IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    КОЙ определя, какви са тези хора?
    Ти ли?
    Ами нали утре и аз мога да претендирам, че съм те "задържал", щото си "вражески субект" и "инвазионна орда" в моя квартал.
    Или пък новите шпицкоманди да те "арестуват" щото си "ги нападнал" с пръчка и раница, а те са били само 4-5 квартални мутри и се изплашили.
    По тая плоскост вече знаем къде се стига!
    Задръж ме и викни полиция (както праат тия доброволци..)
    Там ще се разберем, кой крив и кой праф...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• 4ervenasgan нищо особено няма да стане просто ще правят репортажи по-новините и сутрешните блокове на телевизийте

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
        Едва ли е възможен постоянен възход. Нашата цивилизация сама подготви срива си, доколкото не контролираше нарастването на населението в изостаналите райони. Така сблъска собствената си нравствена подложка с излизащите от контрол следствия от демографския взрив. Но последните четири века са изключение, припламване. Както ти писах в затрилото се мнение. рязкото застудяване през ХVІІ век хвърля в нищета голяма част от северно и средноевропейското население (българите по това време живеят почти щастливо под властта на падишаха) и то е принудено да търси спасение в миграция, колонизация рационализация, изобретателство, производство с нови методи - постепенна индустриализация, развитие на науката и техниката. Сега обаче това население е презадоволено и си го мести от един крачол в друг, докато онези от Юг са в ужас и идват, идват да ни колонизират, а ний нямаме друг избор, освен да ги приемем и изборът ни е как ще ги поемем - като ги впишем или като допуснем те да се врежат в нашата тъкан.
        Няма такова нещо и друг път сме засягали темата! Онези от Юга нямат никаква сила да дойдат! Това, че биват допускани, се случва единствено заради предателската политика на елита! Съществуването на ЕС, разбирай!
        Все едно да ми кажеш, че олигарсите в БГ са 0,0001%, а бедняците който са 99,999% могат да идат и със сила да се настанят у тях, прескачайки оградата! Няма как да стане! Примера не е точен обаче, защото тук по може да има революция и това да стане, но ако се пазим със сила както би следвало, диваците да дойдат ТУК НИКОГА!

Няма значение, че са много, не могат да ни превземат с прашки! Те трябва да бъдат оставени да се справят с огромната си демография и броят им да се редуцира по естествен път. Храни Африканци, та да дойдат у вас. Арабите нарастнаха заради петрола. Когато на едните и на другите им се отреже хранителната среда, ще намалеят от глад и болести!

Всички бежанци могат да бъдат спрени точно за 24 часа, стига ЕС да не се управлява от предатели! Тия хора са просто биомаса! Физическата сила е изчезнала като фактор още при откриването на парния двигател! Един багер е силен колкото 50 000 човека! Една картечница убива 1000 за 20 секунди. Една ракета изтребва милиони за 15 минути от изтрелването!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
          Струва ми се, че малко по-малко хораат започват да озъзнават, че държавата, това са те и започват да се борят, за да си я върнат!
          Дано да си прав, но аз съм доста по-скептичен.

Ако наистина все повече хора са започнали да се осъзнават, те щяха да са както казваш под прозорците на Парламента, под прозорците на пеефски, герговски, баневски, манджуков, златев и сие.
          Ето там можеха да си развихрят въображението за "граждански арести" от които България би имала много по-голяма полза, отколкото натръшкването на 3ма афганистанци или иракчани в калта.
          Но уви.....

Коментар

• Винер (а всъщност loooooser ), ти си "окупиран" в кратуната безнадеждно.

За теб не съд, а Страшният Съд да дойде, пак е все тая.

Коментар

Ако си отиде цивилизацията на синеоките и светлокосите, човечеството ще загине до 70 години! Тия орки, който идват не могат да създадат абсолютно нищо! Това са скакалци, от хуманоиден подвид, обявени за носители на човешки права, каквото и да означава това последното!
              Човечеството ще се върне постепенно назад, ресурсите от нарастващото население 20 милиардно ще свършат до 50 години и живота ще трябва да се рестартита с глобална катастрофа, която да заличи целия живот! Ето това ще стане! Нищо друго!
              Едва ли е възможен постоянен възход. Нашата цивилизация сама подготви срива си, доколкото не контролираше нарастването на населението в изостаналите райони. Така сблъска собствената си нравствена подложка с излизащите от контрол следствия от демографския взрив. Но последните четири века са изключение, припламване. Както ти писах в затрилото се мнение. рязкото застудяване през ХVІІ век хвърля в нищета голяма част от северно и средноевропейското население (българите по това време живеят почти щастливо под властта на падишаха) и то е принудено да търси спасение в миграция, колонизация рационализация, изобретателство, производство с нови методи - постепенна индустриализация, развитие на науката и техниката. Сега обаче това население е презадоволено и си го мести от един крачол в друг, докато онези от Юг са в ужас и идват, идват да ни колонизират, а ний нямаме друг избор, освен да ги приемем и изборът ни е как ще ги поемем - като ги впишем или като допуснем те да се врежат в нашата тъкан.

