If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами вече има договорки с Турция. Включително и ние се преговорихме с тях. После дано и Либия се спретне, най-вероятно като федерална на три зони и укрепят границата си от юг. Може би и Сирия ще мирне с вътрешни преговори след изтребването на ИДИЛ. Това утихване на потока ще е до следващата голяма криза, но ни подава сигнал да изработим общностна политика за предотвратяване на подобни нахлувания. Ако ще има миграция, тя да е канализирана и контролирана. Който иска в Ефропа, да се изучи и да кандидатства.
Нещо не звучиш убедително...всичките ти приказки до тука са все в сферата на а дано . пък през туй време иде още кафяво от юг.След пет години евентуално европедалите ще са се разбрали с мерките...ама вече няма да има смисъл от тях.
А ти разбираш ли колко безпомощна е държавата пред 15000 обезумели диваци?Ще има палежи грабежи убийства по улиците.И на тия трябва държавата да се моли да не правят така щото не е хубаво????
С толккова, а и значително повече ще се справи.
Не знам защо го разиграват този театър с толерантността, а и тя върви само в една посока. Малко е оксиморон тази дума. Показва усилие респ. дискомфорт- нетолерантност в обратна посока.
Къде ги видя 10 милиона нови мигранти. Освен това не разбираш колко безпомощна е отделната личност при срещата си с държавата. Обединяването на мигрантите в асоциални и противодържавни структури може да им даде някакви възможности за съпротива, но те ща са повече медийни, отколкото реални. Ако ще има война, то ще е с държавите им на произход, когато те решат, че е време да дерибействат срещу бившите колонизатори. Може и дотам да се стигне един ден.
А ти разбираш ли колко безпомощна е държавата пред 15000 обезумели диваци?Ще има палежи грабежи убийства по улиците.И на тия трябва държавата да се моли да не правят така щото не е хубаво????
Не приемай желаното от теб за действително.Не може да екстрадираш 10 милиона.Да не мислиш че те ще стоят кротко и мирно???Нали видя как френските цигани помляха един град за един час?Хора не разбирате ли че с толерастия няма да стане.......Гответе се за война....Тя чука на вратата до десетина години ще дойде ужаса....Ние пак сме на грешната страна.
Къде ги видя 10 милиона нови мигранти. Освен това не разбираш колко безпомощна е отделната личност при срещата си с държавата. Обединяването на мигрантите в асоциални и противодържавни структури може да им даде някакви възможности за съпротива, но те ща са повече медийни, отколкото реални. Ако ще има война, то ще е с държавите им на произход, когато те решат, че е време да дерибействат срещу бившите колонизатори. Може и дотам да се стигне един ден.
Спокойно! Повечето ще бъдат екстрадирани. Авиокомпаниите трябва да работят, държавите да плащат. Писал съм го и друг път. Може да използват кризата за финансово инжектиране тук-там, дано се размине рецесията. Иначе лошо. Може и Трета световна.
Не приемай желаното от теб за действително.Не може да екстрадираш 10 милиона.Да не мислиш че те ще стоят кротко и мирно???Нали видя как френските цигани помляха един град за един час?Хора не разбирате ли че с толерастия няма да стане.......Гответе се за война....Тя чука на вратата до десетина години ще дойде ужаса....Ние пак сме на грешната страна.
Бюрократите не мислят, нито за Европа, нито за народ, нито за нищо...
Мислят за заплатите и да се окопаят във властта.
Сега ще кажеш, те хората ще ги свалят, когато се усетят. Не няма да стане, тъй като тази шайка си има цяла армада от медии! Готови да бълват помия ежедневно! Виждаш по темата с псевдобежанците, какъв е медйния поток...
Не, ще кажа, че преувеличаваш. Бюрократите не се кретени, щото ги избират и искат пак.
Кои ние ? Какво ще направим за да спрем калния поток ?
Ами вече има договорки с Турция. Включително и ние се преговорихме с тях. После дано и Либия се спретне, най-вероятно като федерална на три зони и укрепят границата си от юг. Може би и Сирия ще мирне с вътрешни преговори след изтребването на ИДИЛ. Това утихване на потока ще е до следващата голяма криза, но ни подава сигнал да изработим общностна политика за предотвратяване на подобни нахлувания. Ако ще има миграция, тя да е канализирана и контролирана. Който иска в Ефропа, да се изучи и да кандидатства.
Заблуждаваш се. Лошото е, че бюрократите бавно реагират или си правят някви сметки. има време, ще видим.
Бюрократите не мислят, нито за Европа, нито за народ, нито за нищо...
Мислят за заплатите и да се окопаят във властта.
Сега ще кажеш, те хората ще ги свалят, когато се усетят. Не няма да стане, тъй като тази шайка си има цяла армада от медии! Готови да бълват помия ежедневно! Виждаш по темата с псевдобежанците, какъв е медйния поток...
Абе ..и на мен ми минаха подобни мисли- бизнес покрай "хуманитарната криза"- храни, води, одеала, дрехи, но ми се видя пресилено. Можеше- същите стоки да бъдат пласирани по друг начин- без да бъдат разхождани "през пустинята" такива големи маси хора.
Не, не е пресилено. Те сами си идват и ще бъдат употребени. После повечето назад. Ама те май го разбират и се бунтуват. Навремето нашенци масово тръгнаха за Германия и се правеха на политически, но ги върнаха.
Дано да не се размине рецесията, ако питаш мен! Дано да има жестока криза и пълна мизерия!
Ние сме в сегашното положение в една голяма степен, защото сме неконкурентноспособни спрямо страни като Гърция, които със заеми тънат в охолство и завъртат икономиката си, а в страната се инвестира. Без значение на сегашното им положение. Същото е и във Франция! За Испания и Италия да не говорим. Южните европейски страни ни мачкат с потребление и инвестиран ресурс.
Ако сметката скоро не бъде платена, ние ще продължим да тънем в мизерия, а Европа ще бъде унищожавана, час по час, ден по ден, година по година....
Аз за германската рецесия се стряскам. А след нея световна. Но Южна Европа едва ли ще се измъкне от дълговата криза, та ще и се наложи да се трансформира. Въпросът е дали еврото и ЕС ще оцелеят, ако Германия и Южна Европа тръгнат към разнобой. Затова Германия трябва да е във форма, за да подпомага южняците. включително нас. Защото е време и ний да се позамогнем покрай членството. Но субсидиите не бива да се отклоняват към социални помощи за нови социални мигранти. Което ще рече, тези дето дойдат, да бъдат установени що за птици са и да отлетят пак на юг към Африка, ако не са действително преследвани. За Африка би трябвало да си има отделна политика с все повече рестрикции и изисквания. Защо да бъдат подпомагани и да пилеят помощите. Отново твърдя, че трябва да се върнем към корените на проблемите там - колониализма, и оттам да почнат корекциите и новото структуриране на континента. Държавните формации се оказват не особено удачни, затова широко федерализиране и местно племенно самоуправление може да се окажат изхода от перманентната криза Кадафи имаше някви такива виждания, но нямаше ресурс да ги осъществи. Но поне спираше африканците. Сега ще трябва ние да се справяме. Не може да допуснем половин Африка да се пренесе в Европа.
Спокойно! Повечето ще бъдат екстрадирани. Авиокомпаниите трябва да работят, държавите да плащат. Писал съм го и друг път. Може да използват кризата за финансово инжектиране тук-там, дано се размине рецесията. Иначе лошо. Може и Трета световна.
Абе ..и на мен ми минаха подобни мисли- бизнес покрай "хуманитарната криза"- храни, води, одеала, дрехи, но ми се видя пресилено. Можеше- същите стоки да бъдат пласирани по друг начин- без да бъдат разхождани "през пустинята" такива големи маси хора.
Коментар