IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• България, моя земя!

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtes...gariia-6047498

Трябва да се знаят и да се помнят такива "документални" филми.
    И не само такива, но и всичко свързано с "онеправданите" имигранти, "горките" чуждоверци и "нетолерираните" от българите (както обикновено...) етноси.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      http://www.investor.bg/evropa/334/a/...merkel-208252/

Право хортуват хората - те краставите магарета през 9 баира се надушват...
      Варуфакис е политическа курешка! Изказването му е в линията "подкрепям авторитети, което издига и моя авторитет"!
      Той самия беше едно екзотично попълнение, което все още се помни, само защото не е настъпъла голямата "жътва" в Гърция, която изцяло да промени фокуса на обществото, единствено към оцеляване!

Коментар

• http://www.investor.bg/evropa/334/a/...merkel-208252/

Право хортуват хората - те краставите магарета през 9 баира се надушват...

Коментар

• Императорът

НОВАТА ДИРЕКТИВА гласи следното ! Българите никак не са заинтересовани в ЕС да не се приемат мигранти.Защото те се очертават като тотални мигранти от собствената си страна за на някъде.Съобрази съжденията си и мисленето си ако обичаш с въпросната директива. Защото тя е негласен факт импе, а срещу фактите не императорите а и боговете били слаби. Това по е интересно и повече трябва да ни вълнува, а САЩ пък кой нигър ще ги управлява - дали бял или друг цвят, може зелен да е или полупрозрачен е без абсолютно никакво значение. По принцип там избират един президент, той като влезе в бялата им къща и от него седмица или две не се чува и звук и той после почва да прави нещата които е правил напусналия преди него бялата къща. Там има и демокрация и република, народа има "голям" избор.
          Last edited by supertrader; 18.12.2015, 15:05.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Вчера си разсъждавах, как етнополиткоректството понякога взема уродливи мащаби и форми - дори: в изкуството. Скоро чух, че някакви толерасти били ного възмутени от... Дарт Вейдър - защото виждате ли - когато: лош (тоест когато беше себе си) бил чер, а когато преди това бил добър, бил бял - когато накрая пак стана добър, синът му символически неговата маска свали т.е. пак го направи бял.
            Ся пък - явно за да задоволят толерастите - в новият филм един от главните герои е нигър - което е "малко" странно, при положение, че (поне доколкото разбрах) той е бил един от белите щурмоваци, а те всички бяха клонинги на Джанго Фет. Как така един от тях изведнъж пъква чер човек?

Или - как във филм по легендарната "Одисея" бяха направили Орфей нигър - та да не би някой да пищи, че няма черни хора измежду добрите.

Има и обратен прецедент - за който вчера се сетих - например в страхотната книга на Братя Стругацки "Обитаемият остров" Максим Камерер е типичен продукт на мултикултурството (нищо че книгата е писана преди 50 години - пророческа явно) - той е от Гладбах с майчин език - немски, но в книгата младият и буен немец е описан като... тъмнокафяв момък.

И изведнъж обаче един вид - във филмът - Максим пъква ето с какъв образ:

Типичен - така да се каже: ариец - се появява на мястото на мулатът. Да не говорим пък за другият главен герой - Рудолф Сикорски (който УЖ беше лошият) - дето имаше визия на нацистки офицерин.

Добре че световните толерасти не са чели неща, които би трябвало да прочетат, ако не се занимаваха с взаимно промивате на мозъци, че щяха да опищят света.
            Last edited by Императорът; 18.12.2015, 13:02.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• val/she

Да но не ясно дали ние днешните българи сме потомци на онези първите хора появили се край река Волга.Има голяма вероятност да не сме а те сега да наричат себе си руснаци. Или и ние и те да сме потомци на онези хора.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Българите са народа който е първия народ появил се на планетата, няма как да е прост тоя народ..

Изпълнена съм с етническа гордост.

Коментар

• nuclear power plant

Българите са народа който е първия народ появил се на планетата, няма как да е прост тоя народ. Друг е въпроса дали точно ние сме българите, народа който се е появил като такъв край река Волга.Мисля че произлизаме от този народ и сме тези които носят неговото наименование след доста голям времеви период.
                  Знам че има теории според които първите хора са се появили в Тибет и какви ли не други. Това не е вярно, както не е вярно че народите са се преселвали и местили масово..т.е. африканците са дошли от някъде хора и после са придобили типичните за расата черти. Просто тези хора са се появили в Африка. Всичко е създадено така както го виждаме - животните са създадени като животни, растенията като растения, човекът като човек. Причината е че силата на сътворението е развивала тези свои умения много по дълго време във времето отколкото е живота дори на Вселената или пък на дадена планета или система от планети. Т.е. силата на сътворението е тази която е създала всичко, а тя представлява информация за всичко. Когато всичко изчезне, то ще бъде сътворено отново и вероятно много по добре или малко по добре - относително е. И не е толкова просто, че от маймуната да може да стане човек. Т.е. възможно е някои групи от малцинствата да се интегрират в обществото, но за това ще са необходими много трилиони години. Някои политици се изживяват като богове, като силата на сътворението и очевидно са много жалки и дребни човешки същества.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Проблемът не е в равните права, а в това, че някои имат СВРЪХПРАВА и никакви задължения.
                    Абе, остави задълженията. Отговорност трябва да имат. Най-вече съдебна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Quan Разгледай мнение
                      Хората не се раждат, не живеят и не умират равни (грешката във вижданията на комунизма).
                      В същото време обаче хората няма как да имат равни права поради ред причини, произлизащи от характера, културата и целите в живота на дадения индивид (грешката на демокрацията).

