If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На фона на случващото е важно да открием, кой е „големият печеливш“ от миграционния колапс на ЕС. На първо място, това несъмнено са САЩ, доколкото именно американската геостратегия, целяща поддържането на перманентна война в целия Близък Изток съдейства за масовата бежанска вълна към Европа.
Ооооо,лаборанте,много вещ!!!Как е инжинера!!!Пише ли,пише ли!!!
Здравствуйте товарищи - как е настроението. Нещо минорно ми се струва Путя да не е намалил паричките - или най-после е взел да ви плаща в рубли сега като трябва и в Сирия да налива кинти Нещо и там ама никак добре не се справя - само където вече успя да промени нагласите в близкия изток до там че вече големия сатана се намира в Москва. В САЩ им сринаха кулите къде по-малка сила и то през океан. Москва е на 3 граници от ИД. И то не особено добре охранявани граници.
На фона на случващото е важно да открием, кой е „големият печеливш“ от миграционния колапс на ЕС. На първо място, това несъмнено са САЩ, доколкото именно американската геостратегия, целяща поддържането на перманентна война в целия Близък Изток съдейства за масовата бежанска вълна към Европа.
Аз да питам за мексиканците дето прескачат границите и бягат у САЩ кой е виновен? Пък и не само мексиканчетата, в САЩ има доста латиноси. Мисля, че са най-големия етнос вече или ако не най-големия, то втория изпреварвайки афро-американците (както е полит коректно да се казва). Да не говорим от Куба колко народ се изнася с автомобилни гуми, вместо пояси. Флорида си е почти Куба, бахти. Както и Южна Калифорния си е почти Мексико.
И тия постигнаха голям "възход" под американското управления. Цъфнаха и вързаха като Ирак, Либия, Ливан, Афганистан, Сомалия и навсякъде където е стъпил американския ботуш. Както цъфти и върже Украйна и както ще цъфнем и ние под мъдрото ръководство на американската марионетка Бойко Борисов-Тиквата.
Да се надяваме че няма да ни се наложи, предвид членството ни в ЕС, да сме пушечно месо, като изброените.
Югославия бе сравнима сила с Франция, и също толкова непокорна, затова и я съсипаха! Какво значи да членуват в клуб "Необвързни страни", или си с нас или си враг на народа, примерно американския народ!
Не ни стигат простотите на Камерън, Меркел и Орланд, че да трябва да се съобразяваме с мението на някой чиято фамилия завършва на ИЧ...
"Демокрацията" изисква жертви, не понася конкуренция и няма искам не искам...
Да повторя: Някои изтървахме въпросните заличени постове на ing5rov и молим да бъдем запознати с тяхното съдържание.
Изтритите постинги са изтрити само във форума. Като влезеш в профила на изтрития, кликнеш на "Теми" и постинга е видим. Там виж каквото те интересува и е изтрито.
Не го ли знаеше? Уж си стар форумец.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
США и Англия даже готовы сотрудничать с Россией, чтобы «найти виновных», и, более того, готовы даже сами «нейтрализовать» и «ликвидировать» негодяев.
Лишь бы Россия не заявила, что она имеет все неопровержимые доказательства, что гибель лайнера с 224 пассажирами, в том числе 25 детей, в небе над Синаем – дело рук ЦРУ.
Относно гейополитиката: Гейството в политиката се държи и на онези безгръбначни, които поддържат "хегемона" дори с цената на понасяни от тях самите щети. Това, СА да няма думата по въпросите с нефта освен, в руслото на подкрепа на америКОНските стратегии, една теократска монархия да подкрепя безбожници, показва колко силно тя зависи от тях.
на печелившите-честито, да живее демоКРАДЦИята.
Имаш доста ограничена представа за завод . Ръководството на твоята фурна не изисква кой знае какъв интелект , тъй че не си мисли че с философия като твоята можеш да водиш фабрика.
Има и много общи заводи , както казваш...бизнесът не се състои само от еднолични търговци.
Аз, собственика на предприятие, имам ограничена представа за предприятие, а ти, безименния инг5ров, който няма предприятие, си вещ в представите(си) за такива.
Че аз тая глупост мога, да я чуя от всеки таксиджия, мислех, че във форума има по-различни хорица..
Коментар