IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнение
    И какво стана ? Взеха определени хора да се самоорганизират и да вършат неща за , които трябва държавата отдавна да върши, но по някаква странна причина към тези задължения се отнася доста повърхностно. Обаче основния проблем за НПО мурвите е
    , че ведите ли самоорганизиралите се са престъпници и даже са изключително опасни. Да опасни са защото идва ред и на нпо-та , които не работят в интерес на България .
    +++++++++++=2393747982374

Коментар

• И какво стана ? Взеха определени хора да се самоорганизират и да вършат неща за , които трябва държавата отдавна да върши, но по някаква странна причина към тези задължения се отнася доста повърхностно. Обаче основния проблем за НПО мурвите е
      , че ведите ли самоорганизиралите се са престъпници и даже са изключително опасни. Да опасни са защото идва ред и на нпо-та , които не работят в интерес на България .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        КОЙ определя, какви са тези хора?
        Ти ли?
        Ами нали утре и аз мога да претендирам, че съм те "задържал", щото си "вражески субект" и "инвазионна орда" в моя квартал.
        Или пък новите шпицкоманди да те "арестуват" щото си "ги нападнал" с пръчка и раница, а те са били само 4-5 квартални мутри и се изплашили.
        По тая плоскост вече знаем къде се стига!
        Къде слагаш българи в квартали, да бъдат сравнявани с тези вражески субекти, при нахлуването на тези орки в страната?
        То бива и бива ДЕМАГОГИЯ, ама това вече си е безумно "изсмукване от пръстите", само и само да се прави ПРОПАГАНДА!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
          Никой български гражданин не може да бъде задържан, просто така, въпреки, че има тълкования в закона! Това, което нахлува не са български граждани, та да ми се позоваваш на вътрешното законодателство! Това са вражески инвзионни нашественически орди! Спярмо тези вражески субекти важат принципите за неизбежната защита и самоотбрана, които позволяват извършването не само на арест, а и на много по-крайни действия!

КОЙ определя, какви са тези хора?
          Ти ли?
          Ами нали утре и аз мога да претендирам, че съм те "задържал", щото си "вражески субект" и "инвазионна орда" в моя квартал.
          Или пък новите шпицкоманди да те "арестуват" щото си "ги нападнал" с пръчка и раница, а те са били само 4-5 квартални мутри и се изплашили.
          По тая плоскост вече знаем къде се стига!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
            Пуснах ти пространен отговор, но кофти мобилната връзка го затри. Та, накратко ще ти река, всичко е относително и не се знае с кого може се окажеш роднина без да си очаквал. А цивилизацията на синеоките и светлокосите едва от ХVІІ век е така напред и отгоре. Твърде късо време и вече май си отива.
            Ако си отиде цивилизацията на синеоките и светлокосите, човечеството ще загине до 70 години! Тия орки, който идват не могат да създадат абсолютно нищо! Това са скакалци, от хуманоиден подвид, обявени за носители на човешки права, каквото и да означава това последното!
            Човечеството ще се върне постепенно назад, ресурсите от нарастващото население 20 милиардно ще свършат до 50 години и живота ще трябва да се рестартита с глобална катастрофа, която да заличи целия живот! Ето това ще стане! Нищо друго!

