IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Премахване на изискването за целогодишното шофиране на фарове през деня

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Ку номера ти е 4-ри 4-ки сигурно можиш. Па камо ли да е 6 такива
    Не е така... Ако видиш номер с име "НАИВНИК", това ще е истината....

пп Ще стои много добре....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Въпросът ми е сериозен. Нещо такова представляват. Мога ли да джиткам само на тях?
      Ку номера ти е 4-ри 4-ки сигурно можиш. Па камо ли да е 6 такива

Коментар

Нямам S класа бре. E класа карам. Тя си стои
        ААА....ОбъркАл съм се нещо.... Извинявай ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Какво не и харесваше на S класата.....Станал си голям сноб...
          Пробвай...Ако светлинките на диодчетата са близо до фаровете, сигурно стават......
          Но ако и късите са ти диодни, какво ти пука....
          Нямам S класа бре. E класа карам. Тя си стои

Коментар

Аз си взех една кола оня ден. Има някакви джиджавки за дневни светлини, диоди ли са, какво са???. Сега не знам, мога ли да карам само на тях или трябва да включвам късите
            Какво не и харесваше на S класата.....Станал си голям сноб...
            Пробвай...Ако светлинките на диодчетата са близо до фаровете, сигурно стават......
            Но ако и късите са ти диодни, какво ти пука....

Коментар

• Въпросът ми е сериозен. Нещо такова представляват. Мога ли да джиткам само на тях?

Коментар

• Аз си взех една кола оня ден. Има някакви джиджавки за дневни светлини, диоди ли са, какво са???. Сега не знам, мога ли да карам само на тях или трябва да включвам късите

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                  Истината е:

Карането на фарове през деня повишава консумацията на гориво с 1-2% на час.
                  В зависимост от колата и фаровете. Новите коли с дневни светлини са изключение.
                  Плюс глобите, ДДС- то от акумулатори, крушки и други консумативи, това правило
                  повишава приходите от ДДС и АКЦИЗ върху горивото с около 1%.

После ми говорете за сигурност на пътя.
                  Климатика увеличава разхода на гориво с 5-10 %...Дай да се пържим в собствен сос цяло лято....

Коментар

• Истината е:

Карането на фарове през деня повишава консумацията на гориво с 1-2% на час.
                    В зависимост от колата и фаровете. Новите коли с дневни светлини са изключение.
                    Плюс глобите, ДДС- то от акумулатори, крушки и други консумативи, това правило
                    повишава приходите от ДДС и АКЦИЗ върху горивото с около 1%.

После ми говорете за сигурност на пътя.

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                      Аз карам с колан и запалени фарове от 1999 г. - преди да станат задължителни.
                      Една крушка не ми е изгоряла даже, а колана не се изтърква от употреба!
                      Само човек без грам разум може да не ползва колан и фарове!

По пътищата е КАСАПНИЦА!! Нали слушате новините???
                      Айде бе!?

Сега кажи че караш същата кола от лето1999 и не си сменял маслото и гумите..

Коментар

И седнал върху скоростния лост!!! За по-удобно.
                        И като истински профисионалист сменя скоростите....Най обича задната трансмисия.....

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                          И като пусне някой състезател фаровете си и изведнъж става безопасен водач, така ли?.... Я не ме разсмивай....
                          Лудите и с фарове и без фарове си правят едно и също - карат бързо, изпреварват на опасни места, нареждат се най-отпред на светофарите, изпреварвайки цялата колона, защото са най-големите тарикати и т.н. и т.н. ....
                          Дедо от доста време е по шосетата и българските градове. За коланите мога да кажа, че още едно време си бяха задължителни , за които автомобили ги имат и хората бяха посвикнали да ги слагат.
                          За фаровете се получи така - преди време, в зората на демокрацията, на фарове започнаха да се движат големите джипки и някои по-скъпи леки коли. Сега, откакто е задължително да се кара зимата на фарове, а впоследствие и през цялата година, най-много от каращите със загасени фарове са големите джипки, тези по-старите, без дневни светлини, както и по-...така леки коли.
                          Вие се сещате на какво се дължи това....
                          И това ще мине ...

Коментар

Не позна Но ако видя някоя Варненска миекаща руса мастия и ми стане горещо бих карал и на КЛИМАТИК. Само и само да не стават бели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                              Аз освен на ФАРОВЕ карам и на КЛАКСОН!
                              За по-сигурно.

Коментар

• Аз освен на ФАРОВЕ карам и на КЛАКСОН!
                                За по-сигурно.

Коментар

Working...
                                X