Първоначално изпратено от Iblis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Техномаркет - пазете се!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКомисията за защита на потребителите се намира на пл "Славейков" - в сградата на библиотеката......Има електронна бланка за жалба по имейл... Ако не стане връзката, опиши с три реда , приложи( копие) отказа и ги остави....Те от глоби живеят...
Коментар
-
и на мен ми се случи подобна простотия в същата верига пореди време.
И в други магазини не връщат пари, например Спорт депо, явно това е масова практика в Бг...
Дрехи и електроника пазарувам само от Амазон или други немски и английски сайтове.Last edited by coolio; 03.02.2014, 11:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениедаже вчера ми дадоха писмен отказ да ми върнат парите, ще видя днес какво ще измислят и явно трябва да пускам жалба... от най-обикновени неща правят проблем
Коментар
-
Техномаркет - пазете се!
Ето какво ми се случи вчера - купувам лаптоп от Техномаркет, готов за ползване с windows 8, прибирам се вкъщи, windows-ът не зарежда и съответно 2 часа след покупката съм отново в магазина, откъдето котстатират че има фабричен дефект. вместо да го заменят - имат 3 налични, или да върнат парите, ме карат да пиша рекламация и сега да чакам да ми се обаждат какво ще правят, няма да се изненадам ако ме карат да им го дам за ремонт....
иначе има вътрешно разпореждане компютрите с windows изобщо да не се пробват
общо взето клиентите = muppetsТагове: Отмаркиране на всички
Коментар