Първоначално изпратено от Mike Florida
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеА золумите дето ше направят като разберат че ше ги гонят ? За това мислиш ли ?Направо да се чуди човек как излизаш да ходиш до магазин.
Твоите лични страдания с личната ти страхливост са си лично твои. Мен не ме притеснява какво видиш ли биха направили ако някой почне да ги гони
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДоказано е, че черните хора са по-кухи от белите хора, но разликата не е катастрофална: нигърът може успешно да практикува поне 90% от професиите. Обяснението е ясно - черните хора никога не са създали цивилизация (при природните условия в Негрия такава е въобще ненужна), а цивилизацията развива мозъкът поради ного по-сложните обществени отношения. И преди съм казвал, негърите заслужават уважение просто защото напук на всичко са останали хора, вместо пак да станат маймуняци и да се покатерят по дърветата - което при техните условия е бил по-лесният вариант. Проблемът не е до интелектът, но до манталитетът - това важи още повече за арапите - които са семити като евреините - следователно надали са по-кухи.
Никой няма да направи класации са кухост и примитивност - но всички знаем кои са рекордьорите - тия, които хъхрят вместо да говорят и стигат до 5 клас без да знаят азбуката.
В същото време - виждал по телевизията - нигърчета в Кения ходят по 20 км пеш до училището всеки ден - и го правят с желание - нищо че по пътя може да ги изяде лъвът.
Това е голямото извращение, което се налага.
Аз имам приятели, включително и аз, никога не сме говорили на расови теми, никога не сме си казвали някой е под нас и прочие!
Но когато някакви изпедалчени евролиберасти, искат да ти подпалят държавата и да наводнят обществата със някакви безумни общности от смесици от хора. Това събужда у хората негативизъм, който в нормална обстановка липса!!!
Естествено е хората да искат да се размножават с такива като тях! Това е най-естественото нещо и така се формират общности! Когато някой иска да омеши раси и хора, това е извращение, което е извън елементарната природа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеЕ добре! Колко са според теб са етническите араби и негри във Франция? Като процент от етническите французи?
Същото е и с Великобритания. А турците в Германия отиват защото след втората световна война просто няма кой да работи в германия. голяма част от мъжкото и население е унищожено. И ако искат да се развиват им се е наложило да вземат гастарбайтери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТрябва вземеш предвид обаче, че френските араби са вече много по-различни от алжирските. По отворенгяс, попили малко от Ефропата и широкия свят, те са нова общност с различни перспективи от алжирските. Може дори нова нация да станат - Марсилезка.
В България, където има големи цигански общности, всичко българско се изнася! Там България има само проформа.
Това е безумието, в човешката природа е заложено да иска да заграби и да остави възможно най-много на собствените си наследници, а не на чужди деца! В момента наблюдаваме извращение против естествените природни закони! Това е пълен абсурд. Няма тука религии, тероризъм и прочие. Става въпрос за деца и ресурси! За съжаление повечето хора се съсредоточават върху следствието и формалността! Това е само върха на айсберга, отдолу под водата има километри и това е точно това, което посочих! РЕСУРСИ и ДЕЦА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеАз съм расово предубеден!!! За мен по тоя въпрос няма спор!!!
Не случайно има класации, за най-интелигентни общности и евреите са обикновенно на първите места, но няма класации за най-НЕинтелигентни и примитивни нации. ЗАЩО??? Няма баланс, нали ще мерим. Като всички са еднакви, що никой не го е доказал!!!
Довода е: не съди за човека, по произхода му. Което е най-голямата демагогия!!!! Изключения винаги има, нас ни интересува обаче масата, обобщения модел!!!
За негъра и българката, дадох го като пример, за хората със супер либерални разбирания, които аз не споделям!!! Но все пак примера, който дадох е възможен и е пример за личен избор на българката, без да застрашава устоите и съществуването на държавата ни!
Това, което се случва застрашава устоите на държавата и нейното съществуване, и няма нищо общо с лични либерални разбирания!
Никой няма да направи класации са кухост и примитивност - но всички знаем кои са рекордьорите - тия, които хъхрят вместо да говорят и стигат до 5 клас без да знаят азбуката.
В същото време - виждал по телевизията - нигърчета в Кения ходят по 20 км пеш до училището всеки ден - и го правят с желание - нищо че по пътя може да ги изяде лъвът.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеРавновесие, хората като теб мислят към момента, но гледай нещата в развитие, погледни една Франция. Там 20% от страната са араби? Страната е превзета в много райони!!! Мислил ли е някой в началото на 1970та, че пускайки ги само след 45 години ще са 20%. А след още 20 години????
Нали си по маркета, нали си по числата, направи си сметката!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗасега. Само че не се спазва написаното от Флоридов - тези "бежанци" НЕ се сливат с местното население, но създават необявени анклави. В ного западноевропейски градове има такива, където полиция с години не смее да припари - камо ли представители на други институции - резултатът го виждаме.
