If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мда, германците си мислеха че след като са интегрирали диваците расли зад стената и учили принудително руски в училище ще се справят с всякаква интеграция. Ама може и да им опре
И тия щели да изправят на крака Германия - икономически и демографски, щото били учени и работливи - а в хигиенно отношение стоят по-ниско от КОТКАТА МИ !!!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Имах предвид основно западноевропеецат, по-малко - Българинът.
Западноевропееца ще си плати "кървавата цена"!
Има благосъстояние, има либерастия и толерастия, няма благосъстояние, няма либерастия и толерастия!
Защо според теб няма либераси във Виетнам, Боливия, Аржентина или Русия? По същата причина, поради която в супермаркета У Пернику не си говорят за ART! Либерастията е само там където човекът е започнал да деградира от охолство и се е превърнал в празноглав консуматор на шитове! Охолството обаче е към края си, а от там и либерастията!
Това е някакъв национален нихилизъм!
Разбира се, че не трябва да се заблуждаваме за нашите слабости, които са налице, но и не трябва да принизяваме български мъж до п****!
Според мен нещата изобщо не стоят така! Вчера с един колега тук си говорихме за араби и чеченци, като неговото мнение беше за български мъж, че е буквално "жертвен агнец"! Аз не съм съгласен обаче!
Нещата са подобни на:
"Гришо е номер 1, Гришо за нищо не ства!"
Преди 3-4 години имаше случай, в който 2 братя селяни бяха пребили 3ма елитни френски диверсанти и тогава, масово, се говореше, КАКЪВ ГОЛЯМ МЪЖ Е БЪЛГАРИНА, щом двама каяци вкарват в болница елитни спец части!
Имам един далечен познат, който е професионален войник, та той беше ходил, да чисти мини като беше гръмнал оръжейния склад до София, за 5 или за 12 стотинки на час, с металотърсач. Викам му, за какво ти е, то това е само за дороволци?
Той ми каза, че така се калява мъжа и иска да пробва себе си! Такива момчета в България има доста, засичам им погледите по улиците или в мола! не смятам, че са изчезнали българските мъже! Що се отнася до офис плъховете, също не бих ги отписвал, но като цяло в българската икономика по обясними причини преобладават шлосери, гатерджии и шофьори! С други думи в България си има към днешна дата за мен истински мъже! Ако след 30 години нямаме промяна спрямо това днес и ни налегне демографската катастрофа, може и да няма мъже! Въпроса е дали ще стане! Според мен до 5-10 години предстоят съществени промени в геополитиката и България ще тръгне към по-добър път!
Имах предвид основно западноевропеецат, по-малко - Българинът.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
В голяма грешка си. В първия се говори на множество езици, макар официалният да е латинския. Римската империя (тоест откъм рождението на Христа) е мултикултурна формация. Втория Рим също, но гърците се опитват да се налагат над останалите и бързо губи територии и влияние. Третия Рим също се разпада поради московската доминация и русификацията. Трайните империи осигуряват режим на равноправие и законност. Фактически само Първия Рим такъв, което го прави цивилизационен феномен. Американската се опитва да повтори. Всъщност Китайската в някой периоди също предлага условия за разцвет на производството, търговията, просперитета и социалната солидарност.
Универсални държави - по Тойнби.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Рухването на Римската империя съвсем не е случайно.Преди нея са изчезнали Персийската,Вавилонската,Асирииската и много други иперии и етноси.Това са си нормални процеси на етногенезиса.Римската империя е водила стотици години войни със същите тези варвари и винаги са били успешни.Римо-елинската цивилизация не е изчезнала защото варварите са станали по-силни а защото тя е станала много слаба.
Абсолютно същите процеси наблюдаваме и сега.Една велика цивилизация,може би най-великата в човешката история Западно-европейската християнска цивилизация на практика е мъртва.На нейно място в момента има едни преходни атеистични общества паразитиращи върху християнската ценностна система и изкривяващи я до неузнаваемост.
За мен като християнин надеждата е че както на мястото на Римо-елинската цивилизация е възникнала Източната римска империя-първата християнска цивилизация,така на мястото на вече мъртвата Западно-европейска християнска цивилизация ще възникне нова трета християнск цивилизация.
Забележете че атеистичните общества в Европа са два вида,едни са атеистите в западна европа съвсем други са в източна европа.Дори разликата между бившето ГДР и западна германия е фрапантна,не случайно ПЕГИДА възникна в Дрезден а не в Кьолн.
