IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Консервативни инвестиции- съотношение на портфейла- НИ/ депозит/злато

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Бягащите 0.8 % в акции ли са?
    Алчен, така е, но гонещите 6% КЕШ в депозити, бързо мога да натаманя в акции, но не го правя поради две основни причини:
    1.Акциите, които съм харесал - АТЕРИ, СФТРД и ВSO не са на положение в което да вляза.
    2. ДЕПОЗИТИТЕ в които съм набил тези 6% се удвоиха за една година но дават консервативна сигурност на дивидента-лихвата при една дефлационна спирала в момента от 2 тримесечия насам. Докато има дефлация плюс висока лихва по депозит, си заслужава да се изчаква и да се издебне някое дъно на някои интересни акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Ха-ха-ха-ха - ти си истински пиратин !!!!

За металотърсачи чувал си ли? Така може да си заровиш някъде елмази в неметална опаковка, но златце....
      Сега, не е глупав той. Лордът си кани пишман-иманяри да му прекопат двора безплатно, оти не мое си плАти за трактор.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Лично аз го държа закопано в земята на един мой двор, който няма да споделя къде се намира, но съм направил картана мястото където съм го закопал на около 1м. под земята на еди колко си крачки от чешмаат в югозападна посока. Картата съм сложил в сейф; Инфото за картата съм дал на всички мои близки, къде държа тефтер със схема на картата. Схемата е в моята библиотека скрита в тефтер
        То, па, за туй 3-грамово синджирче толкоз усилия да хвърлиш. Не си цениш силите, честно.

Коментар

Лично аз го държа закопано в земята на един мой двор, който няма да споделя къде се намира, но съм направил картана мястото където съм го закопал на около 1м. под земята на еди колко си крачки от чешмаат в югозападна посока. Картата съм сложил в сейф; Инфото за картата съм дал на всички мои близки, къде държа тефтер със схема на картата. Схемата е в моята библиотека скрита в тефтер
          Ха-ха-ха-ха - ти си истински пиратин !!!!

За металотърсачи чувал си ли? Така може да си заровиш някъде елмази в неметална опаковка, но златце....
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ето моите процентни съотношения:
            92,7-НИ /5,6-депозити /0,9- физическо злато.
            Моля дайте вашите числа, ще Ви бъда много благодарен!
            Бягащите 0.8 % в акции ли са?

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
              Къде го държите това физическо злато?

Коментар

• Къде го държите това физическо злато?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                  Лорде, много си затворил въпроса и едва ли ще има сериозен дебат. За мен лично това не са вложения, които да се обсъждат в подобен форум. Иначе инвестициите са акции - метали - депозити /а за по-богатите и НИ/ като истинското майсторство е да лавираш с тяхната отделна тежест в портфейла си при различни икономически обстановки.
                  Разбирам твоето мнение, но понеже има и доста хора, които пишат, че не вземат кредити при никакви условия, си помислих, че това са консервативни вложители в депозити или метали. Прав си, че не трябваше да ограничавам металите до злато, както и да уточня, че в НИ включвам и ЗЗ, дори АТЕРКИ!
                  Надявам се така да се включат повече хора , които да пишат в съотношението НИ/депозити/метали.

Коментар

Досега имаше теми за портфейла на инвеститорите на БФБ, но нямаше за консервативните инвестиции като НИ, депозит и злато в съотношение.
                    Моля Ви, да ограничите личните нападки или тези в стил кой актив между посочените три си заслужава повече!
                    Търся и много участници във форума навярно също единствено да посочите личните предпочитания и съотношения в консервативни инвестиции и причините поради което ги правите.
                    Лорде, много си затворил въпроса и едва ли ще има сериозен дебат. За мен лично това не са вложения, които да се обсъждат в подобен форум. Иначе инвестициите са акции - метали - депозити /а за по-богатите и НИ/ като истинското майсторство е да лавираш с тяхната отделна тежест в портфейла си при различни икономически обстановки.
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Консервативни инвестиции- съотношение на портфейла- НИ/ депозит/злато

Досега имаше теми за портфейла на инвеститорите на БФБ, но нямаше за консервативните инвестиции като НИ, депозит и злато в съотношение.
                      Моля Ви, да ограничите личните нападки или тези в стил кой актив между посочените три си заслужава повече!
                      Търся и много участници във форума навярно също единствено да посочите личните предпочитания и съотношения в консервативни инвестиции и причините поради което ги правите.
                    Working...
                    X