Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кирил Домусчиев
Collapse
X
-
Чак пък хобито, както всички имаме наблюдения, БГ е строго феотдално парцелирана на местно (регионално ниво). В тази връзка примери - Варна, Ловеч, Разград и др. в които футбола е нужен за имиджа на бизнеса сред местното население. Също и един вид протекция, защото симпатизантите на Ботев си седят зад Цецо и го защитиха с няколко декларацийки, ако не ме лъже паметта.Тъй че хоби не е точна дума ми се струва. Затова и казавам в Разград си му е най-добре и там си му е мястото. Пък и това дпълнително отваря и други врати и местната власт постила червеното килимче...Last edited by pepe1234; 04.11.2014, 14:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеАбе много ви се виждат лесни нещата. Никой в България не е независим от България.
Това, че нам си каква фарма е в Белгия, не значи, че не е собственост на българския гражданин Домус и ако реши, Дребната риба и ДанС не може да му счукат топките.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
това е от търговски регистър:
ЕИК/ПИК: 130128520
Фирма: ХЮВЕФАРМА
Правна форма: Акционерно дружество
Седалище и адрес на управление:
БЪЛГАРИЯ
област София (столица), община Столична
гр. София 1113
район р-н Изгрев
ж.к. "Изток", ул. "Николай Хайтов" No 3 "А", ет. 5Last edited by pepe1234; 04.11.2014, 12:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениетова им е от официалния сайтМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
това им е от официалния сайт
Huvepharma is a fast-growing global pharmaceutical company with a focus on developing, manufacturing and marketing human and animal health products. These pillars are the basis of our company name, Huvepharma: HUman and VEterinary PHARMAceuticals. We place equal emphasis on the creation and marketing of products for animals and for humans. The company also manufactures and markets enzymes for food, feed and industrial applications. Huvepharma is a privately-owned company, headquartered in Sofia, Bulgaria.Last edited by pepe1234; 04.11.2014, 12:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеДомусчиев е вече НЕЗАВИСИМ от БЪЛГАРИЯ и българските политиквеници.
http://www.capital.bg/biznes/kompani...uv_familiiata/
Хювефарма е негова и централата и е в БЕЛГИЯ - демек са си чужда фирма вече, документално и БГ подлизурковците към чужденците може само да му се кланят.
И той качествено се опитва и си ги клати - но така и трябва.
Жалкото е че вече 6-те завода които държи в БГ са само работници на ишлеме също както и шивашките фабрики, а знаем те колко са прокопсали
Това, че нам си каква фарма е в Белгия, не значи, че не е собственост на българския гражданин Домус и ако реши, Дребната риба и ДанС не може да му счукат топките.
Коментар
-
Домусчиев е вече НЕЗАВИСИМ от БЪЛГАРИЯ и българските политиквеници.
http://www.capital.bg/biznes/kompani...uv_familiiata/
Хювефарма е негова и централата и е в БЕЛГИЯ - демек са си чужда фирма вече, документално и БГ подлизурковците към чужденците може само да му се кланят.
И той качествено се опитва и си ги клати - но така и трябва.
Жалкото е че вече 6-те завода които държи в БГ са само работници на ишлеме също както и шивашките фабрики, а знаем те колко са прокопсалиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнениеА бе вие да не сте левсари, че толкоз сте се загрижили за Домусчиев
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеНе знам какво се е погрижил, ама аз си спомням в едно не толкова далечно време на един друг футболен бос сина му го прибраха от данс и после му пострада бизнеса. Както казах "класиците на прехода". Тъй че намирам поговорката за доста точна "както дошло така и отишло" Та в тази връзка - историята казва друго, а както всички сме чували тя често се повтаря. Следователно не смятам, че този бизнесмодел (специално за Лудогорец в случая) е устойчив.
Коментар
-
Не знам какво се е погрижил, ама аз си спомням в едно не толкова далечно време на един друг футболен бос сина му го прибраха от данс и после му пострада бизнеса. Както казах "класиците на прехода". Тъй че намирам поговорката за доста точна "както дошло така и отишло" Та в тази връзка - историята казва друго, а както всички сме чували тя често се повтаря. Следователно не смятам, че този бизнесмодел (специално за Лудогорец в случая) е устойчив.Last edited by pepe1234; 31.10.2014, 11:59.
Коментар
Коментар