А ако (което е най-вероятно) нашествието стане все по-масирано? Ако само 10% от населението на Негрия и Арапия реши да се изсипе в Европа, за да живее лесно на наш гръб (дори и да не вършат терористически неща)? Смятай колко сган е това !!! Арменците са неудачен пример, защото в културно отношение те са ни равностойни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНапротив - целта на всяко тоталитарно общество е да убие разнообразието. Защото винаги има един не малък кръг от хора които се страхуват ужасно от всичко различно. Те са готови да пожертват дори и свободата и собствените си лични избори само за да не се случва нищо в живота им. Да бъде напълно скучен и предвидим. Ако трябва да използвам психологически термини то това е инстинкта към смърт при Фройд. Хора без вяра в себе си, без вяра в собствените си способности, без никакви качества. За тях е разбираемо че не искат нищо никога да се променя, защото всяка промяна в заобикалящата ги среда съвсем реално ги заплашва те да се превърнат в тотални парии. Хора които приемат всичко добро което им се случав не като плод на собствените им способности а като подарък. Я от съдбата, я от диктатора, я от партията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко баба беше мъжка щеше да е дядо.
Меркел тотално сгафи с този призив. Но няма никакъв проблем всеки който не е бежанец а е икономически мигрант да бъде връщан обратно - това е само и единствено въпрос на желание и организация. Ако няма паспорт и не може да докаже от къде и няма къде да го върнат му режат всички помощи не получава нито евро от държавата и сам ще се върне. Що никой бежанец не иска да остава в Румъния и в България - ми защото с 20 евро на месец ще живее по-зле отколкото в бежански лагер в Турция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова също ама изобщо не е вярно. Мюсулманите във Франция са много по-малко от мюсулманите в България например - всъщност са по-малко и от мюсулманите в Русия.
Е добре! Колко са според теб са етническите араби и негри във Франция? Като процент от етническите французи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова също ама изобщо не е вярно. Мюсулманите във Франция са много по-малко от мюсулманите в България например - всъщност са по-малко и от мюсулманите в Русия.
Представяш ли си в Москва (например) да има гето-анклав, където полиция не може да влезе, защото местните посрещат патрулките с дъжд от камъни? - В Париж или Копхенхаген или Марсилия или Лондон - ако стане така - просто вече няма да ходят патрулки и ще оставят местните да се оправят сами. В Москва или Новосибирск или в Казан - патрулките ще избягат, ама на тяхно място ще дойдат направо танковете и анклаваджиите ще видят какво е да те гази мечка и да ти играе казачок върху дебелата тимберица.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКато цяло съм съгласен с каквото казваш, освен почервененото изключение.
Швейк го беше казал как е - нигър назад в рода:
"Ожениш се за някоя - съвсем бяла е мизерницата, но изведнъж ти роди нигърче. Е, обзалагам се, че ако преди девет месеца е била без тебе да гледа увеселителни борби, в които е участвал и нигър, това някак няма да ти дава мира."
Впрочем мисля си - това, че се продават шоколадови бисквити "НИГЪРЧЕ" - не е ли расизъм?
Не случайно има класации, за най-интелигентни общности и евреите са обикновенно на първите места, но няма класации за най-НЕинтелигентни и примитивни нации. ЗАЩО??? Няма баланс, нали ще мерим. Като всички са еднакви, що никой не го е доказал!!!
Довода е: не съди за човека, по произхода му. Което е най-голямата демагогия!!!! Изключения винаги има, нас ни интересува обаче масата, обобщения модел!!!
За негъра и българката, дадох го като пример, за хората със супер либерални разбирания, които аз не споделям!!! Но все пак примера, който дадох е възможен и е пример за личен избор на българката, без да застрашава устоите и съществуването на държавата ни!
Това, което се случва застрашава устоите на държавата и нейното съществуване, и няма нищо общо с лични либерални разбирания!Last edited by Mike Florida; 18.11.2015, 20:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеголяма работа и какво от това. Или мислиш че хора на които тяхната религия им забранява да ядат свинско са с нещо по-опасни от хора на които религията им разрешава да ядат свинско.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеРавновесие, хората като теб мислят към момента, но гледай нещата в развитие, погледни една Франция. Там 20% от страната са араби? Страната е превзета в много райони!!! Мислил ли е някой в началото на 1970та, че пускайки ги само след 45 години ще са 20%. А след още 20 години????
Нали си по маркета, нали си по числата, направи си сметката!
"Ще пуснем малко арапи и нигъри за цвят - и те са хора като нас, а като са малко, няма да има проблеми"
Ама сега отварят болница за мъжки швеци, станали жертви на... анално опрашване.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар