IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Геополитика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Философията повече ти се отдава... Да не си завършил някоя хуманитарна специалност я философия я социология и да си решил да се правиш на борсова акула?... хаха
    Никъде не съм твърдял че съм борсова акула. Борсите са просто доста интересна игра. И честно казано не разбирам защо трябва да се приемат особено на сериозно

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Една река е винаги същата и винаги различна
      ...и дърветата, които носи по водите си, си остават все дървета

Коментар

Винаги прясна вода за стари л-на.
        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Философията повече ти се отдава... Да не си завършил някоя хуманитарна специалност я философия я социология и да си решил да се правиш на борсова акула?... хаха
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            вас ...нас ... да не си лидер на тролския тим с това колективно мислене в определени посоки
            Месец поне не бях влизала във форума и днес гледам - теми заключени, но нищо ново - к'вато и да е темата на теб и съотборниците ти, все едно ви е в устата

Коментар

Ма не - харесвате ми. Обичам да си говоря с вас Ама осъзнавам че е губене на време и ме гризе чувство на вина че си пропилявам времето за глупости. И ако не баннат загубата на време придобива експоненциални размери Разбирам че на вас това ви е работно място ама на мен не е - и честно казано винаги има и нещо по-добро което да правя. Ама като почне разговора и не ми стига воля да го прекъсна
              вас ...нас ... да не си лидер на тролския тим с това колективно мислене в определени посоки
              Месец поне не бях влизала във форума и днес гледам - теми заключени, но нищо ново - к'вато и да е темата на теб и съотборниците ти, все едно ви е в устата

Коментар

анти, анти, анти на анти-то
                Да ти кажа , ама съвсем чеСно , много народ от тоа форум е за 4 километър...
                http://www.svnaum.com/en/...за всеки случай , да не се объркат нещо , то и модераторите се видеха в чудо ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                  Явно е играл рубла срещу долар скоро..
                  Абсурд - мастъра не се е докосвал до нищо финансово от както хазарта му е изпържил спестените от америка пари

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                    За това искат як маржин, абсурд е да има толкова пари
                    Я да видим, 18 000 мнения по 5 копейки парчето... да, прав си!

Коментар

стига де
                      толкова ли сериозно си вербован, че без официална причина и почивка не можеш да си вземеш
                      Ма не - харесвате ми. Обичам да си говоря с вас Ама осъзнавам че е губене на време и ме гризе чувство на вина че си пропилявам времето за глупости. И ако не баннат загубата на време придобива експоненциални размери Разбирам че на вас това ви е работно място ама на мен не е - и честно казано винаги има и нещо по-добро което да правя. Ама като почне разговора и не ми стига воля да го прекъсна

Коментар

Не. Акциите ми са без ливъридж и ги държа дълго време. Спекулирам със СФД та. Акциите ми служат като обезпечение.
                        Какви са предимствата на CFD?

CFD е наистина добър инструмент, които позволява увеличаване на доходността (но и увеличаване на риска) чрез търгуване със заемен капитал. Купувайки акции по традиционен начин означава, че трябва да платим цялата цена за покупката, докато чрез CFD е възможно да се създаде същата позиция, но с по-малко пари.

Цените на CFD следват неизменно цените на акциите, върху които са издадени. На практика няма разлика между двете. При CFD не се дължи данък върху капиталовата печалба, но се плаща ежедневно лихва при търговията на маржин. Обикновено тя не е в особено голям размер.
                        Като се вземе предвид, какво казваш ти и като се вземе предвид удебеленото излиза, че ти не знаеш що е това СФД!!! Гола вода си. Най-обикновен фантазьор и лъжец, че търгува нещо на международни борси....

Да твърдиш, че играеш на сигурно с акции и спекулираш със СФД-та това е пряко доказателство за пълна финансова неграмотност...
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                          За това искат як маржин, абсурд е да има толкова пари

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                            Каква беше темата...ше извЕняваш...

анти, анти, анти на анти-то

Коментар

И от истински пари Трябва да му призная - щом се ентусиазира от нещо и значи това нещо е я балон, я пирамида, я пълен боклук.

Коментар

Аз лично чакам да ме баннат, да си почина малко от форума.
                                стига де
                                толкова ли сериозно си вербован, че без официална причина и почивка не можеш да си вземеш

Коментар

Working...
                                X