IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Няколко пъти обяснявах, че си падам по балансираните позиции. Не ме вкарвайте във вашите крайности. Мога да преценявам аргументи и интереси на противопоставени страни. Поне като външен наблюдател. Ако си вътре в конфликт, не винаги може да си уравновесен. А ягнето го предпочитам печено, пък вълка опитомен.
    И как го постигна това?
    Щото и аз съм за баланса, ама като кажат че сестра ти е ...... иди доказвай, че нямаш сестра!

Бях срещу Станишев, последваха ...., не помня, разни бисери, после, като не харесвам ГЕРБ, особено сега след изборите и с простотията решена в тайнство в петък, а обявена в понеделник след изборите, пак виновен без вина.
    Не че ме е еня, но нали затова да понаучим нещо сме в тия форуми?
    И дай боже и да съградим!
    Last edited by Сините камъни; 19.11.2015, 00:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
      Някой скоро да е бил в Овча купел?
      Да Ви се чуди човек на простотиите!
      Можете да се хванете с инженера за ръчичка и да направите една разходка из този толкова опасен квартал, дето никой не смее да стъпи

Коментар

• Някой скоро да е бил в Овча купел?
        Да Ви се чуди човек на простотиите!

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
          Е сега кво чакаш ...има толкоз 20 годишни мустаклии...голяма веселба ше ти спретнат , всяка вечер ша та забавляват от благодарност!
          Покани и Равновесието на купона , не бъди егоист !
          Инженере, едно елементарно нещо може да направиш като напъне страх. Хващаш си с показалеца и палеца на дясната ръка лявото ухо, със същите пръсти на лявата ръка дясното ухо изплезваш се на страха и почваш да подскачаш в кръг на един крак.

Едва ли ще е подейства ама ще е забавно да те гледа човек

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
            През 90-те години бях приел една 20 годишна бежанка от Босна. Един мой приятел ме беше помолил да я приютя докато си уреди документите да отиде при роднини в Германия.
            Е сега кво чакаш ...има толкоз 20 годишни мустаклии...голяма веселба ше ти спретнат , всяка вечер ша та забавляват от благодарност!
            Покани и Равновесието на купона , не бъди егоист !

Коментар

Аз не искам бежанци, ти като толкоз апелираш колко прие в къщата си ? Ако имаш поне един , можеш да си пропагандираш идеите , ако не си затваряй устата щото това е демагогия !
              През 90-те години бях приел една 20 годишна бежанка от Босна. Един мой приятел ме беше помолил да я приютя докато си уреди документите да отиде при роднини в Германия.

Коментар

Ти колко имаш в къщи ? Ако нямаш , тоже затваряй ...! Аман от широко скроени и прогресивни меки китки !
                Хахаха - кой се тресе като трепетлика Много са страшни да знаеш - имат по четири ръце два рога на главата и пият кръв на страхливи малки зайчета

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Само като си ги представиш и се разтреперваш нали Не че ти влизам в положението ама е смешно
                  Ти колко имаш в къщи ? Ако нямаш , тоже затваряй ...! Аман от широко скроени и прогресивни меки китки !

Коментар

Ти също приемаш , налЕ...всичко !
                    Само като си ги представиш и се разтреперваш нали Не че ти влизам в положението ама е смешно

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Пуашат ли те страхливо зайче?
                      Ти също приемаш , налЕ...всичко !

Коментар

Аз не искам бежанци, ти като толкоз апелираш колко прие в къщата си ? Ако имаш поне един , можеш да си пропагандираш идеите , ако не си затваряй устата щото това е демагогия !
                        Пуашат ли те страхливо зайче?

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                          Проучване на общественото мнение в САЩ в навечерието на Втората световна война. Видимо е, че ксенофобията може да работи към всякакви групи и дори срещу деца. В момента просто удобно извинение е, че бежанците са мюсюлмани, но когато става дума за културни европейци, явно пак ще се намери някакво извинение. Например застрашаване на работните места и т.н.

Коментар

• Проучване на общественото мнение в САЩ в навечерието на Втората световна война. Видимо е, че ксенофобията може да работи към всякакви групи и дори срещу деца. В момента просто удобно извинение е, че бежанците са мюсюлмани, но когато става дума за културни европейци, явно пак ще се намери някакво извинение. Например застрашаване на работните места и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                              Няколко пъти обяснявах, че си падам по балансираните позиции. Не ме вкарвайте във вашите крайности. Мога да преценявам аргументи и интереси на противопоставени страни. Поне като външен наблюдател. Ако си вътре в конфликт, не винаги може да си уравновесен. А ягнето го предпочитам печено, пък вълка опитомен.
                              Тарикат , седиш на два стола...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Това, че някои неща се премълчават от толерастия, не означава, че не са известни и доказани. Природни особености - както черните хора по ги бива да търчат от белите хора (това защо никой не го крие), така по не ги бива да мислят от.

Колко гениални негърски учени си чувал? А и защо трябва всички да са високоинтелигентни? И да съм прав - какво пречи нигърът да стане шофиор, готвач, водопроводчик или фабричен работник? Пак ще е полезен - то не може всички да са професори, щото лошо ни се пише тогава.
                                Какво значи да се премълчават.Тези хора в Африка нямат никаква образователна система, затова голяма част от тях са ниско образовани,Ако имаха нашите възможности каквито има развития свят, може и дори да са по-умни от нас.

Недей да говориш с някакви стереотипи, че определено се излагаш много. Защото познаваш ли въобще 'негри" и какъв си ти че да определяш кой да е водопроводчик и кой не? Типично комунистическо мислене: ти такъв, ти онакъв и накрая съсипахте държавата, изроди

Коментар

Working...
                                X