IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Племе е условно казано, защото оттам се тръгва. Още навремето племена са се обединявали и постигали мултикултурализъм. Пък по-късно се чудим какви били древните българи. Ми, смесени са били, но е имало етнично ядро. При съвременния мултикулт е същото. Благодаря за множественото число, макар не аз да съм императора в този форум, но някак свикнах дискусията да се води с интимен тон.
    Да, мултикултурализъм, който под натиск или добра политика бива превръщан в моно- било верско, езиково или някакво друго. Мулти или поли културните общества, ако нямат много силен обединяващ елемент- примерно- възходяща икономика, се разпадат.

п.п.Трябваше да отбележите пост 666.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Башар беше в София през 2010 по покана на... ГОЦЕ ПЪРВАНОВ... http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...e_v_bulgariia/. Подписаха някакви декларации за търговско-икономическо сътрудничество, а преди това Сергейко им опрости 54 млн. долара дълг...

Айде да не бъркаме нещата.

Същата клика изпрати делегация при вече започнал конфликт, която очевидно беше там да договаря оръжейните сделки на няколко червени олигарси...
      Значи са се галели по топките, което на нас ни струвало 54 млн. щ. д., пък после някои тарикати се лично компенсирали за тези загуби народни.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Защо я свеждате до ниво племе? Сам сте напипал същественото- еднородност, която е ядрото и обединяващият/сплотяващ елемент в племе, спортен отбор, корпорация, държава. Другото води към роене/разпад/ентропия.
        Племе е условно казано, защото оттам се тръгва. Още навремето племена са се обединявали и постигали мултикултурализъм. Пък по-късно се чудим какви били древните българи. Ми, смесени са били, но е имало етнично ядро. При съвременния мултикулт е същото. Благодаря за множественото число, макар не аз да съм императора в този форум, но някак свикнах дискусията да се води с интимен тон.

Коментар

• Долната снимка само подсказва колко крехки са политическите отношения.

Коментар

• Башар беше в София през 2010 по покана на... ГОЦЕ ПЪРВАНОВ... http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...e_v_bulgariia/. Подписаха някакви декларации за търговско-икономическо сътрудничество, а преди това Сергейко им опрости 54 млн. долара дълг...

Айде да не бъркаме нещата.

Същата клика изпрати делегация при вече започнал конфликт, която очевидно беше там да договаря оръжейните сделки на няколко червени олигарси...

Коментар

• Е, то така е в политиката, първо се прегръщат, после се хапят.... за топките. Къде нежно, къде със стръв и замах.

Коментар

Аз и американски фирми не видях да се споменават. Но пък си спомням една "българска" делегация при Башар преди две години... едни комундета Захари Захариев и Страхил Ангелов май водеха оръжейни търговци при Башарката... а такива момчета обичат да регистрират едни дружества в Делауер или Невада... та ако въобще има "американски" фирми, то май са от тези... а на тях действителното им седалище е някъде около Позитано...
                Дрън - дрън !

С Башар Асад подписахме договор за мир и приятелство. Не мога да си спомня Бойко ходи ли в Дамаск, но мисля че ходи. А Башар бе посрещнат тук с почести.

И го предадохме по късно, напук на договора. И го предадоха същите, който го посрещнаха с почести ...

Коментар

Аз и американски фирми не видях да се споменават. Но пък си спомням една "българска" делегация при Башар преди две години... едни комундета Захари Захариев и Страхил Ангелов май водеха оръжейни търговци при Башарката... а такива момчета обичат да регистрират едни дружества в Делауер или Невада... та ако въобще има "американски" фирми, то май са от тези... а на тях действителното им седалище е някъде около Позитано...
                  Позитано са умрели отдавна с тях е безсмислено да се занимава човек...Останала е една шайка келепирджии дето искат да са депутати в опозиция.Взимаш добра заплата и нищо не правиш.Та много сила им придаваш.На умрело куче нож не се вади

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Сега комунист е на баща ти синът му.Ти нали се беше загрижил за бежанците и обясняваше тука как трябва да им помагаме..Та питам само...Предпочитам да си вземем милионите без американски фирми да печелят на наш гръб

Коментар

Мисля, бях достатъчно ясен, на тема американски тъпанари няма смисъл да ме ядеш, ако бяха български тъпанари - хубаво...

Ааааа, разбирааам, ти просто искаш да се заяждаш...
                      Не аз не се заяждам аз искам да се осъзнаете.Точно тия американски тъпанари ще ни докарат голяма беля на главата.Накрая ще предизвикат световна война а там победител няма да има...

Коментар

Пешак, нали всички комунисти ревете как бил затрит великият български ВПК... Ся кво искаш, да земем едни 300 млн. (никъде не видях да се споменава Сирия, впрочем) или да ревем, да носим ляп и лук на Тиквун, или как...
                        Сега комунист е на баща ти синът му.Ти нали се беше загрижил за бежанците и обясняваше тука как трябва да им помагаме..Та питам само...Предпочитам да си вземем милионите без американски фирми да печелят на наш гръб

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          А за тия експерти дето думнаха болницата нещо да кажеш или те са експерти по цъфтеж на сливата
                          Мисля, бях достатъчно ясен, на тема американски тъпанари няма смисъл да ме ядеш, ако бяха български тъпанари - хубаво...

Ааааа, разбирааам, ти просто искаш да се заяждаш...

Коментар

• Пешак, нали всички комунисти ревете как бил затрит великият български ВПК... Ся кво искаш, да земем едни 300 млн. (никъде не видях да се споменава Сирия, впрочем) или да ревем, да носим ляп и лук на Тиквун, или как...

Коментар

Тоя "експерт" го знаем...
                              По вида и изказа му, мога да се закълна, че може да бъде експерт единствено по въпросите на селското стопанство... обаче то и за там се иска знание...
                              А за тия експерти дето думнаха болницата нещо да кажеш или те са експерти по цъфтеж на сливата

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
                                Американци изнасят българско оръжие за Сирия

Български оръжия се продават в Сирия. Това става с посредничеството на американски фирми. За това алармира експертът по сигурност проф. Николай Радулов в ефира на Нова ТВ. Според него търговията с оръжие е и основната причина все още да не бъде решен проблемът с "Ислямска държава”.

http://inews.

Нали с тези кървави пари плащат на кака ти Цонка и сие ...
                                Тоя "експерт" го знаем...
                                По вида и изказа му, мога да се закълна, че може да бъде експерт единствено по въпросите на селското стопанство... обаче то и за там се иска знание...

Коментар

Working...
                                X