Та идеята ми е че ядрото на новата трета християнска цивилизация ще са хората от централна и източна европа вкючително бившето ГДР и бежанците от западна европа.Поне за известно време на запад от Рейн и на юг от Алпите всичко ще е халифат.
Сигурно изглежда доста странно но така виждам аз бъдещето на европа.
Нормално е всяка една империя с времето да рухне, а територията и населението да се преформатира!
За мен империята, която ще рухва обаче ще бъде ЕС, а не континента Европа като цяло! Това, което в момента наблюдаваме като ужаси и идиотия, е възможно единствено и само поради съществуването на ЕС!
По оста християнство-ислям и запазването на религиозния облик на континента, то подмяната се случваше до момента, "тихомълком", благодарение на фалшивите ценности и благосъстоянието, което е претъпило инстинктите на местното население!
Благосъстоянието обаче свърши! Идва жестока криза! Още преди месеци казах, че до 6 месеца в Гърция, цирковете предстоят и ще има нови предсрочни ибори! Предстои да изчезне еврото и да рухне целия ЕС, защото няма да може да осигурява благосъстояние на своите членове!
Тогава на първо място ще спре миграцията, защото ще има граници и всеки ще вдига рамене!
На второ място загубата на благосъстояние ще изправи страните пред невъзможност да изхранват паразитите, които са влезнали в Европа, навсякъде ще се разразят бунтове и ще има стрелба! Което е неминуемо!
На трето място, чисто расово, обществата няма да издържат и ще се взривят! Как си го представяш да няма ЕС, но в Европа да нахлуват орди негри или араби от Африка, за които няма нито работа, нито кора хляб!
Арабизирането се осъществяваше във Франция, до тук поради благосъстояние и ЕС!
В момента, в който няма благосъстояние и ЕС, какво ще стане!
Полицията и армията много е вероятно да не могат да овладеят положението!
С други думи в Европа имаме нахлуващи хора сега и такива натикани в гета от последните 20 години! Предстои голямата драма! Съвсем скоро, не религиозната, а расовата бомба в тези общества ще избухне! Ако приемем, че се намираме във времената на последните минути от охолството и благосъстоянието на ЕС, то предполагам, часовника показва 11:57 мин.!
Първия Рим говори на латински, втория Рим говори на гръцки, третия Рим говори на руски! В момента Москва е туристическа Мека, възползвайте се от изгодния курс на евро/рубла и се разходете да видите величието на Москва/Рим. Християнството, цивилизацията, културата е на Изток.
Католицизма не е християнство
В голяма грешка си. В първия се говори на множество езици, макар официалният да е латинския. Римската империя (тоест откъм рождението на Христа) е мултикултурна формация. Втория Рим също, но гърците се опитват да се налагат над останалите и бързо губи територии и влияние. Третия Рим също се разпада поради московската доминация и русификацията. Трайните империи осигуряват режим на равноправие и законност. Фактически само Първия Рим такъв, което го прави цивилизационен феномен. Американската се опитва да повтори. Всъщност Китайската в някой периоди също предлага условия за разцвет на производството, търговията, просперитета и социалната солидарност.
Да, ама те са били издържливи и корави хора: селяци. Селякът е навикнал на тежък труд и да се лее кръвчичка - най-малкото кокоша и прасешка - свикнал е да отнема живот. А днешните геювци като счупят един нокът и: дотам.
Чели сме всички онзи Йовков разказ - за Люцканът. Всички сме окайвали нежничкият цветар, загинал мърцина - ама представете си армия от Люцкановци: тя няма да спечели нито една битка.
Това е някакъв национален нихилизъм!
Разбира се, че не трябва да се заблуждаваме за нашите слабости, които са налице, но и не трябва да принизяваме български мъж до п****!
Според мен нещата изобщо не стоят така! Вчера с един колега тук си говорихме за араби и чеченци, като неговото мнение беше за български мъж, че е буквално "жертвен агнец"! Аз не съм съгласен обаче!
Нещата са подобни на:
"Гришо е номер 1, Гришо за нищо не ства!"
Преди 3-4 години имаше случай, в който 2 братя селяни бяха пребили 3ма елитни френски диверсанти и тогава, масово, се говореше, КАКЪВ ГОЛЯМ МЪЖ Е БЪЛГАРИНА, щом двама каяци вкарват в болница елитни спец части!
