IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Геополитика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    А народът, защо хуква да си търси насъщния точно в "разсипника", който от години живее в тази толкова гадна демокрация
    Що не избяга в някоя прогресивна, социалистическа республика, където всички живеят счасливо, богато и ....по-равно .....към 63 години средно
    Щото там приятелю има виза и не пускат.Руснаците роби не държат.А нашите бездарници кат искат да гледат прасета и овце в Испания тяхна воля.Аз предпочитам да си гледам тука мои.Та боли ма фара къде е решил да ходи поредния нещастник с промит мозък за западния рай...Нещо обаче май тоя рай вече хлопна кепенци много народ се втурна натам щото толкова години промиване на мозъци.Питам мое ли си толко глупав че да платиш пропагандата за хубавото и да предизвикаш преселение на народите....Кога такива кат тебе са блеели пред лъскавите опаковки в Кореком аз съм ходил и в Белгия и в Швеция и в Германия Франция Италия и Испания.Мен не мож излъга.И не се родил журналистта които може да ми промива мозъка.Щото съм реалист и никога не се водя по чужд акъл.Та да ти мочам на западния рай

Коментар

• Пирамиде - айде да не изсипваш опорните точки непреработени, че иначе нищо не ти се разбира. Предполагам авгорите им и шепа платени мурзилки свикнали с този неописуем параноидно шизофреничен стил си разбирате, ама за всеки други е като излязло от клиент на психиатрия.

Този последния пост три път го четох и още не мога да намеря никакъв смисъл в него.

Коментар

• Какво се казва още геостратегия: "Ако сте си нямали грижи, ние ще ви създадем. "
        Интересно, защо не са се "обърнали" към..УСА? НАли са хем по-печени, хем по-информационно обезпечени, хем ...
        Виждането на човек-лаик като мен е че ... И ТОВА не става без знанието и одобрението на Фашингтон: Под благовиден предлог, рашъните сами да се натресат. Ако ли не нещо особено то,
        1.Може /и сигурно, ще бъдат направени стъпки / да бъде заловена спец техника
        2.Да бъде изучена и да бъдат придобити фактически познания за слабостите ѝ.
        3.Да бъде открит нов външен ангажимент , отклоняващ внимание, сили и финанси от най-належащите проблеми на въвлечения /Раша/
        4.Да се създадат "ситуации" на укоримост и уязвимост
        5.Да се проучи тактиката на ТВД на ВС на РФ. Прави се малко преди същински масирани атаки от "прее*ани" фгански сили, командири и т.н. Кой ги е прее*ал, няма да им кажат, "те сами ще знаят", че са неверните рашъни, които, "вместо да помагат, пречат" и т.н.
        Накратко, Третата световна се разгаря, а чичо Сам налива бензинец в огъня. Не, че нещо, ама някой му казал, че така се гаси.
        Егати откачената история.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          А народът, защо хуква да си търси насъщния точно в "разсипника", който от години живее в тази толкова гадна демокрация
          Що не избяга в някоя прогресивна, социалистическа республика, където всички живеят счасливо, богато и ....по-равно .....към 63 години средно
          Защото народеца знае, къде е хубавото.
          Народеца е интересчия.. Няма , да се мине!
          Част от него обаче е с дребни душици дребнави...
          Бачка в Германийка и рони сълзи по СССРето!
          Личемерчетата край нямат. През соца си бяха същите..
          Мачкаха мило и родно, да се докопат до западното!
          Но!! Говори се друго.. Едно се говори, друго се върши.. Мър.и!
          The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
            Технологията е една и съща...разсипва се съответната държава като и се внася "демокрация" и народът се принуждава да си търси насъщния.
            Отговорът винаги е само един.

Коментар

Ти си тоя на когото не се харесва моето мнение и това не е мой проблем а твой.
              Хахаха - ми кво да ти кажа - родителите ми са ми възпитали в някакъв естетичен и интелектуален вкус. Та ми е леко трудно да приемам кич и глупост Не че ми пречи де - всеки има право да е прост и необразован. Но не би трябвало да очаква че другите ще му ръкопляскаме когато се изказва публично.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Не разбирам какво мрънкате срещу различното мнение. Като не ви харесват различни мнения винаги можете да отидете в пенсионерския клуб на БСП или Атака или там където ходете да пиете ракия почти за без пари и да обсъждате международното положение без да ви се пречкат някакви гадни "тролове". Или вече в тези клубове масово се е появил един гаден германец, който прецаква псуването по империализма - как се казваше - а сетих се Алцхаймер
                Ти си тоя на когото не се харесва моето мнение и това не е мой проблем а твой.

Коментар

• Не разбирам какво мрънкате срещу различното мнение. Като не ви харесват различни мнения винаги можете да отидете в пенсионерския клуб на БСП или Атака или там където ходете да пиете ракия почти за без пари и да обсъждате международното положение без да ви се пречкат някакви гадни "тролове". Или вече в тези клубове масово се е появил един гаден германец, който прецаква псуването по империализма - как се казваше - а сетих се Алцхаймер

Коментар

В България след 10 Ноември да не би да беше по различно ?
                    Абсолютно не. Използваха си техните служби да ограбят нашите пари - които ние след това ги връщахме 20 години да отбележа. След това дадоха част на техния гражданин Андрей Карлович, който захрани "демокрацията" в България с трохи и им гарантира че съвсем "демократично" ще продължават да грабят българите.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Троле, коментирай най-после нещо по същество бе! Вече 5 години чакам да направиш съществен коментар и все няма и няма! Само тролене!
                      Малько са!!!Старшинка,айде малко оборот и на тебе!!!Викаш до маиорче,само я докара а!!!Тея комуняги ни тъ пуснаха в академията!!!Мръсници!!!Няма снажни мъже вече вармията!!!Само подполковник"кюфтето"!!!Е,гледаш ли къв коментар ти изджасах!!!Мостааа,моста!!!Мамка му и моста!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Не съм очаквал че някога ще кажеш нещо лошо за Русия ама как си им заковал стратегията не е истина
                        В България след 10 Ноември да не би да беше по различно ?

Коментар

Технологията е една и съща...разсипва се съответната държава като и се внася "демокрация" и народът се принуждава да си търси насъщния.
                          Не съм очаквал че някога ще кажеш нещо лошо за Русия ама как си им заковал стратегията не е истина

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Ооооо,лаборанте,много вещ!!!Как е инжинера!!!Пише ли,пише ли!!!
                            Троле, коментирай най-после нещо по същество бе! Вече 5 години чакам да направиш съществен коментар и все няма и няма! Само тролене!
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                              Ооооо,лаборанте,много вещ!!!Как е инжинера!!!Пише ли,пише ли!!!
                              Заядаш ли се ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                                Аз да питам за мексиканците дето прескачат границите и бягат у САЩ кой е виновен? Пък и не само мексиканчетата, в САЩ има доста латиноси. Мисля, че са най-големия етнос вече или ако не най-големия, то втория изпреварвайки афро-американците (както е полит коректно да се казва). Да не говорим от Куба колко народ се изнася с автомобилни гуми, вместо пояси. Флорида си е почти Куба, бахти. Както и Южна Калифорния си е почти Мексико.

Та за тях кой е виновен?

1. ЦРУ
                                2. Евреите
                                3. Юдомасоните
                                4. Муфлоните
                                5. КГБ

Възможен е повече от един отговор.

Коментар

Working...
                                X