Коментар

И освен това, НИКОЙ не може да бъде задържан от кварталната мутра по нейно усмотрение!
              Само си го написал.
              Никой български гражданин не може да бъде задържан, просто така, въпреки, че има тълкования в закона! Това, което нахлува не са български граждани, та да ми се позоваваш на вътрешното законодателство! Това са вражески инвзионни нашественически орди! Спярмо тези вражески субекти важат принципите за неизбежната защита и самоотбрана, които позволяват извършването не само на арест, а и на много по-крайни действия!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                Тия *** ако смяташ, че са като тебе, аз съм ОК! Но за себе си смятам, че не съм като тях! Може формално да спадат към европеидната раса, но това е само формално и е част от подделение. В крайна сметка отделните антрополигични белези, някакви хора решават да формират едно или друго деление. В момента е наложен някакъв модел, който обуслява едва ли не сходство. Аз не съм съгласен с него по много причини, но не смятам да ги разисквам. Арабите са друга вселена, не смятам, че това се дължи на религия и култура, има нещо много повече!
                Пуснах ти пространен отговор, но кофти мобилната връзка го затри. Та, накратко ще ти река, всичко е относително и не се знае с кого може се окажеш роднина без да си очаквал. А цивилизацията на синеоките и светлокосите едва от ХVІІ век е така напред и отгоре. Твърде късо време и вече май си отива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  http://www.blitz.bg/news/article/404933

Под това интервю на отвратителният национален предател кънев, съм цитирал съответните членове от НК, които доказват черно на бяло кои са престъпниците и как точно ПО ЗАКОН са длъжни да действат т.нар. "ловци на "бежанци".

По отношение на тоя палячо, дето го цитираш, съмнително е дали знае какво е "фашизъм", а изказванията му поставят под съмнение и правната му грамотност... а той се води "адвокат" !!!!

Аз не знам някой българин зад граница да е нахлул със сила в чуждата държава. Освен това никой не е "бежанец", преди да получи официално бежански статут, както и никой не е "престъпник", преди да бъде обявен за такъв и осъден от съответната институция. Това че някакви диваци се представят за "бежанци", не им дава право да проникват със сила в територията на чужда държава и да нарушават законите и, както и нейната териториална цялост и неприкосновеност.
                  +++++++++3298754928735098383

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    ........ никой не е "престъпник", преди да бъде обявен за такъв и осъден от съответната институция. .....
                    И освен това, НИКОЙ не може да бъде задържан от кварталната мутра по нейно усмотрение!
                    Само си го написал.

Коментар

• КОЙ е опасен за Европа ????

СПОРЕД НЯКАКЪВ "ПРАВОЗАЩИТНИК" БЪЛГАРИТЕ ЗАСТРАШАВАТ "ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ" КАТО НЕ ДОПУСКАТ ЕВРОПА ДА БЪДЕ ЗАЛЯТА ОТ ИСЛЯМИСТИ И ТЕРОРИСТИ !!!!

http://www.blitz.bg/news/article/404976

„Голяма част от европейските страни престъпват ценностите на Съюза и подлагат под въпрос европейския проект“, казва Анри и отбелязва „влошаване на положението“ за последните 15 години. Той посочва, че властите в страните от Вишеградската четворка – Унгария, Чехия, Словакия и Полша, открито „заявяват расистки и дискриминационни позиции“. Дания обаче прави същото със суровото си законодателство към тези, които искат да помагат на бежанците.

Ясно е какъв е тоя тип - анри - нещо като тия национални предатели, дето всеки ден ни карат да побесняваме от гняв туканка !!!! Крайно време е да се върнат строгите закони, направили Европа силна и цветуща - и националните предатели да се наказват със смърт !!!!
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Незаконното преминаване на границата от бежанците не е престъпление. Ако са бежанци, те имат право на убежище. Това заяви пред "Хоризонт" адвокат Николай Хаджигенов в коментар на законовите текстове, на които се позовават хайките за нелегални мигранти.

Според него случващото се на границата е див, брутален фашизъм.

Това всеки път е насочено срещу малка група хора, които са различни. Това в исторически план е дъвкано хиляди години. Мястото на хайкаджиите е в затвора заедно с каналджиите.

Тези хайкаджии при всяко задържане на бежанци извършват множество престъпления, сред които заплахи, притежание на незаконно оръжие, обир и т.н., а прокуратурата, както обикновено, спи или изпълнява поредната политическа поръчка, уточни Хаджигенов.

Тези хайкаджии са същите мутри, от които ревем вече 25 години. Просто днес те имат друг враг, който са си посочили.

