IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Това вече не е демокрация, но толерастия, в която престъпникът, изродът, подчовекът, има повече права от жертвата, от честният човек, от данъкоплатецът.
    Хората не се раждат, не живеят и не умират равни (грешката във вижданията на комунизма).
    В същото време обаче хората няма как да имат равни права поради ред причини, произлизащи от характера, културата и целите в живота на дадения индивид (грешката на демокрацията).

Щото ако някой иска да ми каже, че е правилно да ме задължиш мен, бачкаторът, който си е дал здравето на едни никакви си години, за да може моите данъци да пълнят гърлата на полуграмотни хуманоиди, които ако не имат минимум 3 деца не се чувстват пълноценни... съжалявам, ама просто е изродщина.

И още - защо тези пари не се дадат за възрастните хора, благодарение на които държавата е съществувала, а се дават за утайка, която няма нищо общо с държавата.

Не и на мен тоя мултишитализъм.
    Last edited by Quan; 16.12.2015, 13:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Quan Разгледай мнение
      Няма грешен строй. Било то социализъм, комунизъм, демокрация или капитализъм.
      Единственият проблем е, че в един момент чистата идея се извращава до крайност и рухва.
      Демокрацията е толкова добра колкото и комунизма.

В комунизма може и да е нямало свобода, но така като гледам пък демокрацията такава свободия дава, че дори този, който иска да те заколи има права да те съди ако го гръмнеш при самозащита.
      Това вече не е демокрация, но толерастия, в която престъпникът, изродът, подчовекът, има повече права от жертвата, от честният човек, от данъкоплатецът.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
        Социализъмът хубаво нещо, стига да можеш си го позволиш. Той затова Тошето им завиждаше, че на него не му се получаваше. Все недоносче излизаше, щот пречеше на хората да работат. Особено в търговията, де се нарича "контрабанда" и "черна борса". Само на свои хора даваше. Ам кат гледам сега каква контрабанда праим на мигранти, неговите хора и Германия ще завлекат в блатото. Виках си аз през смях, колко империи сме провалили, ред е на ЕС, пък то вярно ще се окаже. Тия от Евразийския съюз с кой акъл се натискат да ни вземат? Забравили са поуките от Съветския.
        Няма грешен строй. Било то социализъм, комунизъм, демокрация или капитализъм.
        Единственият проблем е, че в един момент чистата идея се извращава до крайност и рухва.
        Демокрацията е толкова добра колкото и комунизма.

В комунизма може и да е нямало свобода, но така като гледам пък демокрацията такава свободия дава, че дори този, който иска да те заколи има права да те съди ако го гръмнеш при самозащита.

Някак си предпочитам суровото управление пред пълната непукищина. Да ти влиза куцо и сакато през границата, открито да заявява за какво идва (да те навре да не казвам къде), а ти да му се радваш насреща, защото видиш ли може да те осъди за расизъм или нещо подобно. Само преди няколко десетилетия, хора като тези бежанци щяха да лежат проснати из горите в опит да преминат нелегално. Така и трябва да е.
        Last edited by Quan; 16.12.2015, 13:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Да ги видим до кога ще успят да крият и да мълчат за истинския проблем - проваления социализъм който създадоха и пирамидалната социална система.Това нещо ще падне с гръм и трясък, направиха данакоплатците на маймуни да смучат пари който да преразпределят тъпо и безмислено. Лошото е че с тези пари "купиха" за хората много проблеми и провалиха бъдещето им.
          Социализъмът хубаво нещо, стига да можеш си го позволиш. Той затова Тошето им завиждаше, че на него не му се получаваше. Все недоносче излизаше, щот пречеше на хората да работат. Особено в търговията, де се нарича "контрабанда" и "черна борса". Само на свои хора даваше. Ам кат гледам сега каква контрабанда праим на мигранти, неговите хора и Германия ще завлекат в блатото. Виках си аз през смях, колко империи сме провалили, ред е на ЕС, пък то вярно ще се окаже. Тия от Евразийския съюз с кой акъл се натискат да ни вземат? Забравили са поуките от Съветския.

