IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Самопроверка

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук няма един, който да може да реши възвръщаемост на портфейл от ЦК...

Коментар

• Да, да, 26 - "г" варант. Сбъркал съм буквата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
        26 - "в", 27 - "б", на 29 - "г".
        За другото не мога да помогна. Наистина като не се използва в практиката се забравя.
        Звучи като оправдание, но наистина, замисли се, ако се опиташ да ползваш тези неща
        започва едно безграйно предполагане, което буквално води до едно голямо пресметнато нищо. Направо ги мразя тези задачи. Най-добрият ми портфейл в момента е съставен от акции, избрани на случаен принцип. Няма майтап.
        Най - накрая нормален отговор .И трите въпроса съм ги решила. На 26 - мисля, че е Г. При варантът емитентът на опцията е същевременно и емитент на базовия актив. Мерси, все пак че си се постарал да направиш нещо.

Коментар

• 26 - "в", 27 - "б", на 29 - "г".
          За другото не мога да помогна. Наистина като не се използва в практиката се забравя.
          Звучи като оправдание, но наистина, замисли се, ако се опиташ да ползваш тези неща
          започва едно безграйно предполагане, което буквално води до едно голямо пресметнато нищо. Направо ги мразя тези задачи. Най-добрият ми портфейл в момента е съставен от акции, избрани на случаен принцип. Няма майтап.
          Last edited by Натрий; 11.09.2014, 12:31.

Коментар

• Хихихи поне ме разсмяхте рано сутрин - на хубаво ми тръгва деня . Ясно ми е колко можете да решите теста. Искрено се съмнявам, че има дори един човек писал в темата, който може да реши въпросите. Нямали практическо приложение, ама били толкова елементарни, ама не му се занимавало - айде стига оправдания. Като не можете да го решите - защо въобще се опитвате да се правите на интересни? Или можеш да помогнеш - и помагаш, или си мълчиш и подминаваш. Защо трябва да пълните темата с идиотщини?

Коментар

• Повече пот в учението, по-малко кръв в боя.

сега няма си реши теста, след това наистина ще вземе да се занимава с инвестиции и ще си профука парите. Я нейните, я някой чужди. Защото то от практика се учи ако човек е стругар, ама като е на борсата и не знае какво прави е просто гадулка донор.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                ми напиши ги ти

личното ми мнение е че ако някой не познава материала трябва да получава двойка, ако мами на изпит трябва да бъде изгонен от университета. За голямо съжаление или за радост на студентите, родните университети не мислят като мен
                Ми не съм батко , по-скоро дядо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Аз пък доскоро им се връзвах на дечицата и им решавах задачите у форума, ама сега даже не погледнах за какво иде реч
                  Аз погледнах, реших че може наистина да е нещо трудно, ама те са някакви али бали където ако това им се струва трудно, ако аз им правих тестовете нямаше да могат да завършат никога.

Коментар

• Аз пък доскоро им се връзвах на дечицата и им решавах задачите у форума, ама сега даже не погледнах за какво иде реч

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
                      Да де , и немат никва или почти никаква практическа стойност. Толко ли нема некой батко от горен курс да ги напише отговорите.
                      ми напиши ги ти

личното ми мнение е че ако някой не познава материала трябва да получава двойка, ако мами на изпит трябва да бъде изгонен от университета. За голямо съжаление или за радост на студентите, родните университети не мислят като мен

Коментар

• Да де , и немат никва или почти никаква практическа стойност. Толко ли нема некой батко от горен курс да ги напише отговорите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
                          Грешиш мила - тука сме само супер хипер мега успешни борсови спекуланти. Всички сме почти милардери, тия с 1-2 милиона не смеят гък да кажат..... абе с две думи грешен форум си избрала.
                          Просто въпросите са от една страна супер тъпи - очевидно който ги е писал само от книги знае за инвестиране, от друга страна са супер скучни че някой да си губи времето да смята а*б. И от трета страна не са нищо особено що се отнася до изисквана теория и ако мацката не може да ги реши си заслужава двойката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gabriela Разгледай мнение
                            Ужас.....във форум на икономисти няма човек, който да сметне 5 портфейла. Моля модератора да изтрие темата.
                            Грешиш мила - тука сме само супер хипер мега успешни борсови спекуланти. Всички сме почти милардери, тия с 1-2 милиона не смеят гък да кажат..... абе с две думи грешен форум си избрала.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gabriela Разгледай мнение
                              Ужас.....във форум на икономисти няма човек, който да сметне 5 портфейла. Моля модератора да изтрие темата.
                              Защо си мислиш че хората тук са икономисти. То за да спекулираш трябва само смелост

Коментар

• Ужас.....във форум на икономисти няма човек, който да сметне 5 портфейла. Моля модератора да изтрие темата.

Коментар

Working...
                                X