IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С оглед на днешните новини.

Най-жалкото е, че липсата на държавност и липсата на контрол, за опазване на интересите и имуществото на обществото!
    Карат нормалните хора да изпадат в абсурдната ситуация, да се чудят, дали да се радват, че границата е опазена чрез акт довел до смъртта на един човек или да изпитват някакво състрадание!

Това е изключително нелепо и е следствие единствено и само на безотговорността на европейските и български политици!

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
      Ей дефицит, нелегалната работа и туй дето си го представяш като сив пазар на труда тук се награждава с едни 5 бона за едната и 50 бона за другата страна. Глоби. Никой никъде няма да вземе бежанец на черно да работи, да не е луд Туй да не ти е Долно Уйно случайно?
      Ще ме скъсаш от смях. Ти арабелите ли ще учиш как да се оправят? Като са толкова оправни властите, що не спрат наркотрафика, например. Верно си с дефицити.... спрямо действителността.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Не мисля, че тези процеси са необратими. Брейвик е скандинавец.
        Аз смятам, че предстои сериозна икономическа криза и поемане на управлението в много страни от консерватори.
        На доста мигранти ще им утеснее!

Ако не съм прав за нея и за случилото се след това, със сигурност, ще има страни, които ще преминат отвъд точката на обратимостта. Дори и в един по-късен етап, да се породи желание за такава!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
          Ти май не четеш всичко. Писал съм сивия пазар на труда. А пък далаверата хич не я брой за легална работа. Осмисляй написаното, че да не те включат в некоя статистика за дефицит на такива способности.
          Ей дефицит, нелегалната работа и туй дето си го представяш като сив пазар на труда тук се награждава с едни 5 бона за едната и 50 бона за другата страна. Глоби. Никой никъде няма да вземе бежанец на черно да работи, да не е луд Туй да не ти е Долно Уйно случайно?

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
            Явно хал хабер си нямаш че статуса на бежанци им гарантира помощ - но не позволява да работят.
            Ти май не четеш всичко. Писал съм сивия пазар на труда. А пък далаверата хич не я брой за легална работа. Осмисляй написаното, че да не те включат в некоя статистика за дефицит на такива способности.

Коментар

Само смислено.
              Тези- дето режат методично и бавно християнски глави, какви са? Луди или с тяхна си някаква кауза?
              Не мога да твърдя, че са психари. Те са обикновени психопати и фанатизирани нравствени малолитражки. Такива и у нас може да намериш. Достатъчно е да ги нахъсаш. Припомни си Босна.

Коментар

Това което прочетох в съобщението се отнася до професионална квалификация. Явно бежанците се пускат на сивия пазар на труда или завъртат далавери в Шенгенската зона. Някои от тях са с вроден и култивиран търговски нюх. Не щат да са бачкатори.
                Явно хал хабер си нямаш че статуса на бежанци им гарантира помощ - но не позволява да работят.

Коментар

Смислено налудничаво. Или налудничаво смислено. Особено като съпоставиш с извършеното.
                  Само смислено.
                  Тези- дето режат методично и бавно християнски глави, какви са? Луди или с тяхна си някаква кауза?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Той самочувствие има ама покритие няма.Човека живее с илюзията че щом е в Германия значи не може да има хора тука в България с доходи по високи от неговите.И си вярва
                    е, ми как да се пречупи и да каже " и в България бях същия ама тук поне не ме знаят" ))
                    препоръка е

Коментар

За да извършиш нещо такова се иска да си доста "луд", което не означава, че имаш, непременно, психични проблеми. Диагнозите са за публиката . Защитната му реч, ако е автентична, звучи доста смислено- направо си е манифест.
                      Смислено налудничаво. Или налудничаво смислено. Особено като съпоставиш с извършеното.

Коментар

Брейвик е освидетелстван психар. Като такъв го осъдиха и бленува в психушката, наместо да търка матрака в дранголника.
                        За да извършиш нещо такова се иска да си доста "луд", което не означава, че имаш, непременно, психични проблеми. Диагнозите са за публиката . Защитната му реч, ако е автентична, звучи доста смислено- направо си е манифест.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Права: какво права? Не е ли малко нагло някой да се намъкне в чуждата къща (образно казано) и въпреки че не са го канили, да настоява да му опънат царска трапеза? Цялата тая наглост я търпим и ние тука от години - хъхряци, дето нищо не са дали на тая държава, вечно искат всичко наготово !!!

Ще се люлеят по стълбовете - да - защото на европейците рано или късно ще им писне да ги задължават да хранят цял живот всевъзможни "правоимащи" паразити.
                          Аааааа, не, у нас нямат чак толкова права. Тя Българията на олигархията за нас не е правова държава, пък кво остава за арабелите. Търпят ги само за да точат субсидиите от Фропата.

Коментар

Не мисля, че тези процеси са необратими. Брейвик е скандинавец.
                            Брейвик е освидетелстван психар. Като такъв го осъдиха и бленува в психушката, наместо да търка матрака в дранголника.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                              Едно наум: 7 от 10 бежанци в Германия прекъсват подареното им образование

http://money.bg/news/id_1075804172?u...m_campaign=RSS

Типичен пример за тотална "олигофрения" и самозабравяне!

По силата на каква логика се приемат псевдобежанци без кандидастване в университетите, а етническите немци трябва да полагат кандидатстване?

По силата на каква логика етническите немци плащат такси, а псевдобежанците не?

Това е пълна дискриминация към собственото ти население и тотален мазохизъм. Значи ни е по-мил чуждоземецът, който ще го правим висшист, а не собствения ни сънародник!

Народ с подобно мислене няма никакво бъдеще!!!
                              Че защо им е да учат - те са отишли там да лежат и да лапат помощи, а не да си напрягат тимбериците !!! Вече се разбра отдавна, че огромната част от т.нар. "бежанци" са неграмотни или полуграмотни - очевидно някакъв вид арапски хъхреци - казах вече единственото лечение за такива - нека трудът да ги направи свободни.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Всеки има права. Дори чужденците от пустините. Така функционира богатото, защитено общество. За разлика от нашите крадливи прошляци, които лишават собствения си народ от елементарни права и после се чудят защо се люлеят по стълбовете когато му прелее.
                                Права: какво права? Не е ли малко нагло някой да се намъкне в чуждата къща (образно казано) и въпреки че не са го канили, да настоява да му опънат царска трапеза? Цялата тая наглост я търпим и ние тука от години - хъхряци, дето нищо не са дали на тая държава, вечно искат всичко наготово !!!

Ще се люлеят по стълбовете - да - защото на европейците рано или късно ще им писне да ги задължават да хранят цял живот всевъзможни "правоимащи" паразити.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X