IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазарът на имоти - 23% РЪСТ!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dimi_Dukov_1 Разгледай мнение
    "Комплексът ще бъде от затворен тип (без заплащане на допълнителни такси за поддръжка)..."

Веднага повярвах, че е истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Пълни глупости!

Все едно аз да ти напиша: "Вече никъде няма да срещнеш под 890 ЕВРА м2 ново строителство"!. Нещо някъде някакъв линк към нещо да като факт да си пуснал. ...

http://www.flamingo.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение

Диверсификация ,амиго.
        Излишното и не толкова доходоносно се продава,щото цената ще още назад.А ти си чекай .Времето е твое.

АБЕ опитвам се, диверсифицирам, ама от имоти ми е сигура. Вкарах 1Б в непублични, за да видя предпазливо кво става. Да се шибам у тапагьоза изпуснах 37% доход на повече пара. ГАРАНТИРАНО!

Коментар

Демек сега очакваш да падат, ЯСНО! Не знам продал който да не иска след него потоп. Обикновено това са хора с малко или единствен имот
          На мене ми трЕба ВСИЧКО!

Диверсификация ,амиго.
          Излишното и не толкова доходоносно се продава,щото цената ще още назад.А ти си чекай .Времето е твое.

Коментар

Много си далеч от истината.Опитай пак.

Изкушавах се да ти постна снимки на имотЯ,но въздържах първосигналният си порив.
            Демек сега очакваш да падат, ЯСНО! Не знам продал който да не иска след него потоп. Обикновено това са хора с малко или единствен имот
            На мене ми трЕба ВСИЧКО!

Коментар

• Като чета, чета и се замислям... ако човек го хванат да обслужва и "двете страни на барикадата" какво му се случва, щото ако не си дава сметка, после допуска ...?

п.с. Ако някой не ме разбере, то това дето си го мисля може да се отнася до прекия шеф, на който се изпълняват задачите!... а не до вдигащия шум по форумите....
              Last edited by iivanoff; 28.09.2013, 13:14.
              Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimi_Dukov_1 Разгледай мнение
                Лордеее, вече има и по 390 евро м2 с ДДС, чисто ново строителство...днес 390 еуро, утре 350, а след година и на 300 ще има, ще почакаме и ще помислим преди да купим на тази цена
                Пълни глупости!

Все едно аз да ти напиша: "Вече никъде няма да срещнеш под 890 ЕВРА м2 ново строителство"!. Нещо някъде някакъв линк към нещо да като факт да си пуснал. Иначе е лесно да трака човката с жълтото наоколо.........

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                  Лорде, сериозно ти казвам намери си някакво друго хоби.... Чети книги, филми или нещо друго. Ама се спри бе човек с тези имоти. Спри да летиш в облаците. Балона на имотите изгърмя. Скоро ще има и "вторичен" гърмеж, като банките почнат да се освобождават от лошите ипотеки. Защото рано или късно и това трябва да стане. Вечно няма да ги държат тези ипотеки.
                  Лордеее, вече има и по 390 евро м2 с ДДС, чисто ново строителство...днес 390 еуро, утре 350, а след година и на 300 ще има, ще почакаме и ще помислим преди да купим на тази цена

Коментар

Нека позная, продаде нивята на прадеда ти и купи Хуйдай Лацети?
                    Много си далеч от истината.Опитай пак.

Изкушавах се да ти постна снимки на имотЯ,но въздържах първосигналният си порив.

Last edited by van05; 27.09.2013, 23:39.

Коментар

Днес продадох един имот.Не ми требе нищо.
                      Нека позная, продаде нивята на прадеда ти и купи Хуйдай Лацети?

Коментар

Банките не печелят от зелената ти книжка бе Бате Пешо! Ти си тарикААААААААТ, ти печелиш от банките по 5% годишно
                        Банките печелят от раздаване на паре! Рано или късно ще си върнат агресивното им раздаване на официозния пазар, не да се крият под маската на фирми за бързи кредити с дребни суми и трицифрени лихви

Спокойно Ване, ти също ще си купиш първо жилище рано или късно. Виждам, че следиш пазара
                        Днес продадох един имот.Не ми требе нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Груйчи те банките сега са пълни с лоши кредити.Та каиш отново да надуят балона демек сами да се фалират!!!!!!Това ми звучи налудничаво!!!!
                          Банките не печелят от зелената ти книжка бе Бате Пешо! Ти си тарикААААААААТ, ти печелиш от банките по 5% годишно
                          Банките печелят от раздаване на паре! Рано или късно ще си върнат агресивното им раздаване на официозния пазар, не да се крият под маската на фирми за бързи кредити с дребни суми и трицифрени лихви

Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                          Поредната тъпа тема пусната от Пинокио и сие.

Спокойно Ване, ти също ще си купиш първо жилище рано или късно. Виждам, че следиш пазара

Коментар

• Поредната тъпа тема пусната от Пинокио и сие.

Коментар

• Работя в една сграда с банка /Бургас/, която е в десетката по ипотечни кредити на физ. лица. Нямат непродадени апартаменти. По -трудно се продавали идеални части ако има и другите съсобственици не проявяват интерес, но и там имотната мафия може много рязко да стъжни живота на другите собственици. Ако самия локален пазар не е напълно умрял / Елхово примерно/ не мисля че имат кой знае какви запаси банките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Абе той, че лорда малко фантазира и му се щенкат разни неща, е факт, но има и други факти, поне през моя мироглед и бегло познаване на сделките Има имоти и имоти - добрите локации (колкото и абстрактно да е това понятие) и нормални апартаменти в тях все още държат много, ама много високи цени. В моята кооперция има за продан само един апартамент (от 20, като в 7 от тях не живее никой /от тях 3 са летни или зимни жилища на хора в чужбина, затъжаващи се за Бг 2-3 пъти годишно да си доведат челядта, че да не си забравят Родината/, а в още 4 има наематели - тези жилища са обезщетение на собствениците на парцела), а реално на пазара би следвало да са 10-11 апартамента, но не са, като този, който е за продан, му търсят 1200 евро с обшите части Е, едва ли ще го продаде, поне не скоро, но е факт, че никой, поне при нас, не иска да продава на 700-750 евро примерно (и това за чиста площ), колкото вади статистиката като средна цена статистиката на НСИ. А заплатите на масата, която може да си позволи подобни жилища, не е мръднала или пък се е качила за последните години, макр и не с темповете от 2005-2008. Да, прошляците с мечти за панеляк в малдост или люлин са зивън пазара, така е, и няма изгледи скоро да се върнат на него, но т. нар. (също много фиктивно) средна класа също не е мръднала надолу или е пораснала малко нагоре -говоря за София. Това си личи и по препълнениет молове, и по задръстванията към морето и/или Гърция по празниците и т.н. Та нека не сме съвсем черногледи - в момента на пазара просто има ценова диференциация и горе-долу всичко е в ръцете на банките: ако те отпуснат всикчо, дето им е балансите на пазаря, он че се срути, но това им е ясно и на тях, а ако по някаква чудодейна причина решат да кредитират - ще излетим отново. Нито едно от двете естетвено няма да се случи (поне не в обозримо бъдеще, защото нито има излишни апри за харчене в банките, нито пък те искат да си убиват бизнеса тотално), затова моята прогноза е, че "качествените имоти" (пак повтарям с всичката условност на това понятие) ще растат с темпа на инфлацията като минимум (или поне няма да падат), виж за панелките - всичко е много на кантар, но както могат да падат още поне едни 20% (ей-така на ангро го казвам), така могат и да се качат с едни бързи пак 20% (отново хвърлени на ангро), защото все пак са най-евтината алтернатива, а парЕ нЕма

П.С. И не е лощо да хвърлите по едно око на темата за наемите в София, където милом е обяснил как няма нещо нормално под 600 кинта (за 120 квадрата все пак) и това в краен квартал като Бъкстон - доста изводи могат да се извадят от това инфо.
                                Успех с покупко-продажбо-кибиченето - който каквото го кефи
                                Груйчи те банките сега са пълни с лоши кредити.Та каиш отново да надуят балона демек сами да се фалират!!!!!!Това ми звучи налудничаво!!!!

Коментар

Working...
                                X