If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Философията повече ти се отдава... Да не си завършил някоя хуманитарна специалност я философия я социология и да си решил да се правиш на борсова акула?... хаха
Никъде не съм твърдял че съм борсова акула. Борсите са просто доста интересна игра. И честно казано не разбирам защо трябва да се приемат особено на сериозно
Философията повече ти се отдава... Да не си завършил някоя хуманитарна специалност я философия я социология и да си решил да се правиш на борсова акула?... хаха
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
вас ...нас ... да не си лидер на тролския тим с това колективно мислене в определени посоки
Месец поне не бях влизала във форума и днес гледам - теми заключени, но нищо ново - к'вато и да е темата на теб и съотборниците ти, все едно ви е в устата
Ма не - харесвате ми. Обичам да си говоря с вас Ама осъзнавам че е губене на време и ме гризе чувство на вина че си пропилявам времето за глупости. И ако не баннат загубата на време придобива експоненциални размери Разбирам че на вас това ви е работно място ама на мен не е - и честно казано винаги има и нещо по-добро което да правя. Ама като почне разговора и не ми стига воля да го прекъсна
вас ...нас ... да не си лидер на тролския тим с това колективно мислене в определени посоки
Месец поне не бях влизала във форума и днес гледам - теми заключени, но нищо ново - к'вато и да е темата на теб и съотборниците ти, все едно ви е в устата
Да ти кажа , ама съвсем чеСно , много народ от тоа форум е за 4 километър... http://www.svnaum.com/en/...за всеки случай , да не се объркат нещо , то и модераторите се видеха в чудо ...
стига де
толкова ли сериозно си вербован, че без официална причина и почивка не можеш да си вземеш
Ма не - харесвате ми. Обичам да си говоря с вас Ама осъзнавам че е губене на време и ме гризе чувство на вина че си пропилявам времето за глупости. И ако не баннат загубата на време придобива експоненциални размери Разбирам че на вас това ви е работно място ама на мен не е - и честно казано винаги има и нещо по-добро което да правя. Ама като почне разговора и не ми стига воля да го прекъсна
Не. Акциите ми са без ливъридж и ги държа дълго време. Спекулирам със СФД та. Акциите ми служат като обезпечение.
Какви са предимствата на CFD?
CFD е наистина добър инструмент, които позволява увеличаване на доходността (но и увеличаване на риска) чрез търгуване със заемен капитал. Купувайки акции по традиционен начин означава, че трябва да платим цялата цена за покупката, докато чрез CFD е възможно да се създаде същата позиция, но с по-малко пари.
Цените на CFD следват неизменно цените на акциите, върху които са издадени. На практика няма разлика между двете. При CFD не се дължи данък върху капиталовата печалба, но се плаща ежедневно лихва при търговията на маржин. Обикновено тя не е в особено голям размер.
Като се вземе предвид, какво казваш ти и като се вземе предвид удебеленото излиза, че ти не знаеш що е това СФД!!! Гола вода си. Най-обикновен фантазьор и лъжец, че търгува нещо на международни борси....
Да твърдиш, че играеш на сигурно с акции и спекулираш със СФД-та това е пряко доказателство за пълна финансова неграмотност...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар