IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Самопроверка

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Останаха ми за решаване само въпросите свързани с риск и възвращаемост на портфейл - 2,3,4,5,6,7, 13, 24 и 30. Има ли някой, който може да ми помогне поне с тях?

Коментар

• Е дано се намери - и аз заради това съм го пуснала тук . Бтв с тия деривативни инструменти направо ми гръмна главата(300 страници имам да чета).
      Ако някой реши да помогне - моля да заповяда . Особено с акциите. Иначе за тези които не могат да свалят теста.
      http://dox.bg/files/dw?a=e05dc1ebf0 - качих го в дох.бг
      .

Коментар

• не ми дава да го сваля

Коментар

• е дано се намери някой,който да помогне....нали това е целта на всеки сайт за комуникиране в своята същност(обмен на информация и мнения)
          желая ти успех!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gabriela Разгледай мнение
            Взех присърце съветът ти, но вместо "Ба ли го, ба ли го" си пуснах "Как го правиш, колко са раздаваш" и започнах от деривативите . Стигнах до следните отговори 26 - г, 27 - б. На правилен път ли съм?
            Само така! Ето това е дух.

Коментар

• Взех присърце съветът ти, но вместо "Ба ли го, ба ли го" си пуснах "Как го правиш, колко са раздаваш" и започнах от деривативите . Стигнах до следните отговори 26 - г, 27 - б. На правилен път ли съм?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gabriela Разгледай мнение
                Доста е сложно тестчето. Явно сама ще трябва да се боря с него .
                Вземи си една бира, пусни си криско с "ба ли го, бали го?" и почвай сама.

Коментар

• Доста е сложно тестчето. Явно сама ще трябва да се боря с него .

Коментар

• Самопроверка

Отскоро започнах да се интересувам от ценни книжа - по скоро откакто ми се наложи да изучавам съответната дисциплина . Някой може ли да ми помогне за решаването на един тест на който преди определено време не се представих добре.

http://dox.abv.bg/files/dw?a=e05dc1ebf0 - ето това е тестът.
                    Last edited by Gabriela; 11.09.2014, 15:18.
                  Working...
                  X