Щото ако някой иска да ми каже, че е правилно да ме задължиш мен, бачкаторът, който си е дал здравето на едни никакви си години, за да може моите данъци да пълнят гърлата на полуграмотни хуманоиди, които ако не имат минимум 3 деца не се чувстват пълноценни... съжалявам, ама просто е изродщина.

И още - защо тези пари не се дадат за възрастните хора, благодарение на които държавата е съществувала, а се дават за утайка, която няма нищо общо с държавата.

Не и на мен тоя мултишитализъм.
                      Проблемът не е в равните права, а в това, че някои имат СВРЪХПРАВА и никакви задължения.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Няма грешен строй. Било то социализъм, комунизъм, демокрация или капитализъм.
                        Единственият проблем е, че в един момент чистата идея се извращава до крайност и рухва.
                        Демокрацията е толкова добра колкото и комунизма.

В комунизма може и да е нямало свобода, но така като гледам пък демокрацията такава свободия дава, че дори този, който иска да те заколи има права да те съди ако го гръмнеш при самозащита.

Някак си предпочитам суровото управление пред пълната непукищина. Да ти влиза куцо и сакато през границата, открито да заявява за какво идва (да те навре да не казвам къде), а ти да му се радваш насреща, защото видиш ли може да те осъди за расизъм или нещо подобно. Само преди няколко десетилетия, хора като тези бежанци щяха да лежат проснати из горите в опит да преминат нелегално. Така и трябва да е.
                        Единствения проблем са хората.Човека е несъвършен защото не може да контролира себе си и пороците си.Е те това е проблема.Всеки сам трябва себе си да оправи а не да тича да оправя другите.Няма как да се промени светът ако всеки човек не се вземе в ръце и не оправи себе си

Коментар

Хората не се раждат, не живеят и не умират равни (грешката във вижданията на комунизма).
                          В същото време обаче хората няма как да имат равни права поради ред причини, произлизащи от характера, културата и целите в живота на дадения индивид (грешката на демокрацията).

Щото ако някой иска да ми каже, че е правилно да ме задължиш мен, бачкаторът, който си е дал здравето на едни никакви си години, за да може моите данъци да пълнят гърлата на полуграмотни хуманоиди, които ако не имат минимум 3 деца не се чувстват пълноценни... съжалявам, ама просто е изродщина.

И още - защо тези пари не се дадат за възрастните хора, благодарение на които държавата е съществувала, а се дават за утайка, която няма нищо общо с държавата.

Ние българите може да сме малък и много прост народ но имаме Дънов.Това е един много велик човек ако изобщо е бил човек щото си мисля че след Христос това е следващия учител на човечеството.И за Христос целия тогавашен свят не е узнал бързо.Един ден целия свят ще узнае за него.Само това да сме дали на света предостатъчно е.Та той казва че България и българите са последното нещо на тая Земя което ще загине.Той много ясно е обяснил как се раждаме защо се раждаме какъв е смисълът на живота.Там в неговото учение се казва че всеки е на различен етап от развитието си.Няма как всички на тоя свят да са само умни само кадърни само здрави.А мултикултурализма Меркел го превърна в мултикултурфашизъм.Това е немския принос.Що за идиотия е да кажеш идвайте всички и после да се опитваш да натрисаш непотребните на други народи които не са ги канили.А и хората искат в Германия там са поканени не в България...

Коментар

Няма грешен строй. Било то социализъм, комунизъм, демокрация или капитализъм.
                            Единственият проблем е, че в един момент чистата идея се извращава до крайност и рухва.
                            Демокрацията е толкова добра колкото и комунизма.

В комунизма може и да е нямало свобода, но така като гледам пък демокрацията такава свободия дава, че дори този, който иска да те заколи има права да те съди ако го гръмнеш при самозащита.

Някак си предпочитам суровото управление пред пълната непукищина. Да ти влиза куцо и сакато през границата, открито да заявява за какво идва (да те навре да не казвам къде), а ти да му се радваш насреща, защото видиш ли може да те осъди за расизъм или нещо подобно. Само преди няколко десетилетия, хора като тези бежанци щяха да лежат проснати из горите в опит да преминат нелегално. Така и трябва да е.
                            При Хегел, после Енгелс има такъф лаф "Всичко действително е необходимо." Живеем във възможния свят. Божидар Димитров тия дни разправяше как по границата се радвали на нарушителите, щото с един курс до другата граница заработвали за къщичка. Тревогите на баба Меркел мехлем за душата и краката на чичо Стойчо. Пък турските трафиканти колко се напечелиха, не ми се мисли. Като видяха комшиите как печелим, ни завидяха и пуснаха потока. Понякога се питам дали не сме центъра на света...... на тарикатите. Макар че същинските тарикати са от мюсюлманска секта.

Коментар

Това е помиярщината на либерастите! Въпросът е дали обществата ще съумеят да ги изметат навреме, преди да се е стигнало да незапомнена в историята икономическа катастрофа, а страните да бъдат разкъсвани от граждански войни и геноцид!
                              Реално цяла Европа, с малки изключение върви към сценарий Югославия!

Коментар

• Айде чакам redcretin да се логне, за да ми припомни колко е прогресирал.
                                Малко морал да чета и аз.

Коментар

Working...
                                X