IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телефонни обаждания от Инвесторс ЕООД

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • И на мен се обаждаха ,видели ми номера в ТР ...Преди една седмица разговаряхме, и явно съм попаднал в графата "клъвнал" и вчера пак ми звънкаха ,ама нямах "2 минути да им отделя "..
    Момчето даже си каза името ,предния път говорихме общи приказки и му дадох малко надежди ,не бях сигурен за кой" инвестор" става дума ,ама после видях ,че имат едно "s" разлика в името от този сайт и ми стана ясно за какво става дума

    Коментар


    • Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
      Моля напишете телефоните от които звънят.
      0894469697

      Коментар


      • Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
        Моля напишете телефоните от които звънят.
        Бедата е там, че обажданията могат да бъдат от тел-номер от която си пожелаят европейска държава при цена за стационарни 1.7ст и мобилни 3.4ст. за минута с ДДС и месечна такса за тел-номера 3лв.








        Призовавам всички собственници на земя да изискат чрез законосъобразни средства промяна на закона. С цел придобиване на собственност на полезните изкопаеми находящи се в собственноста им.
        Last edited by agronoma; 31.07.2014, 09:41.
        ➊обединени хумусно-минерални права➋платена! данъчна амнистия
        ᴏᴚ☠

        Коментар


        • Моля напишете телефоните от които звънят.

          Коментар


          • На моя приятелка са се обадили в петък и са и казали че г-н Йорданов от сайта на инвестор се обажда. Днес са се чули пак, а аз преди това я посъветвах да попита дали става въпрос за Мариан, тя е попитала и са и отговорили "ДА"

            Защо не им забраните със съдебна заповед да ползват името ви или сте комбина?!
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

            Коментар


            • Само преди 5 минути ми звъняха. В мил и задушевен разговор им отказах. Лаф да става.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от ivocalize1 Разгледай мнение
                Обадиха ми се преди около 2 месеца,и аз не чух съто а само инвестор.Нямам регистраций в Търговския регистър или в Регистър БУЛСТАТ. Нямам пари в банка.Не е и от НАП посока. Най вероятно са купили базата от данни на някой инвестиционен посредник . Имам два договора с инвестиционни посредници
                Ивчо, бива да погледнеш тоя форум, дядовото.

                Интересно защо Инвестора отминава част от историята на подобно известния Глобал маркетс?

                "Глобал маркетс" е известен сред инвеститорите от години като посредника, чиито служители звънят настоятелно по телефона на различни хора, за да им предлагат инвестиции, припомня "Капитал daily". Агресивният маркетинг и недотам прозрачните и законни практики бяха разказани в разследване на "Дневник" от началото на 2009 г. Тогава от регулатора отговориха, че от гледна точка на закона посредникът не прави нищо нередно.

                Коментар


                • Обадиха ми се преди около 2 месеца,и аз не чух съто а само инвестор.Нямам регистраций в Търговския регистър или в Регистър БУЛСТАТ. Нямам пари в банка.Не е и от НАП посока. Най вероятно са купили базата от данни на някой инвестиционен посредник . Имам два договора с инвестиционни посредници
                  Last edited by ivocalize1; 28.07.2014, 22:50.
                  ➊обединени хумусно-минерални права➋платена! данъчна амнистия
                  ᴏᴚ☠

                  Коментар


                  • Като им чуя гласчетата, и телефонът ми сам се затваря. Раз, два, три - и четвърто повикване, ако получа с подобна цел, е...от името на други "експерти". Оставям ди да си дрънкат. бОли ме фарът.

                    Коментар


                    • И на мен ми се обадиха.

                      Казаха, че се обаждат от "Инвестор бе ге" (или поне така го чух, телефонът ме събуди и бях сънен). Може да са казали и "Инвесторс бе ге" (investors.bg - това е сайта им), но да съм го разрал като "Инвестор бе ге" - може да не съм чул буквата „с“.

                      След като казаха защо ми се обаждат (някаква глупост от рода на „да обменим бизнес контакти“, не помня точно) ме питаха с какъв бизнес се занимавам. Като чух характерния фонов шум (други телефонисти) се сетих каква е работата и им казах „благодаря, не се интересувам от този разговор“ и им затворих.

                      Бизнес моделът им е като на Глобал Маркетс, Ексус Маркетс и подобните им. Може и да са на едни и същи собственици.

