IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Полша отказва да приеме мигранти след атаките в Париж
    Новото правителство не признава квотите за разпределение на бежанци
    Ами като нещат, да почват ограда по границата с Германия. Трябва да е висока поне 4 метра. И с картечни кули на всеки 300 метра. За триста и педесе километра ще им трябват около хиляда картечни кули с по две картечници. И няколко десетки хиляди километра бодлива тел. Още толкова на границата с Унгария и още толкова с Чехия. За Украйна и Белорус... там има някаква граница. Трябват само кули с картечници.

При толкова голяма нужда от бодлива тел завод "Жити" Русе ще бачка денонощно. Купете си негови акции. Печалбата ще е голяма.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      В моментът - по телевизорът - директно: Лицето-прецедент прави изказвания пред френското посолство. Тоя първо се разрива и разскимтя и запуска сополи, а после заобяснява как тероризъмът можел да бъде победен не с оръжие, но само с толерантство и разбирателство !!!

Направо нямам думи да опиша каква погнуса изпитвам от тоя субект - всеки път като пъкне по телевизията, чувствам се все едно гол охъл ми пъпли по кракът !! КОГА ще му свърши мандатът, защото явно сме твърде заспали, за да го прогоним?
      Не събу ли панталоните ?

Коментар

• В моментът - по телевизорът - директно: Лицето-прецедент прави изказвания пред френското посолство. Тоя първо се разрива и разскимтя и запуска сополи, а после заобяснява как тероризъмът можел да бъде победен не с оръжие, но само с толерантство и разбирателство !!!

Направо нямам думи да опиша каква погнуса изпитвам от тоя субект - всеки път като пъкне по телевизията, чувствам се все едно гол охъл ми пъпли по кракът !! КОГА ще му свърши мандатът, защото явно сме твърде заспали, за да го прогоним?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
          Не знам как е в Европа, но за тук не се притеснявам! Народното опълчение БЛРС наброява къде 150 000 добре въоръжени, психично здрави, организирани и отговорни мъже, много от тях служили в армията или полицията. Всеки със семейство и имот зад гърба си. Смяташ ли, че ще се уплашат и ще отстъпят? Или пропагандната педерастия ще ги направи отстъпчиви и милостиви?

Гражданската война в Европа започна официално. Това е само началото. Скоро очаквам американската армия в Германия да въоръжи "бежанците" и т.н.
          И аз разчитам на ловджиите основно. Слава богу - тук врагът е по-жалък отколкото тоя, нахлул в Европа. Арапите-ислямисти по своя извратен начин са герои, защото отиват доброволно на смърт и сами се взривяват, за да идат в раят на Брадатият. Хъхряците обаче са "герои" само срещу беззащитни хора. Един-единствен Петко Еленков с една пушчица държа два часа наред в ужас орда от сто хъхряка.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
            Говориш небивалици. 26 години "демокрация" и още 45 години комунизъм това народно опълчение си седеше кротко и робуваше. Знаеш ли колко от тия които изброи ще направят нещо????? Полицята и армята ни са за посмешище. Българинут е свикнал да бъде наведен. Ако дойдат да правят золуми пак ще сме си наведени!
            Стой, та гледай!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              http://bultimes.com/zashto-brejvik-u...t-samiya-nego/

Защо Брейвик уби 77 души ? Нека разберем от самия него. . .

Аз говоря от името на много норвежци, скандинавци, европейци, които не искат да бъдат лишени от правата си на коренен етнос, не искат да бъдат лишени от своите културни и териториални права.
              За трети път чета това и няма как да не се съглася с Брейвик.

Мечтая си да видя как европейските политици ще риткат с крачета на метър от земята.

Европейските народи могат да чакат помощ единствено от Русия. Борбата тепръва започва - и аз в някакъв смисъл дори съм доволен от ужасната смърт на тези около 180 парижки мъченици - защото гибелта им ще отвори гурелясалите от толерастия очички на милиони.

Как бе казал поетът?

Но да умреш когато се отърсва
              Европа от хъхряшката си плесен,
              когато милионите възкръсват,
              това е песен,
              ДА, ТОВА Е ПЕСЕН !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                Не знам как е в Европа, но за тук не се притеснявам! Народното опълчение БЛРС наброява къде 150 000 добре въоръжени, психично здрави, организирани и отговорни мъже, много от тях служили в армията или полицията. Всеки със семейство и имот зад гърба си. Смяташ ли, че ще се уплашат и ще отстъпят? Или пропагандната педерастия ще ги направи отстъпчиви и милостиви?

Гражданската война в Европа започна официално. Това е само началото. Скоро очаквам американската армия в Германия да въоръжи "бежанците" и т.н.
                Говориш небивалици. 26 години "демокрация" и още 45 години комунизъм това народно опълчение си седеше кротко и робуваше. Знаеш ли колко от тия които изброи ще направят нещо????? Полицята и армята ни са за посмешище. Българинут е свикнал да бъде наведен. Ако дойдат да правят золуми пак ще сме си наведени!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  + 1 638 245

Същото казвах и аз ногократно !!! Нахлуват туканка (напримерно) 500 000 анонимни "бежанци" от Арапия и Негрия !!! Ясно е, че не всички са терористи и фанатици - не са дори и половината, че повечето са поне горе-долу мирни хора, които или наистина бягат, за да си спасят кожичката, или просто за да паразитират... не че ни трябват паразити...
                  Но да предположим, че САМО 5% от пришълците са потенциални терористи... това са 25 000 терористи !!! Да предположим, че повечето си останат потенциални - но само 10% ще станат истински. .. това са 2500 терористи - които ще опитат да стрелят, да взривяват мирни европейци !!! Да предположим, че службите с усърдие и бдителство неутрализират цели 90% от тях... което е трудно постижимо, да кажа невъзможно... остават 250 терористи, които ще УСПЕЯТ !!! А както видяхме - един терорист може да изпозастреля десетки хора !!! Виждате нагоре, че не само че не преекспонирам, но омаловажавам да пренебрежителство опасността !!!
                  Е, готова ли е Европа да приеме ужасяващата смърт на 10-20 000 мирни европейци - мъже, жени, деца, само за да могат изроди като меркел, оланд, туск, юнкер да парадират с гнусната си толерастия, с мултикултурство и не знам още какви простотии ????

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
                    КРАЯТ НА НАИВНОСТТА

Това ли е краят на наивността?

Видяхте ли сега какво направихте бедни, грозни жалки политици като Меркел?
                    Вие, които лишихте гражданите си от инстинкта и самосъхранението, поканихте убийците на концерта си.

Те не искат да има музика. Те не искат да има картини.

Те не искат жените да са облечени леко, защото не можели да се въздържат.

Те искат средновековно правосъдие.

Те искат опонентите си мъртви.

Те убиват, заради Аллах.

Те убиват жени и деца.

Те са враговете на невинните.

Говорил съм с тях, с бъдещите убийци на Европа.
                    Те не искат катедрали, те не искат да работят.

В техния живот, в техния рай и техния ад няма такова нщо като човешки прогрес и производство.

Вие си мислите наивно, че те идват в страните ни да работят.

Вие си мислите, че музиката може да ги натъжи или развесели.

Вие си мислите, че бягат от ятаган.
                    А те носят ятаган.

Но те, познавам ги, не са страшни.

Страшни са европейската налудност и наивност, стигаща до кресчендо.
                    Сега отново либералите ще заговорят как не трябва да променяме политиките си и начина на живот.
                    Вчера председателят на европейския Парламент каза, че не е "доволен от параметрите на разселването".
                    О, блажени идиоти. В този един милион непознати, които пуснахте в къщата си има поне сто хиляди, които искат да отидат на концерт с Калашников. И всеки от тях ще убие по сто човека.

Идва време да се броят жертвите на най-глупавата война, допусната от евроидиотизма. Няма друга дума.
                    Европа е къщичка от карти, в която вие пуснахте смъртта.
                    Днес започва официално краят на Европа. Точно като къщичка от карти, една по една страните ще затворят границите си. В капан ще се окажат стотици хиляди - местно население и пришълци. Идва весело време.

А на нас, като фронтова страна утре ни трябват смелост и политики, които нямат нищо общо с предателството на европейската идея. На нас ни трябват мъже и решителност. Именно, за да се спре нелепото измиране на невинни и най-важното - да не загубим свободите си.

Гответе се.

http://www.lentata.com/page_8167.html
                    + 1 638 245

Същото казвах и аз ногократно !!! Нахлуват туканка (напримерно) 500 000 анонимни "бежанци" от Арапия и Негрия !!! Ясно е, че не всички са терористи и фанатици - не са дори и половината, че повечето са поне горе-долу мирни хора, които или наистина бягат, за да си спасят кожичката, или просто за да паразитират... не че ни трябват паразити...
                    Но да предположим, че САМО 5% от пришълците са потенциални терористи... това са 25 000 терористи !!! Да предположим, че повечето си останат потенциални - но само 10% ще станат истински. .. това са 2500 терористи - които ще опитат да стрелят, да взривяват мирни европейци !!! Да предположим, че службите с усърдие и бдителство неутрализират цели 90% от тях... което е трудно постижимо, да кажа невъзможно... остават 250 терористи, които ще УСПЕЯТ !!! А както видяхме - един терорист може да изпозастреля десетки хора !!! Виждате нагоре, че не само че не преекспонирам, но омаловажавам да пренебрежителство опасността !!!
                    Е, готова ли е Европа да приеме ужасяващата смърт на 10-20 000 мирни европейци - мъже, жени, деца, само за да могат изроди като меркел, оланд, туск, юнкер да парадират с гнусната си толерастия, с мултикултурство и не знам още какви простотии ????

Коментар

• http://bultimes.com/zashto-brejvik-u...t-samiya-nego/

Защо Брейвик уби 77 души ? Нека разберем от самия него. . .

Аз говоря от името на много норвежци, скандинавци, европейци, които не искат да бъдат лишени от правата си на коренен етнос, не искат да бъдат лишени от своите културни и териториални права.

Коментар

• Ще ги приемате ли мигрантите/бежанците?

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                          Круме наместо тия сълзливи тиради , по добре си задай въпроса кой им дърпа конците на тия ...щото винаги има някой , който поръчва музиката.
                          ЪЪЪ и аз още се чудя, как така още Путин не е виновен ?
                          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• [QUOTE=KrumE; [/QUOTE]

Круме наместо тия сълзливи тиради , по добре си задай въпроса кой им дърпа конците на тия ...щото винаги има някой , който поръчва музиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                              Нищо подобно няма как да се случи. Интернетът няма как да се разпадне освен след Апокалипсис.
                              Тия дни четох как кабелите интернетни на дълбоко по дъното на океана били между сантим до два дебели и лесно да се скъсат. Пък по тях минавали всеки ден сделки за трилиони. Лесно могат да бъдат саботирани, но тия полуграмотните гледат хора да тепат.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                                ЪЪЪ никъде не прочетох от умерените или от обикновенните терористи са били снощи в Париж ?
                                ЪЪЪЪЪ от обикновените ще да са биле. Умерените гепват самолети и после ги паркират по горни етажи. Пред Съюза на архитектите в България има выставка на израелски небостръгачи. Викам си, що ли предизвикват съдбата и е на;

Коментар

Working...
                                X