IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
    ... щото ние от двайсе и кусур години водим еврогейска и прохамериканска политика.
    Не е точно така. По-скоро зaдникът ни е затънал като на хипопотам яко и дълбоко в Сибирско тресавище, а устата ни ломоти, че сме били правели не-знам-си-какви-си политики.
    Най-стратегическото оръжие на една държава не са пенсионерите, не е корупцията и не е дори и МРЗ-то - най-стратегическото оръжие на една държава е ИКОНОМИКАТА ... за тези, които я имат и разбират за какво става въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнение
      А русогейците докато не запалят някоя война тук на Балканите няма да мирясат.
      Като ще си говорим откровено, имаме тотално сбъркани политики не само към емигрантите.
      Не разбрах какво общо има някой друг с войната дето ще я палим? Даже и НАТО поканихме да се включи в патакламата щото ние от двайсе и кусур години водим еврогейска и прохамериканска политика.

Коментар

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
        Еврогейците, ако не им харесва, да си ги товарят на самолетите и да си ги вземат директно у тях без да ги пускат на другите.
        А русогейците докато не запалят някоя война тук на Балканите няма да мирясат.
        Като ще си говорим откровено, имаме тотално сбъркани политики не само към емигрантите.

1. Имаме тотално сбъркано отношение към корупцията.
        Хората, които ебахa майкaтa на цялата държава и продължават да си организират търгове за 'титуляр на търга', за МВР и за прокуратурата са някакви 'колеги' (каквото и да означава това) които си докарвали някой и друг лев отгоре над заплатата. Докарват си, обаче като ебавaт майкaтa на всичко останало - този момент никой не го разглежда.

2. Имаме тотално сбъркано отношение към образованието.
        И тепърва ще се пере пешкира от всички изпълнения в образованието от последните 25 год. Българинът никога не е бил толкова зле и толкова нихилистично настроен към образованието. Едно време родителите ни може за друго да не са имали пари, обаче за образование на децата винаги намираха.
        Най-голямата простотия от 'съвременните реформи' в образованието е да се даде писането на учебници на БАН, без преди това да бъде проучено с кого точно ще си имаме работа. Някой някога да е проверявал случайно дали БАН имат елементарни когнитивни функционалности, като 'логически извод', 'адекватно възприятие', 'интуиция' или 'евристично мислене' ... още не сме започнали да говороим за вторичните, като 'обобщение', 'концептуализация', 'формализация' и 'проверка за валидност', 'проверка за истинност' и 'непротиворечивост' на знания. Някой някога да си е задавал въпроса, как може да се възлага на някого, който прави обобщение на базата на 1 пример, да пише каквото и да било ... с/у пари.

4. Имаме тотално сбъркано отношение към пенсионерите.
        Тези хора в момента не само трошат нашите (на работещите в момента) пенсии, ами и напират за това на база техния любим сeкс-атрибут МРЗ да тунеядстват на макс. и до безкрайност ... и през следващите десетилетия. Основната им идея за пенсионната система в BG е 'след нас потоп', и така се и държат, че след някой и друг ден Потопът наистина може и да дойде.

5. Имаме тотално сбъркано отношение към пенсионирането.
        Защо хората от цял свят може да се пенсиоринат нормално, само тук не можело да пенсионираме лица, пребиваващи на скрита безработица в БАН и в системата на държавната администрация. Как става така, че някои се пенсионират от едно място и се преназначават на друго място също в администрация както и за вечни времена. Следва да се има предвид, че всяка наносекунда на пенсионер, останал след датата на пенсиониране в администрация, нанася неизчерпаеми и практически неизчислими икономически, социални и демографски последици и погроми за десетилетия наред, от което обаче едва ли някой се е разтревожил особено.

6. Имаме тотално сбъркано отношение към макроикономиката.
        Някои хора, които нищо не разбират от макроикономика (а явно и очевидно и от икономика въобще), и които очевидно в раб-фака не са учили нищо подобно, си мислят че могат да бъзикат фриволно макроикономически показатели и всичко ще си остане на мястото. За тези хора икономическият растеж, националният доход, потреблението, берзаботицата, инфлацията, спестяванията, инвестициите, международната търговия и международните финанси нямат никакъв икономически смисъл и ги възприемат само инструменти за заприходяване на МРЗ, към която самите те трябвало да бъдат закачени на степен 12*МРЗ-та. Класически пример в това отношение е периодът 1990-1997 ... както и последното десетилетие.

