IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Това е само началото на сблъсъците. Идва зима. На палатки ли ще живеят? Германците поеха ангажимент, сега да им търсят жилища и работа. Иначе ще ги превърнат в стадо бизони насред масичките, столчетата и палатките на банкета, на феста, па дори и да не е октобер. Яко напъване ще е нужно, както след погрома на Адолф. Интересно, дали имат все пак приличен план за настаняването и интегрирането им, финансово подплатен. Някой с немски език може да поразрови из правителствените сайтове, ако не го мързи.
    Естествено,сега ще отделя 1 ч 4 мин и 35 секунди,да ти реша проблема!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Докога ще са толерантни?

НЕМЦИТЕ ПОСРЕЩАХА НАШЕСТВЕНИЦИТЕ С: "ДОБРЕ ДОШЛИ", НО НОГО БРЪЗО ИМ ИДЕ АКЪЛЪТ:

http://www.dnes.bg/world/2015/10/02/...rmaniia.278396
      Това е само началото на сблъсъците. Идва зима. На палатки ли ще живеят? Германците поеха ангажимент, сега да им търсят жилища и работа. Иначе ще ги превърнат в стадо бизони насред масичките, столчетата и палатките на банкета, на феста, па дори и да не е октобер. Яко напъване ще е нужно, както след погрома на Адолф. Интересно, дали имат все пак приличен план за настаняването и интегрирането им, финансово подплатен. Някой с немски език може да поразрови из правителствените сайтове, ако не го мързи.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Аааа съдрахте ли се!!!
        А бе аз все си мислех, че колкото и да е тъп един човек, все трябва да е по-умен от един kefal, бе да е.а!

Ти обаче, сереозно ме замисляш да си преразгледам вижданията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
          Ситуацията е лайняна от доста отдавна!!!
          Аааа съдрахте ли се!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
            http://deutsche-wirtschafts-nachrich...fluechtlingen/

Щом вътрешния министър се жалва , ситуацията е лайняна.
            Ситуацията е лайняна от доста отдавна!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Докога ще са толерантни?

http://deutsche-wirtschafts-nachrich...fluechtlingen/

Щом вътрешния министър се жалва , ситуацията е лайняна.

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                ”Билд”: Ангела Меркел е фаворит за Нобеловата награда за мир.
                След като тая награда бе дадена на черният изрод обонго - който по-скоро би трябвало да бъде съден за престъпления срещу човечеството, вече нищо не може да ме учуди.
                Що не я дадат (наградата) и на Сталин (посмъртно) - все пак е отървал света (с начертано от господарите мургаво бъдеще) от около 40 000 000 бели хора?

А за тая дъртофелница - мислиш ли, че когато немският народ реши да се разплати с нея, нобеловата награда ще я спаси?

А и самата награда се връчва в Норвегия - очевидно първата европейска държава, в която европейците ще станат малцинство...
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Докога ще са толерантни?

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                    ”Билд”: Ангела Меркел е фаворит за Нобеловата награда за мир
                    http://dnes.dir.bg/news.php?id=20177022

Крайно време е Меркел да заеме своето достойно място до Мейлиля, която и да е тя и без да гледам снимка мисля, че добре ще стоят една до друга.
                    Ред е на Путин първо...Меркел може да почака.

Коментар

• ”Билд”: Ангела Меркел е фаворит за Нобеловата награда за мир
                      http://dnes.dir.bg/news.php?id=20177022

През 2014 г. 17-годишната пакистанка Маляля Юсуфзай спечели Нобеловата награда за мир за борбата й за образование и срещу екстремизъм.
                      Крайно време е Меркел да заеме своето достойно място до Мейлиля, която и да е тя и без да гледам снимка мисля, че добре ще стоят една до друга.

Коментар

• 77

Няма да се разпадне ЕС, ще се махнат всички социалки, ще се въведе една равна малка пенсия за всички пенсионери. Разни навлеци ще бъдат прогонени, а евро парламента и инситуциите ако я карат в тоя дух може да бъдат помляни от дрон, ще отнеме не повече от половин час. Най вероятно няма да има и държавни глави и такива неща като министърпредседатели, защото никой няма да иска да се спомине предсрочно.Та така - всичко което е добра цел ще се покрие все едно че никога не го е имало и не знае как се трансформира власт в пари.ЕС най вероятно ще се обедини с Китай в свободна зона за движение на хора, стоки но не и пари.Хората и стоките ще се движат, парите няма да може да се движат и няма да има плаващи валутни курсове и размяна на пари.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                          Т.е. овчар по душа, тъй кажи бре! Може и дипломите да пробваш да отнемеш, тия като тебе избиха де що имаше образован и умен човек през 44-та - затуй сега сте прости. И сте на тоя хал, пожарникаря да ви командори

ПП; заритал е някой за БГ-паспорти, тях всеки мангасар ги има. А жените и децата си ще си ги вземем с нас, светът ни иска - ти си ходи в пущиняка да си говориш с овците!
                          Ми вземи върни твоя и се откажи от Българско гражданство кат си такъв тарикат.Ти си образован стига бе дипломата от хранителновкусовата гимназия не е образование.Кой ще командори решава народа не ти.Теб те командори една грозна бабичка бивш комсомолски секретар щот си тарикат.А жена и дете е ясно че нямаш то с тоя акъл коя ли ще те вземе.Е сега някоя негърка мое се смили над теб в Германия

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Аз мачкан никога не съм бил.И никога не съм имал проблеми.Мога да си изгоня работниците да си взема стадото и да ида в Балкана.Но никога да позволя някой да ми нарежда.За всеки нормален българин е ясно че ние трябва да излезем от ЕС и НАТО и да отнемем паспортите на такива като тебе.За да се скитате по света без жени без дом и деца.
                            Т.е. овчар по душа, тъй кажи бре! Може и дипломите да пробваш да отнемеш, тия като тебе избиха де що имаше образован и умен човек през 44-та - затуй сега сте прости. И сте на тоя хал, пожарникаря да ви командори

ПП; заритал е някой за БГ-паспорти, тях всеки мангасар ги има. А жените и децата си ще си ги вземем с нас, светът ни иска - ти си ходи в пущиняка да си говориш с овците!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              Огледай се още веднъж за немското поколение. По богати да, по образовани не, само за справка започват да учат квадратни уравнения в 10 клас. Погледни в България в кой започват да се изучават
                              Аз ги гледам като ми дойдат да кандидатстват за работа - българчетата учили недоучили, каквото прихванали по случайност. Немците знаят защо и какво учат, неслучайно отличници от БГ-училища тук са горе-долу по средата като се преместят...

ПП: седни молим те и обясни на бай Пешо за доходите от социал, че приказва глупости в последно време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                То тука от НПО всезнайковци е писнало на всички.Голтаци и миячи на немски каруци и кенефи тръгнали да се изкарват тука богаташи.Някакъв лольо тръгнал тука да казва кой какви доходи има.А в Германия не плащал данъци щото дохода му е такъв че за него не се плащат данъци.Голтак дето тука се големее като си мисли че другите не са ходили в Германия.
                                Старшинка, не сме като съселяните ти - миячи и чистачи. Имаме квалификация и професии, дялан камък сме хехехехе Апропо да те светна че дори миячите немски взимат тройно на твоята пенцийка, че то социала им сигурно е двоен поне на тебе. Та си лянкай де, никому не пречиш

Коментар

Working...
                                X