Няма ли някой,който да може да помогне ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нужда от помощ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stoyanoff Разгледай мнениеЗдравейте,имам изпит върху задачи,които не са обяснени в учебника,за които не намирам нищо в интернет,а и даскалката ни не се занимава с нас изобщо.Въпросът ми е: Какво представляват пределните алтернативни разходи и как се изчисляват ? Прилагам и снимка с конкретна задача,благодаря предварително на отзовалите се Условието е,като използвате данните от таблицата,определете какви са пределните алтернативни разходи за всяко от двете блага при движение по границата на производствените възможности.
Коментар
-
Нужда от помощ
Здравейте,имам изпит върху задачи,които не са обяснени в учебника,за които не намирам нищо в интернет,а и даскалката ни не се занимава с нас изобщо.Въпросът ми е: Какво представляват пределните алтернативни разходи и как се изчисляват ? Прилагам и снимка с конкретна задача,благодаря предварително на отзовалите се Условието е,като използвате данните от таблицата,определете какви са пределните алтернативни разходи за всяко от двете блага при движение по границата на производствените възможности.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар