If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е само началото на сблъсъците. Идва зима. На палатки ли ще живеят? Германците поеха ангажимент, сега да им търсят жилища и работа. Иначе ще ги превърнат в стадо бизони насред масичките, столчетата и палатките на банкета, на феста, па дори и да не е октобер. Яко напъване ще е нужно, както след погрома на Адолф. Интересно, дали имат все пак приличен план за настаняването и интегрирането им, финансово подплатен. Някой с немски език може да поразрови из правителствените сайтове, ако не го мързи.
Естествено,сега ще отделя 1 ч 4 мин и 35 секунди,да ти реша проблема!!!
Това е само началото на сблъсъците. Идва зима. На палатки ли ще живеят? Германците поеха ангажимент, сега да им търсят жилища и работа. Иначе ще ги превърнат в стадо бизони насред масичките, столчетата и палатките на банкета, на феста, па дори и да не е октобер. Яко напъване ще е нужно, както след погрома на Адолф. Интересно, дали имат все пак приличен план за настаняването и интегрирането им, финансово подплатен. Някой с немски език може да поразрови из правителствените сайтове, ако не го мързи.
”Билд”: Ангела Меркел е фаворит за Нобеловата награда за мир.
След като тая награда бе дадена на черният изрод обонго - който по-скоро би трябвало да бъде съден за престъпления срещу човечеството, вече нищо не може да ме учуди.
Що не я дадат (наградата) и на Сталин (посмъртно) - все пак е отървал света (с начертано от господарите мургаво бъдеще) от около 40 000 000 бели хора?
А за тая дъртофелница - мислиш ли, че когато немският народ реши да се разплати с нея, нобеловата награда ще я спаси?
А и самата награда се връчва в Норвегия - очевидно първата европейска държава, в която европейците ще станат малцинство...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Няма да се разпадне ЕС, ще се махнат всички социалки, ще се въведе една равна малка пенсия за всички пенсионери. Разни навлеци ще бъдат прогонени, а евро парламента и инситуциите ако я карат в тоя дух може да бъдат помляни от дрон, ще отнеме не повече от половин час. Най вероятно няма да има и държавни глави и такива неща като министърпредседатели, защото никой няма да иска да се спомине предсрочно.Та така - всичко което е добра цел ще се покрие все едно че никога не го е имало и не знае как се трансформира власт в пари.ЕС най вероятно ще се обедини с Китай в свободна зона за движение на хора, стоки но не и пари.Хората и стоките ще се движат, парите няма да може да се движат и няма да има плаващи валутни курсове и размяна на пари.
Т.е. овчар по душа, тъй кажи бре! Може и дипломите да пробваш да отнемеш, тия като тебе избиха де що имаше образован и умен човек през 44-та - затуй сега сте прости. И сте на тоя хал, пожарникаря да ви командори
ПП; заритал е някой за БГ-паспорти, тях всеки мангасар ги има. А жените и децата си ще си ги вземем с нас, светът ни иска - ти си ходи в пущиняка да си говориш с овците!
Ми вземи върни твоя и се откажи от Българско гражданство кат си такъв тарикат.Ти си образован стига бе дипломата от хранителновкусовата гимназия не е образование.Кой ще командори решава народа не ти.Теб те командори една грозна бабичка бивш комсомолски секретар щот си тарикат.А жена и дете е ясно че нямаш то с тоя акъл коя ли ще те вземе.Е сега някоя негърка мое се смили над теб в Германия
Аз мачкан никога не съм бил.И никога не съм имал проблеми.Мога да си изгоня работниците да си взема стадото и да ида в Балкана.Но никога да позволя някой да ми нарежда.За всеки нормален българин е ясно че ние трябва да излезем от ЕС и НАТО и да отнемем паспортите на такива като тебе.За да се скитате по света без жени без дом и деца.
Т.е. овчар по душа, тъй кажи бре! Може и дипломите да пробваш да отнемеш, тия като тебе избиха де що имаше образован и умен човек през 44-та - затуй сега сте прости. И сте на тоя хал, пожарникаря да ви командори
ПП; заритал е някой за БГ-паспорти, тях всеки мангасар ги има. А жените и децата си ще си ги вземем с нас, светът ни иска - ти си ходи в пущиняка да си говориш с овците!
Огледай се още веднъж за немското поколение. По богати да, по образовани не, само за справка започват да учат квадратни уравнения в 10 клас. Погледни в България в кой започват да се изучават
Аз ги гледам като ми дойдат да кандидатстват за работа - българчетата учили недоучили, каквото прихванали по случайност. Немците знаят защо и какво учат, неслучайно отличници от БГ-училища тук са горе-долу по средата като се преместят...
ПП: седни молим те и обясни на бай Пешо за доходите от социал, че приказва глупости в последно време.
То тука от НПО всезнайковци е писнало на всички.Голтаци и миячи на немски каруци и кенефи тръгнали да се изкарват тука богаташи.Някакъв лольо тръгнал тука да казва кой какви доходи има.А в Германия не плащал данъци щото дохода му е такъв че за него не се плащат данъци.Голтак дето тука се големее като си мисли че другите не са ходили в Германия.
Старшинка, не сме като съселяните ти - миячи и чистачи. Имаме квалификация и професии, дялан камък сме хехехехе Апропо да те светна че дори миячите немски взимат тройно на твоята пенцийка, че то социала им сигурно е двоен поне на тебе. Та си лянкай де, никому не пречиш
Коментар