Тук няма един, който да може да реши възвръщаемост на портфейл от ЦК...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Самопроверка
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение26 - "в", 27 - "б", на 29 - "г".
За другото не мога да помогна. Наистина като не се използва в практиката се забравя.
Звучи като оправдание, но наистина, замисли се, ако се опиташ да ползваш тези неща
започва едно безграйно предполагане, което буквално води до едно голямо пресметнато нищо. Направо ги мразя тези задачи. Най-добрият ми портфейл в момента е съставен от акции, избрани на случаен принцип. Няма майтап.
Коментар
-
26 - "в", 27 - "б", на 29 - "г".
За другото не мога да помогна. Наистина като не се използва в практиката се забравя.
Звучи като оправдание, но наистина, замисли се, ако се опиташ да ползваш тези неща
започва едно безграйно предполагане, което буквално води до едно голямо пресметнато нищо. Направо ги мразя тези задачи. Най-добрият ми портфейл в момента е съставен от акции, избрани на случаен принцип. Няма майтап.Last edited by Натрий; 11.09.2014, 12:31.
Коментар
-
Хихихи поне ме разсмяхте рано сутрин - на хубаво ми тръгва деня . Ясно ми е колко можете да решите теста. Искрено се съмнявам, че има дори един човек писал в темата, който може да реши въпросите. Нямали практическо приложение, ама били толкова елементарни, ама не му се занимавало - айде стига оправдания. Като не можете да го решите - защо въобще се опитвате да се правите на интересни? Или можеш да помогнеш - и помагаш, или си мълчиш и подминаваш. Защо трябва да пълните темата с идиотщини?
Коментар
-
Повече пот в учението, по-малко кръв в боя.
сега няма си реши теста, след това наистина ще вземе да се занимава с инвестиции и ще си профука парите. Я нейните, я някой чужди. Защото то от практика се учи ако човек е стругар, ама като е на борсата и не знае какво прави е просто гадулка донор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеми напиши ги ти
личното ми мнение е че ако някой не познава материала трябва да получава двойка, ако мами на изпит трябва да бъде изгонен от университета. За голямо съжаление или за радост на студентите, родните университети не мислят като мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз пък доскоро им се връзвах на дечицата и им решавах задачите у форума, ама сега даже не погледнах за какво иде реч
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнениеДа де , и немат никва или почти никаква практическа стойност. Толко ли нема некой батко от горен курс да ги напише отговорите.
личното ми мнение е че ако някой не познава материала трябва да получава двойка, ако мами на изпит трябва да бъде изгонен от университета. За голямо съжаление или за радост на студентите, родните университети не мислят като мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнениеГрешиш мила - тука сме само супер хипер мега успешни борсови спекуланти. Всички сме почти милардери, тия с 1-2 милиона не смеят гък да кажат..... абе с две думи грешен форум си избрала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gabriela Разгледай мнениеУжас.....във форум на икономисти няма човек, който да сметне 5 портфейла. Моля модератора да изтрие темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gabriela Разгледай мнениеУжас.....във форум на икономисти няма човек, който да сметне 5 портфейла. Моля модератора да изтрие темата.
Коментар
Коментар