Първоначално изпратено от Big6ha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
e-Books. Електронни четци, книги и въпроси свързани с тях.
Collapse
X
-
Vanitas vanitatum...
-
Купи си таблет вместо киндъл.
За 300 лв има готини таблети. Ще дадеш 100 лв повече от киндъла, но за сметка на това и текста излиза по ясен и машинката поддържа качествено повече формати, отделно получаваш възможност за браузване, музика, филми и т.н и т.н.
А освен това, със сигурност има апликации за таблети, които ти позволяват да търсиш дума в текста/книгата.
Няма смисъл от киндъл.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Аз имам kindle4 вече 1 и 1/2 година и съм доволен. Това за шрифтовете при мен не е проблем да го увеличавам или намалям колкото си пожелая. Просто формата на книгата трябва да е mobi. Педееф отваря но не е приятна гледка. Има една програма CALIBRE с нея може да правиш книгите във всякакъв формат. Сваляш от читанка.инфо книга epub формат, обръщаш си я с calibre-то и сия четеш нормално с kindle.
Единствено се дразня на моя киндъл че няма подсветка. Ако обичаш да четеш вечер в абсолютна тъмнина те съветвам да обърнеш внимание и на това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеЗдравейте книжни (е-книжни) плъхове
Отскоро съм се запалил по въпроса с електронните книги и се чудя какво устройство да си купя. Ще се радвам ако някой от вас сподели своя опит с това (ново за мен) чудо на техниката. Тъй като смятам да го ползвам не само за отмора и забавление, но и за работа ме интересува да има възможност да търси дума (израз) на кирилица, в текст на кирилица. Един приятел ми даде да си поиграя с неговото Kindle, качил си е български книги на него, но шрифтът който поддържа това устройство е само един и макар текстът да е кирилизиран, не може да се търси в него.
Дайте съвет!
П.П. Благодаря предварително и моля да не спамите излишно. Ще се радвам, ако темата бъде полезна и за други любители на четенето.
Коментар
-
e-Books. Електронни четци, книги и въпроси свързани с тях.
Здравейте книжни (е-книжни) плъхове
Отскоро съм се запалил по въпроса с електронните книги и се чудя какво устройство да си купя. Ще се радвам ако някой от вас сподели своя опит с това (ново за мен) чудо на техниката. Тъй като смятам да го ползвам не само за отмора и забавление, но и за работа ме интересува да има възможност да търси дума (израз) на кирилица, в текст на кирилица. Един приятел ми даде да си поиграя с неговото Kindle, качил си е български книги на него, но шрифтът който поддържа това устройство е само един и макар текстът да е кирилизиран, не може да се търси в него.
Дайте съвет!
П.П. Благодаря предварително и моля да не спамите излишно. Ще се радвам, ако темата бъде полезна и за други любители на четенето.Last edited by Чичо Манчо; 23.02.2014, 15:22.Vanitas vanitatum...Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар