IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Нашата страна не е с най голям процент мангалско население.Нашите мангусти кат видят дебелия много бързо ще се покрият и ще целунат кръста.Немците ще ни помогнат да въведем ред и дисциплина а ние на тях ще дадем Родина с прекрасен климат и Природа.
    Е добре, тогава съм ЗА!

Коментар

Нашата страна не е с най голям процент мангалско население.Нашите мангусти кат видят дебелия много бързо ще се покрият и ще целунат кръста.Немците ще ни помогнат да въведем ред и дисциплина а ние на тях ще дадем Родина с прекрасен климат и Природа.
      Пешо, ти ли си?
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Е те ако не искат мангали, що ги каниш в страната с най-многобройно процентно мангалско население

Коментар

Скъпи германци вие които не искате мангалите заповядайте във България.Елате тука преместете бизнеса си.Напуснете Германия ние ще затворим границите
          Е те ако не искат мангали, що ги каниш в страната с най-многобройно процентно мангалско население

Коментар

• Първоначално изпратено от Quan Разгледай мнение
            Предполагам вече сте наясно и сте виждали видеото по-долу. Ако ли не - "наследете" му се:

http://vbox7.com/play:66d8daf15d?pos=src

Друг коментар за тях смятам за излишен
            Скъпи германци вие които не искате мангалите заповядайте във България.Елате тука преместете бизнеса си.Напуснете Германия ние ще затворим границите

Коментар

• Предполагам вече сте наясно и сте виждали видеото по-долу. Ако ли не - "наслaдете" му се:

http://vbox7.com/play:66d8daf15d?pos=src

Друг коментар за тях смятам за излишен
              Last edited by Quan; 19.11.2015, 11:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                Кой го каза тук?
                След комунистите най-мразя антикомунистите!

Иначе може и да си прав за черните, в момента кандидат-президент е и един черен доктор, първият разделил сиамски близнаци, излязъл от гетата на Детройт, постигнал всичко сам.

https://www.youtube.com/watch?v=AB4UEfBFt68

Тук само се чете

Исках да го намеря на английски, но е махнат, незнам защо
                Обратно след антикомунистите най много мразя комунистите

Коментар

• А дали американците са искали да приемат еврейски деца през 1939 г.?
                  "Вашингтон пост" сравнява антибежанските настроения днес с тези от Втората световна война
                  http://clubz.bg/30699-a_dali_amerika...ca_prez_1939_g

Ето статията и на български. Най-лесно е да кажеш не, а причина срещу имигрантите винаги ще си намериш, дори когато става дума за европейски деца!

Коментар

И как го постигна това?
                    Щото и аз съм за баланса, ама като кажат че сестра ти е ...... иди доказвай, че нямаш сестра!

Бях срещу Станишев, последваха ...., не помня, разни бисери, после, като не харесвам ГЕРБ, особено сега след изборите и с простотията решена в тайнство в петък, а обявена в понеделник след изборите, пак виновен без вина.
                    Не че ме е еня, но нали затова да понаучим нещо сме в тия форуми?
                    И дай боже и да съградим!
                    Знайш ли колко сестри имам? Все от такива манипулации. Имената им не знам дори. Добре че в тоя форум малко по-разум, та само се дръгнете и пощите, щото интригантчетата може да почнат да пускат извратеняшките си изобретения в действие. Все пак форумът икономически с релациите на икономиката към политика, социално дело, култура, та поносимо нивото на опозициониране.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                      Тарикат , седиш на два стола...
                      Нееееее, излежавам се нашироко върху отоманката между двете столчета от двете й страни. Нали знаеш кво е отоманка? Да не решиш, че съм върху некое туркинче. Както обичам да казвам: Аз винаги съм прав.... освен когат съм поседнал или съм се излегнал. Всъщност, когато съм излегнат пак съм прав, но в хоризонтално положение.
                      Last edited by Trakatrak'; 19.11.2015, 08:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe Разгледай мнение
                        Ами посочи ми един черен гениален математик, а физик ...? Не говоря за индийци - едни от водещите са в тези области. Има си геномно и еволюционно натрупване което няма как да се прескочи . Нали в САЩ са най-добрите университети, където таланти от цял свят получават възможност да се развиват, но защо ли при толкова афроамериканци завършили тези университети, то 98% са ги завършили покрай колежанските отбори - виж какъв е процента на завършилите технически и природоматематически специалности. Не съм отявлен расист - просто ти посочвам факти . А ако слезнем на социално битово ниво - видял съм достатъчно гета - и тогава мога да стана още по-краен.
                        За гетата си прав, но те затова са и гета.
                        Да държат в определено агрегатно състояние цели прослойки от хора.
                        Тия, които успяват да се измъкнат оттам, обикновено отиват финанси, право
                        За нобеловите награди, да не забравяме кой ги създаде и за кого.

Друг е и въпросът, че училищата в Америка голям процент са за да държат децата в училищата, да не са по улиците.
                        Last edited by Сините камъни; 19.11.2015, 05:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                          Какво значи да се премълчават.Тези хора в Африка нямат никаква образователна система, затова голяма част от тях са ниско образовани,Ако имаха нашите възможности каквито има развития свят, може и дори да са по-умни от нас.

Недей да говориш с някакви стереотипи, че определено се излагаш много. Защото познаваш ли въобще 'негри" и какъв си ти че да определяш кой да е водопроводчик и кой не? Типично комунистическо мислене: ти такъв, ти онакъв и накрая съсипахте държавата, изроди
                          Кой го каза тук?
                          След комунистите най-мразя антикомунистите!

Иначе може и да си прав за черните, в момента кандидат-президент е и един черен доктор, първият разделил сиамски близнаци, излязъл от гетата на Детройт, постигнал всичко сам.

https://www.youtube.com/watch?v=AB4UEfBFt68

Тук само се чете

Исках да го намеря на английски, но е махнат, незнам защо

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                            Какво значи да се премълчават.Тези хора в Африка нямат никаква образователна система, затова голяма част от тях са ниско образовани,Ако имаха нашите възможности каквито има развития свят, може и дори да са по-умни от нас.

Недей да говориш с някакви стереотипи, че определено се излагаш много. Защото познаваш ли въобще 'негри" и какъв си ти че да определяш кой да е водопроводчик и кой не? Типично комунистическо мислене: ти такъв, ти онакъв и накрая съсипахте държавата, изроди
                            Ами посочи ми един черен гениален математик, а физик ...? Не говоря за индийци - едни от водещите са в тези области. Има си геномно и еволюционно натрупване което няма как да се прескочи . Нали в САЩ са най-добрите университети, където таланти от цял свят получават възможност да се развиват, но защо ли при толкова афроамериканци завършили тези университети, то 98% са ги завършили покрай колежанските отбори - виж какъв е процента на завършилите технически и природоматематически специалности. Не съм отявлен расист - просто ти посочвам факти . А ако слезнем на социално битово ниво - видял съм достатъчно гета - и тогава мога да стана още по-краен.

Коментар

Ей го пак, маааазало!
                              Кой пак, къде мазало. Тва овча купел ли, не съм ходил там скоро - на мен лично ми е тъп квартал, няма какво да правя там. А и мислех че сте си го заплюли с инженера за групова терапия Не ща да ви светя

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Можете да се хванете с инженера за ръчичка и да направите една разходка из този толкова опасен квартал, дето никой не смее да стъпи
                                Ей го пак, маааазало!

Коментар

Working...
                                X