IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Геополитика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
    Естествено, че си няма. Човека разбира от съботници и евакуация на кашони по парадите.
    И от истински пари Трябва да му призная - щом се ентусиазира от нещо и значи това нещо е я балон, я пирамида, я пълен боклук.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      Кажете и нещо по темата, все пак модератори има тук
      Каква беше темата...ше извЕняваш...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        А не, няма как да се прави на интересен, убеден съм че искрено си няма представа
        Естествено, че си няма. Човека разбира от съботници и евакуация на кашони по парадите.

Коментар

Изобщо не е толкова лесно, за една камара изписани глупости ми се случи само веднъж, а виж и форекса колко трудно успява да ги ядоса
          Ма питай ме мене - не ги броя вече - горе долу като ми изтече някой бан пиша седмица две и идва следващия почивка за седмица две и после пак същото.

Коментар

Аз лично чакам да ме баннат, да си почина малко от форума. тези другите за какво ми се връзват на акъла си нямам идея - не ми се вярва и те да искат да ги баннат
            Изобщо не е толкова лесно, за една камара изписани глупости ми се случи само веднъж, а виж и форекса колко трудно успява да ги ядоса

Коментар

Брокерът купува акции или фючърси и ми ги продава на мен на ливъридж - аз му плащам лихва той ми дава заем
              Гола вода си, неуравновесенов. Оказа се, че дори не знаеш що е то СФД....
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Аз лично чакам да ме баннат, да си почина малко от форума. тези другите за какво ми се връзват на акъла си нямам идея - не ми се вярва и те да искат да ги баннат
                защо не.. тъкмо ще си направя нов профил...

Коментар

Кажете и нещо по темата, все пак модератори има тук

Коментар

Че кой говори за преклонение и обожествяване.
                    Ами ти. Определено си обонгофил... хаха
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                      Сега и фалиралите на форекс се правят вече на интересни..
                      А не, няма как да се прави на интересен, убеден съм че искрено си няма представа

Коментар

• Кажете и нещо по темата, все пак модератори има тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Аха... И какво според теб е СФД?!
                          Сега и фалиралите на форекс се правят вече на интересни..

Коментар

Брокерът купува акции или фючърси и ми ги продава на мен на ливъридж - аз му плащам лихва той ми дава заем

Коментар

Не. Акциите ми са без ливъридж и ги държа дълго време. Спекулирам със СФД та. Акциите ми служат като обезпечение.

Коментар

Ама мола ти се... Даже се учудвам, че си срещал един американец. Преклонение и обожествяване на Пиндостан като твоето може да го има само някой който хал хабер си няма от Пиндостан и който никога през живота си не е виждал пиндосляк.... хаха
                                Че кой говори за преклонение и обожествяване. Аз да не съм Путинофил

Коментар

Working...
                                X