IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    С квота от 2000 бежанци?

По-добре се разходете по черноморието. Там на места, наистина не се чува българска реч. Даже е ЗАБРАНЕНО за българи!
    Факт е, че на морето на места наистина не може да се чуе българска реч дори табелите са на английски и на руски. Но също е факт, че тези табели са сложени там, защото таргета е такъв. Руснаците и англичаните идват тук с пачки и в голяма част от случайте си ги оставят тук, а бежанците с какво ще дойдат и какво ще оставят след себе си?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Зарежи тези дезинтерии, империите са болест която ходи по държавите. В момента има империи и това са държави които причиняват основно злини САЩ и Русия. Третата страна е ядрото на така наречения ЕС - Германия с качества пак да се империализира. И накрая ще дойдат китайците и всичко ще приключи.
      Много си лаконичен. След китайците ще дойдат марсианците, след тях джуджетата дългоноски и чак накрая мравките от подземията световни.

Коментар

• А ето ги бъдещите бежанци, които ще нахлуят дори в спалните ни:
        http://ureport.bg/91602/2015/09/29/o...ie-prez-2050-a

Коментар

• Trakatrak

Зарежи тези дезинтерии, империите са болест която ходи по държавите. В момента има империи и това са държави които причиняват основно злини САЩ и Русия. Третата страна е ядрото на така наречения ЕС - Германия с качества пак да се империализира. И накрая ще дойдат китайците и всичко ще приключи.
          D.Y.F-091066

Коментар

Не може да съществува мултикултурно общество, такива общества се случват само пред държавен разпад. В природата няма такова нещо - ни рак ни щука, ни човек, това е природен закон и който си мисли че може да го промени е кръгъл - завършен глупак. Това което се случва е или завладяване на територия, защото територии исторически се се завладявали многократно по този начин и това не е нещо ново което да не се е случвало или внос на материал за сапун.
            Политиците очевидно са изперкали в предателството си, монополите създадоха таква политици които се въобразяват че всичко е възможно, защото монополите са техните спонсори и те мислят по подобие на управителите на монополите. Изживяват някаква божественост а нямат елементарни знания ! Затова става въпрос за зъвършени , кръгли глупаци.
            Ми повечето империи са мултикултурни и са устойчиви именно поради това. Ама нещо европейската империя не ще да се случи. Липсва хегемон. Естествен такъв е Германия, ала тя е в партер.

Коментар

Нищо не съм разбрал, знам какъв ще бъде резултата накрая и никой дори не иска да повярва че края ще е такъв - насилие, реки от кръв по улиците на мултикултурните градове на Европа. Разбирам хуманното отношение на мнозина, но те не знаят правилния въпрос на който трябва да отговорят - Искате ли да станете истински бежанци и то такива които няма къде да идат и да бъдат посрещнати с - добре дошли ! ????Нека си онговорят на този въпрос.
              А българите които се хвалят че са в западните държави и колко им е добре там дали виждат проблемите които са създали на тези хора ? Виждат ли как решение на тези проблеми е шутирането им от там и друго решение няма.
              Чак реки от кръв едва ли, но европейската цивилизация каквато я познавахме досега - експанзивна, иновативна, свободомислеща, плуралистична, високо културна и повсеместно образована, си отива. Какво ще дойде? Ще се разбере поне след век. Живеем в епоха на упадък. Европа отказа да се възпроизвежда в условията на просперитет, хедонизъм и засилен егоцентризъм, та друг ще я замести. Дано новата култура е синкретична и поеме европейското наследство. Ако тук надделее исляма това едва ли ще се случи. Но кой друг да дойде като мюслетата са все наоколо? Май трябва да викаме латиноси, индуси и тайландци.

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                Тези ще останат там. И ще им променят 'ландшафта'. Може и да последват примера на древната Палмира - да им взривят виенската Опера пришълците. Е чак дотам не вярвам да се стигне, но както е тръгнало - скоро ще има европейска страна с президент мюсюлманин или крал приел исляма. Това е голям таралеж в гащите - голяма м'юсюлманска общност.
                Да - че хората не се делят на лоши и добри по религиозен признак е вярно, но просто самата идеология/теология е супер тоталитарна и нема отърване.
                Идеологията/теологията по начало си е хуманна. Но некой обичат да я изопачават.
                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
                  Тези ще останат там. И ще им променят 'ландшафта'. Може и да последват примера на древната Палмира - да им взривят виенската Опера пришълците. Е чак дотам не вярвам да се стигне, но както е тръгнало - скоро ще има европейска страна с президент мюсюлманин или крал приел исляма. Това е голям таралеж в гащите - голяма м'юсюлманска общност.
                  Да - че хората не се делят на лоши и добри по религиозен признак е вярно, но просто самата идеология/теология е супер тоталитарна и нема отърване.
                  Тук не говорим за религия, поне тя не трябва да бъде водещ фактор, колкото и да е значима!

Говорим за етническо обезличаване, дори унищожение и похабяване на ресурсите!

ЕС се превърна в клоака, където всеки, който е беден и нещастен, може да се домъкне и да "се нарече" брат с тебе европееца!

Освен с мюсюлмани ЕС се напълни с индйска и шаманистка африканска паплач!

Коментар

Нищо не съм разбрал, знам какъв ще бъде резултата накрая и никой дори не иска да повярва че края ще е такъв - насилие, реки от кръв по улиците на мултикултурните градове на Европа. Разбирам хуманното отношение на мнозина, но те не знаят правилния въпрос на който трябва да отговорят - Искате ли да станете истински бежанци и то такива които няма къде да идат и да бъдат посрещнати с - добре дошли ! ????Нека си онговорят на този въпрос.
                    А българите които се хвалят че са в западните държави и колко им е добре там дали виждат проблемите които са създали на тези хора ? Виждат ли как решение на тези проблеми е шутирането им от там и друго решение няма.

Коментар

• Бате Пешо

D.Y.F-091066

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                          С квота от 2000 бежанци?

По-добре се разходете по черноморието. Там на места, наистина не се чува българска реч. Даже е ЗАБРАНЕНО за българи!
                          Не благодаря.Имам лекарска забрана да ходя на море в България.Парите си изкарвам с труд и няма да ги дам на мутрафони

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                            А сега си представи така да е навсякъде, където отидеш!
                            С квота от 2000 бежанци?

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                              Наложи ми се преди три дена да ходя в прочутия в София квартал, около Женския пазар. И мога да съм благодарен, че отидох през деня, защото там е нещо страшно. За съжаление почти не можеш да чуеш българска реч, имаше три ресторанта почти един до друг, които бяха на турски, два, от които ги разбрах- "Истанбул нещо си" и "Босфора" . Преди да отида там бях против приемането на бежанци, а сега съм АБСОЛЮТНО ПРОТИВ. Не е нормално да отидеш в широкия център на София и да не можеш да си кажеш две приказки на български.
                              А сега си представи така да е навсякъде, където отидеш!

Коментар

• Наложи ми се преди три дена да ходя в прочутия в София квартал, около Женския пазар. И мога да съм благодарен, че отидох през деня, защото там е нещо страшно. За съжаление почти не можеш да чуеш българска реч, имаше три ресторанта почти един до друг, които бяха на турски, два, от които ги разбрах- "Истанбул нещо си" и "Босфора" . Преди да отида там бях против приемането на бежанци, а сега съм АБСОЛЮТНО ПРОТИВ. Не е нормално да отидеш в широкия център на София и да не можеш да си кажеш две приказки на български.

Коментар

Working...
                                X