Коментар

• Trakatrak'

Да ги видим до кога ще успят да крият и да мълчат за истинския проблем - проваления социализъм който създадоха и пирамидалната социална система.Това нещо ще падне с гръм и трясък, направиха данакоплатците на маймуни да смучат пари който да преразпределят тъпо и безмислено. Лошото е че с тези пари "купиха" за хората много проблеми и провалиха бъдещето им.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
              Сетила се Мара, да се .... Меркел пусна сума и бежанци точно с идеята, че ще се справи с мултикултуризма и като видя, че няма как да стане почна да говори неща, които всички и го казваха преди една година. При една изкуствено създадена страна може да съществува мултикултуризъм, но при държава, която е с векове история няма и не може да стане
              Избори се задават, затова се гърчи. Ама май няма я огрее. Мярката на допустимост и търпимост отдавна беше прехвърлена. Все пак късметлийка, че есента топла. Да видим зимата кви ще стават.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                Шампионката по мултикултуризъм бие отбой

"Angela Merkel Calls Multiculturalism 'A Grand Delusion'"

http://www.huffingtonpost.com/entry/...b0fccee16f7757
                Сетила се Мара, да се .... Меркел пусна сума и бежанци точно с идеята, че ще се справи с мултикултуризма и като видя, че няма как да стане почна да говори неща, които всички и го казваха преди една година. При една изкуствено създадена страна може да съществува мултикултуризъм, но при държава, която е с векове история няма и не може да стане

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                  Шампионката по мултикултуризъм бие отбой

Струва ми се, че е закъсняла вече...

Коментар

• Шампионката по мултикултуризъм бие отбой

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                      Не виждай язвителност, дори и там където я няма!

Обръщението пич, не винаги е със статута на "ей шушляк"! Разбирай го като другарско "намигване", "сигурен ли си в това, което правиш"!

За Economist, когато качваш, техни статии, просто ставаш част от помиярската им пропаганда! Ако ми кажеш, че е добре да се следи какво се случва и пише около нас, ще кажа, че приоритет номер 1 на пропагандата е именно разпространението, а не тезите или аргументите!
                      В тема, която съм убеден, че се следи от не повече от 15 човека, в момента, а може и да са по-малко, реално това няма съществено значение! Но въпроса е чисто принципен!

Не прави услуга на помиярската пропаганда, като и даваш разпространение. В монета на нейното постване, тя вече е спечелила, дори и след това да бъде разбита от аргументи, това няма значение! Просто така работи пропагандата!
                      Пропагандата работи тогава когато хората й вярват, а не когато се разпространява. Естествено една от причините хората да започнат да вярват е именно голямото разпространение. Но всеки си избира в кое нещо да вярва. И руските, и американските, и всички медии защитават различни интереси и няма такова животно като независима медия. За това аз, когато чета дадена новина в американска медия, чета същата и в руска и така отсявам пропагандата и истината. Но това естествено го правя аз, защото съм русофоб и американофоб и не съм пристрастен към нито една от държавите. Но има хора, който като прочетат нещо в NY Times или Комсомолская правда и вече са готови да си дадат главите, че е истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                        Май ме гонят от форума, така че възползвай се от вероятно една от последните ми прояви, при което хич не ми е до този отговор, ама забелязвам поста ти случайно и не е редно да го игнорам.

Виж сега (тук напълно умишлено избягвам да употребя многозначещата думичка "пич"), да не би да искаш да ми кажеш, че си против да споделя факта, че съм прегледал една статия в Економист.
                        Или пък може би искаш да ми кажеш, че ни си съгласен да я споделя с останалите?!

Какво ти стана?!
                        Аз не съм ти проблем, не ме прави такъв!
                        Не виждай язвителност, дори и там където я няма!

Обръщението пич, не винаги е със статута на "ей шушляк"! Разбирай го като другарско "намигване", "сигурен ли си в това, което правиш"!

За Economist, когато качваш, техни статии, просто ставаш част от помиярската им пропаганда! Ако ми кажеш, че е добре да се следи какво се случва и пише около нас, ще кажа, че приоритет номер 1 на пропагандата е именно разпространението, а не тезите или аргументите!
                        В тема, която съм убеден, че се следи от не повече от 15 човека, в момента, а може и да са по-малко, реално това няма съществено значение! Но въпроса е чисто принципен!