Имам един далечен познат, който е професионален войник, та той беше ходил, да чисти мини като беше гръмнал оръжейния склад до София, за 5 или за 12 стотинки на час, с металотърсач. Викам му, за какво ти е, то това е само за дороволци?
Той ми каза, че така се калява мъжа и иска да пробва себе си! Такива момчета в България има доста, засичам им погледите по улиците или в мола! не смятам, че са изчезнали българските мъже! Що се отнася до офис плъховете, също не бих ги отписвал, но като цяло в българската икономика по обясними причини преобладават шлосери, гатерджии и шофьори! С други думи в България си има към днешна дата за мен истински мъже! Ако след 30 години нямаме промяна спрямо това днес и ни налегне демографската катастрофа, може и да няма мъже! Въпроса е дали ще стане! Според мен до 5-10 години предстоят съществени промени в геополитиката и България ще тръгне към по-добър път!
В момента Дивия Запад, варварите отново са се устремили на Изток. Западняка е духовно нищ, живота му се състои в разходка до хладилника и тоалетната. В западняка няма душа, той възприема света по различен начин. Той мисли в категорията на двойни стандарти/лицемерие/
НАТО: Россия планировала нанести ядерный удар по Швеции
Генсек НАТО Йенс Столтенберг в своём ежегодном докладе обвинил Россию в подготовке нанесения ядерного удара по странам альянса, в частности Швеции.
Согласно докладу, ВС РФ с 2013 года провели 18 крупных учений.
«Эти учения включали в себя симуляцию ядерных атак по странам-членам и партнерам НАТО, в частности, учения в марте 2013 года по нападению на Швецию. Также отрабатывалось скрытное передвижение больших скоплений техники и личного состава в качестве демонстрации угроз соседним с Россией странам», — приводит текст доклада РИА Новости.
Първия Рим говори на латински, втория Рим говори на гръцки, третия Рим говори на руски! В момента Москва е туристическа Мека, възползвайте се от изгодния курс на евро/рубла и се разходете да видите величието на Москва/Рим. Християнството, цивилизацията, културата е на Изток.
При римляните сме имали тъй наречените "варвари", които са били истински войни и са имали стройна ДЪРЖАВНА военна йерархия! Това не са били разбойнически групи с 10 - 20 хиляди души в тях, а народи!
В момента сравненията с Римската империя, не мисля, че са особено удачни, тъй като самото рухване на Римската империя е частен случай и не трябва да се наслагват факти от гледна точка на ПОВТАРЯЕМОСТ на събития към днешна дата. Още по-малко когато отправната точка ни е едно единствено събитие, а не десетки такива, формиращи някаква ясна закономерност! От частния случай не трябва да се вадят изводи, поради неговата ограниченост!
Рухването на Римската империя съвсем не е случайно.Преди нея са изчезнали Персийската,Вавилонската,Асирииската и много други иперии и етноси.Това са си нормални процеси на етногенезиса.Римската империя е водила стотици години войни със същите тези варвари и винаги са били успешни.Римо-елинската цивилизация не е изчезнала защото варварите са станали по-силни а защото тя е станала много слаба.
Абсолютно същите процеси наблюдаваме и сега.Една велика цивилизация,може би най-великата в човешката история Западно-европейската християнска цивилизация на практика е мъртва.На нейно място в момента има едни преходни атеистични общества паразитиращи върху християнската ценностна система и изкривяващи я до неузнаваемост.
За мен като християнин надеждата е че както на мястото на Римо-елинската цивилизация е възникнала Източната римска империя-първата християнска цивилизация,така на мястото на вече мъртвата Западно-европейска християнска цивилизация ще възникне нова трета християнск цивилизация.
Забележете че атеистичните общества в Европа са два вида,едни са атеистите в западна европа съвсем други са в източна европа.Дори разликата между бившето ГДР и западна германия е фрапантна,не случайно ПЕГИДА възникна в Дрезден а не в Кьолн.
Та идеята ми е че ядрото на новата трета християнска цивилизация ще са хората от централна и източна европа вкючително бившето ГДР и бежанците от западна европа.Поне за известно време на запад от Рейн и на юг от Алпите всичко ще е халифат.
Сигурно изглежда доста странно но така виждам аз бъдещето на европа.
Коментар