Има и по-нататък, но засега - толкова.
        Last edited by бай Промо; 18.02.2016, 15:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Мисля АТВ, с монтирана картечница, би било отлична идея. Към бандити, нарушаващи държавната граница, милост не трябва да има. Който има законни претенции за бежански статут, има си КПП. Отива там с документите си: граничните служители имат право да го върнат, но никой няма право да го стреля.
          Ти всъщност не знаеш какво искаш.
          Тези, които минават нелегално браздата го правят ИМЕННО за да НЕ ОСТАНАТ в България. Щото иначе ние, като първа страна от ЕС, сме длъжни да ги регистрираме тук.
          Та като минават нелегално, то е абсолютно сигурно, че искат да продължат към Германия, а не да останат в ямбол.
          Разбира не може да се допуска да минават въоръжени хора, но да искаш зорлем да ги върнеш вече влезли тук, за да ти се домъкнат после на КПП-то, където ще си длъжен да ги регистрираш и настаниш си е малко шизофренично.

Коментар

• Импе, има и по-ефективно решение - два реда мрежа, от еФтината, минното поле посредата и табели с предупреждение. Коридори за минаване само към КПП-тата. Който минава къде не трябва ще е на негова отговорност. Еврогейците, ако не им харесва, да си ги товарят на самолетите и да си ги вземат директно у тях без да ги пускат на другите.

Коментар

• Мисля АТВ, с монтирана картечница, би било отлична идея. Към бандити, нарушаващи държавната граница, милост не трябва да има. Който има законни претенции за бежански статут, има си КПП. Отива там с документите си: граничните служители имат право да го върнат, но никой няма право да го стреля.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                За Динко, Динковците и Динковщината...

via Теодор Спасов

via Антони Димитров
                Убеден съм, че и срещу Левски и Ботев може да се намерят ПОМИЯРИ, които да плюят!

Не знам дали има "Динковщина", обаче Спасовщина и Димитровщина със сигурност!

И аз съм в потрес, от помиярите и продажниците!

Коментар

• За Динко, Динковците и Динковщината...

via Теодор Спасов

Каква е ползата за обществото от този репортаж, излъчен по БТВ - една от най-гледаните телевизии, и от посланието, че всеки пич с анцуг може да отиде на границата, за да лови хора с голи ръце, а после водещият да го нарече "Супергерой"? "Нелегални имигранти" (както пише в заглавието) или "бежанци" (както казва водещият) са били заловените с голи ръце от Динко? Всеки с името Динко е експерт по определяне на статута на хората ли (процедура, която обикновено продължава повече от месец)? И последно, ще поканят ли Динко - ловецът на хора, да пее на нацията "Кой уши байряка" в сутрешния блок за добро утро?

via Антони Димитров

Потрес. Пропадането е тотално. Но поне имат чувство за хумор, макар и перверзно... Г-н Вълчев говорел перфектно английски. Само пропуснаха да кажат, че следобед в пет пие чай, с официалния черен анцуНг, разбира се, и обсъжда лова на бежанци с останалите джентълмени от клуба си...

Коментар

• Динко от Ямбол... който лови мигранти с голи ръце!

http://www.dnes.bg/stranata/2016/02/...li-ryce.293399

Динко Вълев от Ямбол съчетава екстремното шофиране на АТВ с... ловене на мигранти. За няколко месеца Динко е хванал най-малко 20 души и то с голи ръце.
                    Мястото е на метри от границата с Турция, близо до село Долно Ябълково. Динко Вълев и негов приятел отиват да карат АТВ.
                    "Изведнъж един човек изскочи пред мен, аз го заобиколих и слязох и той се засили отгоре ми, може би да вземе АТВ-то да бяга някъде. Ударих го и той падна на земята, започна да вика: Аллах, маллах. Беше облечен с едни скъсани обувки, яке и една раница на гърба", разказва Динко пред bTV.
                    От гората излизат още 11 мъже. С тях има три жени и едно дете, както по-късно става ясно – от Сирия.
                    "Всички мъже, които излязоха от драките, от храстите, се запътиха да мачкат, да се бият, обаче като видяха другите на земята да кървят, се отказаха. Единият имаше в себе си отвертка. Аз знам английски перфектно, единият от тях знаеше, аз им казах, че ако не легнат на земят ще убия един (...) Ти ако знаеш, че ще умреш, няма ли да лежиш?", спомня си още мъжът.
                    И трите му срещи са били с групи от млади мъже: "Единият го гоних сигурно два километра. Другите бързо се предадоха, защото бяха слаботелесни, а той падна в една локва и тогава спря, щеше да се удави. Много са агресивни тия хора, нямат какво да губят, оставили са всичко".
                    Според Динко, не сме в опасност, а направо "си заминаваме".
                    Полицията дошла час и половина, след като Динко подал сигнал на телефон 112: "Час и половина аз съм стоял като пазач над тях да ги вардя, за да стоят на земята. Те ходят, пазят на Лесово, по-оживените части. Ами идете по селата, в тоя Диарбекир!".
                    Мъжът предлага да се създадат доброволни отряди и да се плаща за задържан нарушител: "По 50 лева на човек или някаква сума на човек хванат, аз тези пари ще ги дам на дом за сираци".

Браво!!! Велик българин! Мръсната толерастка сган да обясни, как някакви си позволяват да нападат това момче в собствената му родина и каква е формулировката, когато чужди нашественици извършващи нашествие, нападнат български гражданин на територията на страната?
                    Last edited by X_Y; 18.02.2016, 11:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                      Левичари и ислямисти - заедно срещу Франция http://littlenotesfromparis.blogspot...ch-jungle.html

Човекът опитващ се да защити дома си от ''бежанци'' е наречен растиско прасе от феновете на левицата и техните мюсюлмански приятели
                      Ако зависеше от мене: талибанците веднага прогонване в Арапия и Негрия, ако няма доказателства срещу тях за по-опасни деяния, това стига... ама за тия бели, дето ги защитават и то по такъв брутален и арогантен начин - или бесило или разстрел по техен избор, защото дори врагът да заслужава милост, предателят никога не заслужава !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Левичари и ислямисти - заедно срещу Франция http://littlenotesfromparis.blogspot...ch-jungle.html

Човекът опитващ се да защити дома си от ''бежанци'' е наречен растиско прасе от феновете на левицата и техните мюсюлмански приятели

За мен нормално! Настоящата ситуация не може да се реши без крайна ескалация и разделение на населението! Трябва една от двете групи да вземе превес. Левите или крайно десните. Няма възможност за компромисно решение!

Коментар

• Левичари и ислямисти - заедно срещу Франция http://littlenotesfromparis.blogspot...ch-jungle.html

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Друг е въпроса, какво могат да правят там, където са се покрили...
                            Свински наденички?

Коментар

Голямата хибридна операция на Путин в Кьолн (истината е все по-видна) и коментара на Илиян Василев...

Ilian Vassilev

А помните ли кампанията, внушенията, големите медийни заглавия за "зверствата" в Кьолна, за смъртта на европейски мултикултурализъм, и т.н. Още тогава предупредих, че е част от хибридната война срещу Меркел. Трима от 58?!? Това е по-малко от 5 процента?! Но националистите си вдигнаха рейтинга, недоверието срещу Ангела Меркел се повиши и след това да ме карат да вярвам, че тези хора ей така са се самоорганизирали - сори, не вярвам. Това си е спецоперация, както е спецоперация е опитите да се издигнат стени на границите в Европа и да се всее недоверие. Всичко е добре организиран стрес - който цели да дерайлира обществото и го постави в положение на управляема страхова психоза. Старият въпрос - Кой има изгода от това? И се пазете от новите "стари" пророци у нас, които тръбят "караул" и се опитват да ни истеризират на тема "бежанци".

Само трима от секс насилниците в Кьолн са бежанци

http://ureport.bg/108719/2016/02/15/...n-sa-bezhantsi
                              Моля? А другите какви са? Излиза, че всички потърпевши жени са се наговорили да лъжат и Путин им е платил? И как от няколко стотин посегателства, са арестувани само 58 насилника?

Кандидов - нищо лично и моите уважения, ама ела на себе си малко...

Жей - така е - да напомняме ли как арапските диваци-изнасилвачи в Англия, посегнали на хиляди деца, бяха оставени да "действат" безнаказано години наред, та да не би - при адекватни мерки срещу тях, институциите да бъдат обвинени в "дискриминация"?

Прав си - най-голямата заплаха са не самите диваци сами по себе си, а закрилящите ги толерасти. Ако не бяха те, мурманският сценарий щеше масово да влиза в действие и тая измет скорострелно щеше да се изнесе от Европа.

Коментар

• И гурбетчиите ни - бесни на нашественическата пасмина !!!

ЗАЩО АЗ ТРЯБВА ДА РАБОТЯ ЗДРАВО И КАКВОТО ИЗКАРАМ, ДЪРЖАВАТА ДА МИ ГО ВЗЕМА, А МИГРАНТИТЕ ДА ПОЛУЧАВАТ ВСИЧКО НАГОТОВО? - ПИТА РАБОТЕЩА В ГЕРМАНИЯ БЪЛГАРКА.

http://www.blitz.bg/news/article/393571

Мисля, че възмущението е право - всички нормални хора, отишли в Германия, за да се трудят честно и интегрират в страната домакин, са очевадно дискриминирани в полза на някакви отвратителни средновековни диваци !!!

Коментар

Working...
                                X