Не прави услуга на помиярската пропаганда, като и даваш разпространение. В монета на нейното постване, тя вече е спечелила, дори и след това да бъде разбита от аргументи, това няма значение! Просто така работи пропагандата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                          Nacheff, не дей се излага, пич! The Economist е пропаганден боклук и е еквивалент на Работническо дело!
                          Няма такъв ТАШАК майна! Политическите и икономическите им анализи са на нивото на някакви смешници от УНСС, които са прочели 2-3 учебника и зад гърба си имат малко суха теория!

Специално за статията, не знам дали по принцип идиотии трябва да се коментират, ама все пак!
                          Не може да поддържаш пенсионен модел с непрекъснато увеличение на населението(и то чуждо)! Това е все едно някой да си мисли, че може да взима кредити до без край, а старите да погасява с нови кредити, всичко това в условията на ограничена Земя и ограничени ресурси!
                          Май ме гонят от форума, така че възползвай се от вероятно една от последните ми прояви, при което хич не ми е до този отговор, ама забелязвам поста ти случайно и не е редно да го игнорам.

Виж сега (тук напълно умишлено избягвам да употребя многозначещата думичка "пич"), да не би да искаш да ми кажеш, че си против да споделя факта, че съм прегледал една статия в Економист.
                          Или пък може би искаш да ми кажеш, че ни си съгласен да я споделя с останалите?!

Какво ти стана?!
                          Аз не съм ти проблем, не ме прави такъв!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            Съзнанието - духа има информационен характер, то е код който се изпълнява във времето.По религиозните са повече зомбита и никакво информационно богатство няма в това или по богато съзнание - духовност. Какви чудеса прави, те трябва да целуват з..те части на американците, защото от Кремъл до сега да бяха ги опраскали с няколко термоядрени гъби и ще им трябва чудо наистина.Религия която проповядва многоженство си е за забрана и така и ще се случи.Търсят си го и ще го получат, щом има търсене ще се намери предложение. На Кремъл му пасва там да не се добива петрол и газ и ако са радиоактивни е перфектно.Такава е реалността , става въпрос за пари, за много пари които извират от земята и всеки иска такива пари да го засипват.
                            Опазил ни Господ от такова развитие, макар че преобладаващата посока на вятъра у нас е от северозапад.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Религиозна вглъбеност и пустинна психология на недоимъка?! Явно нямаш преки наблюдения в/у битовата им култура и най- паче- тази-свързана с чисто хедонистичните човешки нагласи. Плюскат като за световно. Спрях се на тази дума, защото най- добре пасва на пантагрюелската им ненаситност не само в гастрономичен смисъл. Те са идеалните Консуматори.
                              Ееееееее, ама ти да не реши, че ги бъркам с веганите. Никъде не съм писал, че това е висока духовност, а само че е опасна. А е опасна, щото е ограничена като обзор на света. А плюскането е естествено за индивиди, които са изпитвали недоимък. Богатите ядат по малко, но качествена храна.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                                Аз съм предвидил.Оъвори темата за демографията и ще прочетеш какво съм написал на юнаците дето твърдяха че след 30 години в България нямало да има и един българин.Тогава ми се присмиваха.Та освен това са възможни и други още по зловещи работи като болести земетресения наводнения големи ядрени аварии.А те ми излизаха с някакви математически доводи колко майки имало и колко деца щели да раждат.Е сега надявам се да са разбраки че има един голем демограф който кара влака.Прогнози за демография са голема глупост хеле пък базирани само на математика.Леля Слава е предупредила до 2025г всички българи да се завърнат в Родината щото после и да искат няма да могат....какво ли е имала впредвид.Ако сме живи ще разберем
                                Много си прав, без почти да подозираш. Въпреки инерционността на демографските процеси, прогнозите са бошлаф работа. Затова се правят в четири, пет варианта, И пак дългосрочно трудно нацелват нещата.

Коментар

Working...
                                X