IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Казах го - демокрацията трябва да се ликвидира, тя една голяма глупост. Не може човечеството което е открило и направило много по сложни неща в обществата да налага една елементарна и вулгарна система за управление. Системата трябва да бъде пропорционална и силата на гласа на всеки индивид да бъде според това което той дава на държавата - данъците които плаща. Това сега не е държава - то е коптор построен по правила за строителство на коптори. Затова на демокрацията трябва да и се покаже червен картон.
    Тези, които са измислили демокрацията обаче, не са давали политически права на всеки. Демокрацията не е лошо нещо - но - с ограничения: който не плаща данъци, не живее в законен дом, не спазва законите и няма нормално образование - не бива да гласува.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• 4i40

Да ще платят мутрите данъците и ще си купят властта вярно.Това е невъзможно.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Типичен олигархично - мутренски модел....

Изрекетира мутрата някой човек, продаде му наркотици, прекара безакцизно една дузина тирове, но си плати данъци върху измислен но реален бизнес и вече може и да управлява държавата...

пп Нещо познато в нашата татковина....Сега остава и да се облече със закон ....
        Тази мутра е 1 глас. Учителя, който също си е платил данъците, може да анулира неговия, чрез своя.

Неграмотния ром обаче, който цял живот е на социални помощи и не е платил 1 лев пряк данък, няма да може да гласува!
        Last edited by Amsterdamm; 19.11.2015, 17:13.

Коментар

Казах го - демокрацията трябва да се ликвидира, тя една голяма глупост. Не може човечеството което е открило и направило много по сложни неща в обществата да налага една елементарна и вулгарна система за управление. Системата трябва да бъде пропорционална и силата на гласа на всеки индивид да бъде според това което той дава на държавата - данъците които плаща. Това сега не е държава - то е коптор построен по правила за строителство на коптори. Затова на демокрацията трябва да и се покаже червен картон.

Типичен олигархично - мутренски модел....

Изрекетира мутрата някой човек, продаде му наркотици, прекара безакцизно една дузина тирове, но си плати данъци върху измислен но реален бизнес и вече може и да управлява държавата...

пп Нещо познато в нашата татковина....Сега остава и да се облече със закон ....

Коментар

Вднъж да съм на 100% съгласен с теб!

Коментар

• Бате Пешо

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Всеки нормален човек иска да живее в спокойна държава с четири сезона и хубава Природа.Но трябва да има вътрешен ред и правосъдие.Трябва да се сложи край на измислената еврогейска толерастия.Да се променят законите и всеки който ги нарушава да знае какво го чака.И задължително смъртно наказание.Не може да влизаш в чужди къщи да изнасилваш болни баби и за това две години затвор.Трябват крути мерки ..
                Така е: прав си - трябва. Всеки ден поне по 38 "хора" да се връткат и да правят пьяу-пьяу на метър и половина над земята... и нещата скоро-скоро ще се променят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                  Някой скоро да е бил в Овча купел?
                  Да Ви се чуди човек на простотиите!
                  Аз съм бил: но Овча мисъл е голямо - къде из Овча мисъл? Предпоследният път като бях - минах през северната част - и останах в потрес колко се е разрастнало незаконното хъхрешко свърталище по баирът на север от - в посока към Горна баня - поне километър и половина - под благосклонното бездействие на парцалът фъндъкова.

Последният път се разходих из южната част на Овча мисъл - ного, ама ного ми хареса. Ако някой ден се построи метро до там - аферим.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                    Ми Б-стан има 2 сезона от 15 години вече, за спокойна - по-стресираща държава в Европа няма, освен човек да кацне за една шкембе чорба и малко студентки - и да си ходи после, друго няма
                    Ти нали беше в Германия за какви сезони в България говориш?Това със студентките ми звучи смешно но никой не ти пречи да се хвалиш на воля тука...

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                      Къде бре, в Гиген в ромската маала ли?
                      Където искат поканени са ти не си.Стой там при арапите да ти оправят пенсията

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                        Какво значи да се премълчават.Тези хора в Африка нямат никаква образователна система, затова голяма част от тях са ниско образовани,Ако имаха нашите възможности каквито има развития свят, може и дори да са по-умни от нас.

Недей да говориш с някакви стереотипи, че определено се излагаш много. Защото познаваш ли въобще 'негри" и какъв си ти че да определяш кой да е водопроводчик и кой не? Типично комунистическо мислене: ти такъв, ти онакъв и накрая съсипахте държавата, изроди
                        Ами ЗАЩО нямат?

Същото години наред го слушаме за хъхреците - как били хора като нас, ама били дискриминирани, сегрегирани, нямали традиции - и още поне 638 обяснения - кое от кое по-кухо - ама като ги интегрираме, всичко щяло да е наред... да - ама и слепите видяха, че НЕ СТАВА.

Коментар

Всеки нормален човек иска да живее в спокойна държава с четири сезона и хубава Природа.Но трябва да има вътрешен ред и правосъдие.Трябва да се сложи край на измислената еврогейска толерастия.Да се променят законите и всеки който ги нарушава да знае какво го чака.И задължително смъртно наказание.Не може да влизаш в чужди къщи да изнасилваш болни баби и за това две години затвор.Трябват крути мерки ..
                          Ми Б-стан има 2 сезона от 15 години вече, за спокойна - по-стресираща държава в Европа няма, освен човек да кацне за една шкембе чорба и малко студентки - и да си ходи после, друго няма

Коментар

Скъпи германци вие които не искате мангалите заповядайте във България.Елате тука преместете бизнеса си.Напуснете Германия ние ще затворим границите
                            Къде бре, в Гиген в ромската маала ли?
                            Last edited by Andi11; 19.11.2015, 13:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                              Е добре, тогава съм ЗА!
                              Last edited by Andi11; 19.11.2015, 12:21. Причина: Обидно съдържание.

Коментар

Скъпи германци вие които не искате мангалите заповядайте във България.Елате тука преместете бизнеса си.Напуснете Германия ние ще затворим границите
                                Честно казано - добре са като нация германците. Бачкат здраво, не се оплакват, градят силна държава, която е на лидерска позиция в решенията на ЕС. Няма лошо. Имайки предвид, че и на два пъти за един век са претърпявали крах...

Проблемът е в това, че са избързали с развитието си по някои въпроси като интеграция и това ще им изиграе лоша шега.

Като добавя към това и факта, че сегашния им лидер е бил на фитнес пътеката, докато берлинската стена е падала и е научила за това няколко дни по-късно... мисля, че е достатъчно показателно дали става за лидер въобще...

Коментар

Working...
                                X