Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЗарежи тези дезинтерии, империите са болест която ходи по държавите. В момента има империи и това са държави които причиняват основно злини САЩ и Русия. Третата страна е ядрото на така наречения ЕС - Германия с качества пак да се империализира. И накрая ще дойдат китайците и всичко ще приключи.
Коментар
-
А ето ги бъдещите бежанци, които ще нахлуят дори в спалните ни:
http://ureport.bg/91602/2015/09/29/o...ie-prez-2050-a
Коментар
-
Trakatrak
Зарежи тези дезинтерии, империите са болест която ходи по държавите. В момента има империи и това са държави които причиняват основно злини САЩ и Русия. Третата страна е ядрото на така наречения ЕС - Германия с качества пак да се империализира. И накрая ще дойдат китайците и всичко ще приключи.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе може да съществува мултикултурно общество, такива общества се случват само пред държавен разпад. В природата няма такова нещо - ни рак ни щука, ни човек, това е природен закон и който си мисли че може да го промени е кръгъл - завършен глупак. Това което се случва е или завладяване на територия, защото територии исторически се се завладявали многократно по този начин и това не е нещо ново което да не се е случвало или внос на материал за сапун.
Политиците очевидно са изперкали в предателството си, монополите създадоха таква политици които се въобразяват че всичко е възможно, защото монополите са техните спонсори и те мислят по подобие на управителите на монополите. Изживяват някаква божественост а нямат елементарни знания ! Затова става въпрос за зъвършени , кръгли глупаци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНищо не съм разбрал, знам какъв ще бъде резултата накрая и никой дори не иска да повярва че края ще е такъв - насилие, реки от кръв по улиците на мултикултурните градове на Европа. Разбирам хуманното отношение на мнозина, но те не знаят правилния въпрос на който трябва да отговорят - Искате ли да станете истински бежанци и то такива които няма къде да идат и да бъдат посрещнати с - добре дошли ! ????Нека си онговорят на този въпрос.
А българите които се хвалят че са в западните държави и колко им е добре там дали виждат проблемите които са създали на тези хора ? Виждат ли как решение на тези проблеми е шутирането им от там и друго решение няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнениеТези ще останат там. И ще им променят 'ландшафта'. Може и да последват примера на древната Палмира - да им взривят виенската Опера пришълците. Е чак дотам не вярвам да се стигне, но както е тръгнало - скоро ще има европейска страна с президент мюсюлманин или крал приел исляма. Това е голям таралеж в гащите - голяма м'юсюлманска общност.
Да - че хората не се делят на лоши и добри по религиозен признак е вярно, но просто самата идеология/теология е супер тоталитарна и нема отърване.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнениеТези ще останат там. И ще им променят 'ландшафта'. Може и да последват примера на древната Палмира - да им взривят виенската Опера пришълците. Е чак дотам не вярвам да се стигне, но както е тръгнало - скоро ще има европейска страна с президент мюсюлманин или крал приел исляма. Това е голям таралеж в гащите - голяма м'юсюлманска общност.
Да - че хората не се делят на лоши и добри по религиозен признак е вярно, но просто самата идеология/теология е супер тоталитарна и нема отърване.
Говорим за етническо обезличаване, дори унищожение и похабяване на ресурсите!
ЕС се превърна в клоака, където всеки, който е беден и нещастен, може да се домъкне и да "се нарече" брат с тебе европееца!
Освен с мюсюлмани ЕС се напълни с индйска и шаманистка африканска паплач!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНищо не съм разбрал, знам какъв ще бъде резултата накрая и никой дори не иска да повярва че края ще е такъв - насилие, реки от кръв по улиците на мултикултурните градове на Европа. Разбирам хуманното отношение на мнозина, но те не знаят правилния въпрос на който трябва да отговорят - Искате ли да станете истински бежанци и то такива които няма къде да идат и да бъдат посрещнати с - добре дошли ! ????Нека си онговорят на този въпрос.
А българите които се хвалят че са в западните държави и колко им е добре там дали виждат проблемите които са създали на тези хора ? Виждат ли как решение на тези проблеми е шутирането им от там и друго решение няма.
Да - че хората не се делят на лоши и добри по религиозен признак е вярно, но просто самата идеология/теология е супер тоталитарна и нема отърване.
Коментар
-
Бате Пешо
Нищо не съм разбрал, знам какъв ще бъде резултата накрая и никой дори не иска да повярва че края ще е такъв - насилие, реки от кръв по улиците на мултикултурните градове на Европа. Разбирам хуманното отношение на мнозина, но те не знаят правилния въпрос на който трябва да отговорят - Искате ли да станете истински бежанци и то такива които няма къде да идат и да бъдат посрещнати с - добре дошли ! ????Нека си онговорят на този въпрос.
А българите които се хвалят че са в западните държави и колко им е добре там дали виждат проблемите които са създали на тези хора ? Виждат ли как решение на тези проблеми е шутирането им от там и друго решение няма.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеС квота от 2000 бежанци?
По-добре се разходете по черноморието. Там на места, наистина не се чува българска реч. Даже е ЗАБРАНЕНО за българи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеА сега си представи така да е навсякъде, където отидеш!
По-добре се разходете по черноморието. Там на места, наистина не се чува българска реч. Даже е ЗАБРАНЕНО за българи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнениеНаложи ми се преди три дена да ходя в прочутия в София квартал, около Женския пазар. И мога да съм благодарен, че отидох през деня, защото там е нещо страшно. За съжаление почти не можеш да чуеш българска реч, имаше три ресторанта почти един до друг, които бяха на турски, два, от които ги разбрах- "Истанбул нещо си" и "Босфора" . Преди да отида там бях против приемането на бежанци, а сега съм АБСОЛЮТНО ПРОТИВ. Не е нормално да отидеш в широкия център на София и да не можеш да си кажеш две приказки на български.
Коментар
-
Наложи ми се преди три дена да ходя в прочутия в София квартал, около Женския пазар. И мога да съм благодарен, че отидох през деня, защото там е нещо страшно. За съжаление почти не можеш да чуеш българска реч, имаше три ресторанта почти един до друг, които бяха на турски, два, от които ги разбрах- "Истанбул нещо си" и "Босфора" . Преди да отида там бях против приемането на бежанци, а сега съм АБСОЛЮТНО ПРОТИВ. Не е нормално да отидеш в широкия център на София и да не можеш да си кажеш две приказки на български.
Коментар
Коментар