                      Според тази статия, Ексус Маркетс ЕООД са си сменили името на „24 Трейд” ЕООД, а Инвесторс ЕООД е новото име на „Астон маркетс” ЕООД.

                      Това с липсата на лиценз е несериозно, не това е причината да избягвате да ползвате услугите на такива фирми. Няма никакъв проблем български гражданин да ползва който си иска инвестиционен посредник - независимо дали европейски (лицензиран в европейска държава) или в чужбина. Никой не може да ми забрани да си губя парите чрез инвестиционен посредник в Белиз примерно.

                      Истинската причина да не се ползват такива инвестиционни посредници (които се рекламират по такъв начин) е, че ако им давате пари стимулирате спама по телефона. Освен това вероятно имат и високи такси за ползване на услугите им (иначе как ще си позволят да плащат за телефонния тормоз - имайте предвид, че много малко от потърпевшите плащат, така че трябва да звънят на много хора, което им струва много пари).

                      Не вярвам да звънят на всеки, чийто телефон присъства в Търговския регистър или в Регистър БУЛСТАТ. Може да са откраднали/купили базата от данни на някой инвестиционен посредник или банка. Може и от НАП да са източили данни. Може да са купили списък с физическите лица регистрирани по ЗДДС (предполага се, че щом са правили голям оборот имат излишни пари за „инвестиране“).

                      Моя номер съм го давал при регистрацията по БУЛСТАТ (на физическо лице) и регистрация по ЗДДС (на физическо лице). Имам и договор с два инвестиционни посредника в България. Може от там да е изтекла информация.

                      Най-леснодостъпен е регистър БУЛСТАТ, обаче там има и много бедняци, които нямат пари за „инвестиране“. Вероятно таргетират обажданията по-прецизно.

                      Има ли някой, на който да са се обаждали и е нямал договор с български инвестиционен посредник? Може би се обаждат само на хора, които са ползвали услугите на такъв.

                      Няколко дена след като КТБ затвори ми се обаждаха да ми предлагат да дойда на среща (?) за да ме запознаят с продуктите на една известна банка и застраховател (която има клон в България; не съм клиент на тази банка). Дали не са разпродали базата от данни с клиенти на КТБ (заедно с размера на депозитите)?
                      Last edited by vstoykov; 28.07.2014, 20:51.
                      Два прости метода за легално намаляване на данъците

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                        Пичове, срещу скромна почерпка се наемам да отговарям подобаващо на обаждания. Имам много цветист език и за мен е голямо забавление и удоволствие да се ебавам с подобни типове. Срещу допълнителна почерпка осигурявам и аудиозапис на сесията за да има с какво да се забавлявате докато си пиете ракията. Гарантирам практическа нулева повторяемост на псувните в продължение на 15 минути бърз говор. По желания на клиента мога да псувам и на руски и английски, както и да включа клетви, обикновени обиди и мръсотии.
                        Малииий, ако знаеш аз пък какво ги правя

                        Последно го отнесоха "ПУБЛИЧНИ РЕГИСТРИ" ООД

                        Коментар


                        • Пичове, срещу скромна почерпка се наемам да отговарям подобаващо на обаждания. Имам много цветист език и за мен е голямо забавление и удоволствие да се ебавам с подобни типове. Срещу допълнителна почерпка осигурявам и аудиозапис на сесията за да има с какво да се забавлявате докато си пиете ракията. Гарантирам практическа нулева повторяемост на псувните в продължение на 15 минути бърз говор. По желания на клиента мога да псувам и на руски и английски, както и да включа клетви, обикновени обиди и мръсотии.
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

                          Коментар


                          • Според мен тези пиленца са много по-опасни, от обикновени зарибители. Обаждат се от скрит номер, разпитват.....
                            На въпрос "Как ми намерикте телефона - ми отговарят "Регистър на ......."
                            Ако някой знае какво точно целят - да каже

                            Коментар


                            • Сега се сещам, че и на мен ми се обаждаха, отрязах ги. Много са нагли! Но не знам откъде са ми взели телефона. Къв бизнес съм имал, какъв ми е оборота....глупости.
                              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

                              Коментар


                              • Ето предходната им страница, но както казах, вече се подвизават в Мол Парадайс http://astonmarkets.bg/
                                Тук има интересна информация:
                                http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=10054

                                Коментар

                                Working...
                                X