IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Техномаркет - пазете се!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
    То добре това ,ама какво се случва с парите на момчето
    Ще ги върнат, разбира се...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Комисията за защита на потребителите се намира на пл "Славейков" - в сградата на библиотеката......Има електронна бланка за жалба по имейл... Ако не стане връзката, опиши с три реда , приложи( копие) отказа и ги остави....Те от глоби живеят...
      То добре това ,ама какво се случва с парите на момчето

Коментар

• и на мен ми се случи подобна простотия в същата верига пореди време.
        И в други магазини не връщат пари, например Спорт депо, явно това е масова практика в Бг...
        Дрехи и електроника пазарувам само от Амазон или други немски и английски сайтове.
        Last edited by coolio; 03.02.2014, 11:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
          даже вчера ми дадоха писмен отказ да ми върнат парите, ще видя днес какво ще измислят и явно трябва да пускам жалба... от най-обикновени неща правят проблем
          Комисията за защита на потребителите се намира на пл "Славейков" - в сградата на библиотеката......Има електронна бланка за жалба по имейл... Ако не стане връзката, опиши с три реда , приложи( копие) отказа и ги остави....Те от глоби живеят...

Коментар

• даже вчера ми дадоха писмен отказ да ми върнат парите, ще видя днес какво ще измислят и явно трябва да пускам жалба... от най-обикновени неща правят проблем

Коментар

• До една седмица можеш да върнеш стоката....
              Ако се запънат ги предупреждаваш , че ще пишеш до КЗП и клякат...( глобите са до 10000 лв...)

Коментар

• взимай си парите и не се занимавай
                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Техномаркет - пазете се!

Ето какво ми се случи вчера - купувам лаптоп от Техномаркет, готов за ползване с windows 8, прибирам се вкъщи, windows-ът не зарежда и съответно 2 часа след покупката съм отново в магазина, откъдето котстатират че има фабричен дефект. вместо да го заменят - имат 3 налични, или да върнат парите, ме карат да пиша рекламация и сега да чакам да ми се обаждат какво ще правят, няма да се изненадам ако ме карат да им го дам за ремонт....
                  иначе има вътрешно разпореждане компютрите с windows изобщо да не се пробват
                  общо взето клиентите = muppets
                Working...
                X