Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНашата страна не е с най голям процент мангалско население.Нашите мангусти кат видят дебелия много бързо ще се покрият и ще целунат кръста.Немците ще ни помогнат да въведем ред и дисциплина а ние на тях ще дадем Родина с прекрасен климат и Природа.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕ те ако не искат мангали, що ги каниш в страната с най-многобройно процентно мангалско население
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСкъпи германци вие които не искате мангалите заповядайте във България.Елате тука преместете бизнеса си.Напуснете Германия ние ще затворим границите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Quan Разгледай мнениеПредполагам вече сте наясно и сте виждали видеото по-долу. Ако ли не - "наследете" му се:
http://vbox7.com/play:66d8daf15d?pos=src
Друг коментар за тях смятам за излишен
Коментар
-
Предполагам вече сте наясно и сте виждали видеото по-долу. Ако ли не - "наслaдете" му се:
http://vbox7.com/play:66d8daf15d?pos=src
Друг коментар за тях смятам за излишенLast edited by Quan; 19.11.2015, 11:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеКой го каза тук?
След комунистите най-мразя антикомунистите!
Иначе може и да си прав за черните, в момента кандидат-президент е и един черен доктор, първият разделил сиамски близнаци, излязъл от гетата на Детройт, постигнал всичко сам.
https://www.youtube.com/watch?v=AB4UEfBFt68
Тук само се чете
Исках да го намеря на английски, но е махнат, незнам защо
Коментар
-
А дали американците са искали да приемат еврейски деца през 1939 г.?
"Вашингтон пост" сравнява антибежанските настроения днес с тези от Втората световна война
http://clubz.bg/30699-a_dali_amerika...ca_prez_1939_g
Ето статията и на български. Най-лесно е да кажеш не, а причина срещу имигрантите винаги ще си намериш, дори когато става дума за европейски деца!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеИ как го постигна това?
Щото и аз съм за баланса, ама като кажат че сестра ти е ...... иди доказвай, че нямаш сестра!
Бях срещу Станишев, последваха ...., не помня, разни бисери, после, като не харесвам ГЕРБ, особено сега след изборите и с простотията решена в тайнство в петък, а обявена в понеделник след изборите, пак виновен без вина.
Не че ме е еня, но нали затова да понаучим нещо сме в тия форуми?
И дай боже и да съградим!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеТарикат , седиш на два стола...Last edited by Trakatrak'; 19.11.2015, 08:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe Разгледай мнениеАми посочи ми един черен гениален математик, а физик ...? Не говоря за индийци - едни от водещите са в тези области. Има си геномно и еволюционно натрупване което няма как да се прескочи
. Нали в САЩ са най-добрите университети, където таланти от цял свят получават възможност да се развиват, но защо ли при толкова афроамериканци завършили тези университети, то 98% са ги завършили покрай колежанските отбори
- виж какъв е процента на завършилите технически и природоматематически специалности. Не съм отявлен расист - просто ти посочвам факти
. А ако слезнем на социално битово ниво - видял съм достатъчно гета - и тогава мога да стана още по-краен
.
Да държат в определено агрегатно състояние цели прослойки от хора.
Тия, които успяват да се измъкнат оттам, обикновено отиват финанси, право
За нобеловите награди, да не забравяме кой ги създаде и за кого.
Друг е и въпросът, че училищата в Америка голям процент са за да държат децата в училищата, да не са по улиците.Last edited by Сините камъни; 19.11.2015, 05:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеКакво значи да се премълчават.Тези хора в Африка нямат никаква образователна система, затова голяма част от тях са ниско образовани,Ако имаха нашите възможности каквито има развития свят, може и дори да са по-умни от нас.
Недей да говориш с някакви стереотипи, че определено се излагаш много. Защото познаваш ли въобще 'негри" и какъв си ти че да определяш кой да е водопроводчик и кой не? Типично комунистическо мислене: ти такъв, ти онакъв и накрая съсипахте държавата, изроди
След комунистите най-мразя антикомунистите!
Иначе може и да си прав за черните, в момента кандидат-президент е и един черен доктор, първият разделил сиамски близнаци, излязъл от гетата на Детройт, постигнал всичко сам.
https://www.youtube.com/watch?v=AB4UEfBFt68
Тук само се чете
Исках да го намеря на английски, но е махнат, незнам защо
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеКакво значи да се премълчават.Тези хора в Африка нямат никаква образователна система, затова голяма част от тях са ниско образовани,Ако имаха нашите възможности каквито има развития свят, може и дори да са по-умни от нас.
Недей да говориш с някакви стереотипи, че определено се излагаш много. Защото познаваш ли въобще 'негри" и какъв си ти че да определяш кой да е водопроводчик и кой не? Типично комунистическо мислене: ти такъв, ти онакъв и накрая съсипахте държавата, изроди? Не говоря за индийци - едни от водещите са в тези области. Има си геномно и еволюционно натрупване което няма как да се прескочи
. Нали в САЩ са най-добрите университети, където таланти от цял свят получават възможност да се развиват, но защо ли при толкова афроамериканци завършили тези университети, то 98% са ги завършили покрай колежанските отбори
- виж какъв е процента на завършилите технически и природоматематически специалности. Не съм отявлен расист - просто ти посочвам факти
. А ако слезнем на социално битово ниво - видял съм достатъчно гета - и тогава мога да стана още по-краен
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеЕй го пак, маааазало!Не ща да ви светя
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМожете да се хванете с инженера за ръчичка и да направите една разходка из този толкова опасен квартал, дето никой не смее да стъпи
Коментар
Коментар