Ние нямаме главен прокурор, а кардинал, който ходи при Краля-слънце да уточняват генералната линия на партията.

Според адвокат Хаджигенов липсва базовото разбиране, че моята, вашата, нашата свобода, зависят от свободата на другите. Той се позова на примера с двата милиона българи зад граница, които също са мигранти и никой от тях не е бит, ловен и задържан като животно.

Запитан за реакцията и присъствието на властта в контекста на казусите на саморазправа с мигрантите, Николай Хаджигенов посочи, че у нас има елементарно грубо, силово управление, което дава право на силата.

По въпроса за правосъдната реформа съм категоричен, откакто Христо Иванов забоде ножа в масата. Правосъдна реформа няма да има, докато всички действащи незаконно политици не влязат в затвора. МВР вече повече от 20 години е преторианска гвардия на всяка една власт.

Трябва да решим дали сме граждани или стадо овце. Т.е. ние дали ще мислим с главите си, или ще оставим някой да мисли вместо нас.

Под това интервю на отвратителният национален предател кънев, съм цитирал съответните членове от НК, които доказват черно на бяло кои са престъпниците и как точно ПО ЗАКОН са длъжни да действат т.нар. "ловци на "бежанци".

По отношение на тоя палячо, дето го цитираш, съмнително е дали знае какво е "фашизъм", а изказванията му поставят под съмнение и правната му грамотност... а той се води "адвокат" !!!!

Аз не знам някой българин зад граница да е нахлул със сила в чуждата държава. Освен това никой не е "бежанец", преди да получи официално бежански статут, както и никой не е "престъпник", преди да бъде обявен за такъв и осъден от съответната институция. Това че някакви диваци се представят за "бежанци", не им дава право да проникват със сила в територията на чужда държава и да нарушават законите и, както и нейната териториална цялост и неприкосновеност.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Аз внимавам

Коментар

• Незаконното преминаване на границата от бежанците не е престъпление. Ако са бежанци, те имат право на убежище. Това заяви пред "Хоризонт" адвокат Николай Хаджигенов в коментар на законовите текстове, на които се позовават хайките за нелегални мигранти.

Според него случващото се на границата е див, брутален фашизъм.

Това всеки път е насочено срещу малка група хора, които са различни. Това в исторически план е дъвкано хиляди години. Мястото на хайкаджиите е в затвора заедно с каналджиите.

Тези хайкаджии при всяко задържане на бежанци извършват множество престъпления, сред които заплахи, притежание на незаконно оръжие, обир и т.н., а прокуратурата, както обикновено, спи или изпълнява поредната политическа поръчка, уточни Хаджигенов.

Тези хайкаджии са същите мутри, от които ревем вече 25 години. Просто днес те имат друг враг, който са си посочили.

Ние нямаме главен прокурор, а кардинал, който ходи при Краля-слънце да уточняват генералната линия на партията.

Според адвокат Хаджигенов липсва базовото разбиране, че моята, вашата, нашата свобода, зависят от свободата на другите. Той се позова на примера с двата милиона българи зад граница, които също са мигранти и никой от тях не е бит, ловен и задържан като животно.

Запитан за реакцията и присъствието на властта в контекста на казусите на саморазправа с мигрантите, Николай Хаджигенов посочи, че у нас има елементарно грубо, силово управление, което дава право на силата.

По въпроса за правосъдната реформа съм категоричен, откакто Христо Иванов забоде ножа в масата. Правосъдна реформа няма да има, докато всички действащи незаконно политици не влязат в затвора. МВР вече повече от 20 години е преторианска гвардия на всяка една власт.

Трябва да решим дали сме граждани или стадо овце. Т.е. ние дали ще мислим с главите си, или ще оставим някой да мисли вместо нас.

Коментар

• Няма какво да чакате!

Записвайте се доброволци и отивайте да биете. Наред.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
                                ...Номера ви е да измествате въпроса и да разводнявате всичко.
                                +100
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X