Коментар

• Струва ми се, че малко по-малко хораат започват да озъзнават, че държавата, това са те и започват да се борят, за да си я върнат!

Коментар

• По никакъв начин не смятам, че динковците защитават отечеството. Напротив, то се нуждае от защита срещу такива, като тях!

От там и всичко друго е в киреча.

Коментар

Ти не ме разбираш или по-скоро се правиш, че не ме разбираш.
                    Аз нямам нищо против, тези хора да биват спирани на границата (ако се налага и с гумени куршуми, палки, водни оръдия...или друго), но от ОРГАНИТЕ на реда, които имат това право, а не от самоназначили се мутри, които утре ще пребият и мен и теб по техни си съображения.
                    Това са паравоенни формирования, които никъде по света не водят до нищо хубаво!
                    Държавата това са хората! Хората формират държавата! Когато държавата е абдикирала от своите задължения да пази хората, се стига именно до самоорганизация като тази която наблюдаваме! Вместо да плюеш във форума Динковите, отиди да плюеш под прозорците на Народното събрание, защото корена на злото е там!

Когато няма държава, когато държавата не може да спазва законите, които са и предопределени от хората, последните се самоорганизират! 85% от хората подкрепят динковците! Това е държавата значи! Ако не ти харесва, проблема си е твой! На мен не ми харесва примерно, че 60-65% искат ЕС, но проблема си е мой! Мнозинството определя каква да е държавата и какви да са правилата! То определи както за Динко, така и за ЕС. Едното не харесва на теб, другото на мен, но хората т.е. държавата си казха думата!

Коментар

• Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнение
                      Ти нещо да не ме заплашваш.
                      Ето, сам виждаш до къде ще доведе, това "самоорганизиране" на "народни, национални и всякакви отряди".

Коментар

И какво стана ? Взеха определени хора да се самоорганизират и да вършат неща за , които трябва държавата отдавна да върши, но по някаква странна причина към тези задължения се отнася доста повърхностно. Обаче основния проблем за НПО мурвите е
                        , че ведите ли самоорганизиралите се са престъпници и даже са изключително опасни. Да опасни са защото идва ред и на нпо-та , които не работят в интерес на България .
                        Ще взема да се самоцитирам:

ние от 1991 сме под американска окупация (включително с военно присъствие). Сътрудничеството с окупатора се нарича колаборационизъм.

Според уикито:
                        Колаборационизмът в юридическата трактовка на международното право е съзнателно, доброволно и умишлено сътрудничество с врага, в негов интерес и в ущърб на своята държава. Терминът по-често се използва в по-тесен смисъл - като сътрудничество с окупатори, особено по време на Втората световна война.

В наказателното законодателство на мнозинството от държавите в света фактът на колаборационизъм се квалифицира като престъпление против своята държава, обикновено като държавна измяна.

Това се отнася както за платените американски тролове по форумите, така и за всички правителства и президенти след 1991.

Ще има видовден. Някои ще бъдат съдени по закона - там си пише какво се полага за държавна измяна. Други няма да имат късмет да стигнат до съд. Който не вярва - да си направи справка в историята.

Коментар

Ми да взема и аз утре са "се самоорганизирам" с аверите и да ти дойдем на гости.
                          Ти непео ли си?....всъщност няма значение.
                          Ти нещо да не ме заплашваш.

Коментар

КОЙ определя, какви са тези хора?
                            Ти ли?
                            Ами нали утре и аз мога да претендирам, че съм те "задържал", щото си "вражески субект" и "инвазионна орда" в моя квартал.
                            Или пък новите шпицкоманди да те "арестуват" щото си "ги нападнал" с пръчка и раница, а те са били само 4-5 квартални мутри и се изплашили.
                            По тая плоскост вече знаем къде се стига!
                            уф, червения, ама днес нямаш спирка, честно. Ок, харесвам твоята позиция повече от тази на путиноидите, по принцип, но в случая си АНТИбългарин и не те разбирам. Ще цитирам два члена от Конституцията на РБ:
                            Чл. 5(1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат.
                            Чл. 59.(1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.

Умен човек си, мисля, че ще ме разбереш и ако мога да перифразирам великия поет, Патриарха на българската литература:
                            Динковците, Динковците, те да са живи

- Кой знае, кой знае!... - мълвеше си Марко, като отиваше към тях си, още недошъл в себе си от учудване и прехласване от онова, което преди малко видя. Той беше живял петдесет години на тоз свят; запомнил бе времето, когато на българина бе запретено зеления цвят и беше заповядано да слазя от коня при срещане турчин; той сам беше видял, преживял, изпитал, преглътнал толкова унижения като рая, щото сега не вярваше очите си. Той видя, че насред сбора, пред хилядо зрители, един турчин слезна от коня си, по заповед на един хром и пиян българин, че тоя турчин забрави селяха си и османлъка си и му се подложи като животно, да му се качи Капасъзчето и да го носи пред всичкия свят! И това стана тъй просто, тъй ненадейно, да, тъй страшно ненадейно! И то не беше току-тъй, случайно, или от пиянство - вчера и завчера то не можеше да стане, днес става и всичкият народ се смее и ръкоплещи, като че става нещо най-естествено... Какво е това време? Отде тая дързост у раята и тоя страх у господаря?... Или вече, наистина, часът е ударил на тая империя и Бейзадето има право, и младежите имат право?
                            - Кой знае, кой знае!...
                            В замислюването той се спрепна в децата, които се връщаха от училището. Те бяха учениците на Мердевенджиева и съставяха една дълга колона, по две на ред. Те вървяха в такт, като войници, под командата на десетници, които вървяха отстрана, и на генерала, който вървеше отпреж... Марковият Асен дигаше пръчка с една червена кърпица: това беше знамето!
                            Марко остана поразен.
                            - Та то всичко полудяло: от старци до бозайници - помисли си той, - тя се е залюляла...
                            Той хвана за ухото Асенча и му каза усмихнато:
                            - Какво носиш бре, малко муле?
                            Тук с благодарение си помисли, че неговите по-стари синове са остали немолепсани, че той не бе забелязал у тях размирния дух, който бе прихванал всичките и самаго него даже.
                            - Нека баре те да останат настрана, да стоят вън от тая каша, дето и аз затънах. Аз съм вече взел-дал. Те да останат живи...
                            После горчива мисъл му дойде и той прибави намусено:
                            - Та у тия маскари не тече ли кръв в жилите... Базиргяни ли съм ги народил... Не, по-добре, нека стоят настрана... Един от къщата стига...
                            Слънцето беше къде обед.
                            Той стигна у тях си безпокоен и сърдит, влезна в собата, прегледа пищовите, които висяха на стената в кобурите си, отвори после един килер, който беше скрит зад вратата, с намерение да тури кремици на два вехти пищова, остали от прадяда му и захвърлени от много години в праха. Килерът беше тъмен и служеше за скривалище. Той побара напосока вътре, но се договеди и взе свещ, за да види по-хубаво. Кога поднесе светилото в килера, колко се почуди! Вместо двата стари пищова, видя наплъстен цял арсенал пушки, пищови и револвери. Това беше цяла оръжейница! Тая оръжейница бе в същото време и нещо като гардероб: в единия ъгъл висяха изкачени чанти, цървули, навуща, чудновати френски дрехи, обточени и нашарени с гайтани, и други неща, странни и подозрителни.
                            Той се развика към баба Иваница, която се подаде:
                            - Мале, мале, кой е отварял скривалището! Кой е вписал тия маскарлъци тука?
                            Баба Иваница го изгледа слисана.
                            - Че кой го е отварял, аз ли?... Всичките: Васил, Димитър, Киро, бърникат тук час по час и обират паяжините... Кой ги знае какво дирят в тъмнината!
                            Марко се разлюти:
                            - Хай да ги вземе дяволът с хайдутаци - каза той, като се чешеше в тила.
                            После подържа още малко свещта пред долапа, погледа и си пошушна с едно неуловимо изражение на лицето:
                            - Лудите, лудите - те да са живи!...
                            И затвори пак врачкáта.
                            Па отиде пред куностаса и зачини ниски поклони пред божия образ. Той мълвеше някаква молитва, която не съществуваше в светчето му...
                            Той се молеше за България!...
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

И какво стана ? Взеха определени хора да се самоорганизират и да вършат неща за , които трябва държавата отдавна да върши, но по някаква странна причина към тези задължения се отнася доста повърхностно. Обаче основния проблем за НПО мурвите е
                              , че ведите ли самоорганизиралите се са престъпници и даже са изключително опасни. Да опасни са защото идва ред и на нпо-та , които не работят в интерес на България .
                              Ми да взема и аз утре са "се самоорганизирам" с аверите и да ти дойдем на гости.
                              Ти непео ли си?....всъщност няма значение.

Коментар

Къде слагаш българи в квартали, да бъдат сравнявани с тези вражески субекти, при нахлуването на тези орки в страната?
                                То бива и бива ДЕМАГОГИЯ, ама това вече си е безумно "изсмукване от пръстите", само и само да се прави ПРОПАГАНДА!
                                Ти не ме разбираш или по-скоро се правиш, че не ме разбираш.
                                Аз нямам нищо против, тези хора да биват спирани на границата (ако се налага и с гумени куршуми, палки, водни оръдия...или друго), но от ОРГАНИТЕ на реда, които имат това право, а не от самоназначили се мутри, които утре ще пребият и мен и теб по техни си съображения.
                                Това са паравоенни формирования, които никъде по света не водят до нищо хубаво!

Коментар

Working...
                                X