IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега като го гледах повторно и като се замисля - Мерцедес трябва да отворят още 2-3 фабрики в Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      ОМГ - построили са най-голямата европейска джамия, защото руският правоверен човек обича своята страна не по-малко от православният човек и спазва законите и не по-зле от него. Русия е пример как здравият и справедлив закон дава на хората равенство, сигурност и взаимно уважение.
      Този клип си го гледал, предполагам.

https://www.youtube.com/watch?v=FA1ga3ZKLCM

Нали се сещаш колко от тези пари са изкарани с работа по-честен начин. Сега остава да си отговориш откъде са парите.

1. От бюджета на Русия - директни плащания да седят мирни.
      2. От престъпна дейност - проституция, наркотици, рекет, каквото още се сетиш. Ама нали се сещаш че тази престъпна дейност не е на територията на Чечня, щото там ония са бедни, а е на територията на Москва и още 2-3 големи и богати града.

Та толкоз за справедливите закони и спазването им в Русия.

Коментар

• Не разбирам как може да се лее кръв, а политиците вместо да се намесват и да предпазват мирните граждани да им проповядват смиреност, търпение и да обърнат другата буза. В Германия все едно Меркел се е надрусала и обяснява, че ако имаш 2 деца и един такъв бежанец фанатик заколи едното, ти да му дадеш и второто, а не да го вкараш там където му е мястото. Светът се побърка след като апелира за толерантност и разбиране към съдисти.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Защо не прескочиш до Москва и ако да беше ходил и преди щеше да можеш да сравниш с преди и сега и после да ги разправяш тези вицове. Разкатават и фамилията на Русия днешните кремълски бандити. Много интересно как нямат мюсюлманите ттам специални права а са налазили Москва - градът с 5 пъти по висок стандарт от на останалата Русия ? Как мислиш стават тези неща ?
          И онзи одиозен символ - руското знаме - налазват с настоятелните си претенции за поставянето на полумесец до герба върху него ...
          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Защо не прескочиш до Москва и ако да беше ходил и преди щеше да можеш да сравниш с преди и сега и после да ги разправяш тези вицове. Разкатават и фамилията на Русия днешните кремълски бандити. Много интересно как нямат мюсюлманите ттам специални права а са налазили Москва - градът с 5 пъти по висок стандарт от на останалата Русия ? Как мислиш стават тези неща ?
            Нееее никакви специални права немат муслимите там ....само частна армия, държава в която руснак не може да си помисли да отиде (чечна, дагестан ...) и получават годишен данък от "метрополията", както наште канове са получавали от ИРИ.
            Last edited by 4ervenasgan; 20.07.2016, 14:44.

Коментар

• Императорът

D.Y.F-091066

Коментар

• Бреее, бре,бре. "бонбонки Тик-так и цигарки кент" и това от човек "инвеститор", дето иначе скандира "мачкай ДАКС" в съседната тема!, работи за алЯнц и няма ни една руска акция в портОфейла си, ама иначе искал да живее в самаямагучая. Смех

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                  Руският човек, ако толкова го биваше в наритването, отдавна да е наритал Путин и обкръжението му, ама нещо май не му стиска

Много се смея като давате любимата манголска крепост като контрапункт на всичко дето не е наред на запад
                  И защо да наритва този, който брани неговата независимост, свобода и достойнство? Руският човек не е тъп !!! Не е като нас - дето се продадохме за бонбонки Тик-так и цигарки кент и си разсипахме държавата, щото някой ни бил казал.

Контрапункт е "манголската крепост" - защото е ДЪРЖАВА СЪС ЗАКОНИ, а не разграден двор !!!! И аз бих предпочел да живея в Русия и да ми плащат с обезценени рубли, отколкото в едно от средищата на "великият" ЕС - Франция - където не стига, че всеки крастав талибански дивак има всевъзможни привилегии пред мене и живее като кърлеж на мой гръб, ами и когато си поиска може да ме застреля като куче или да ме прегази като жабок или да ме заколи като патак, щото така му повелявал ислямът !!! Защото в момента в Европа европейските хора са едва ли не второ качество, а някакви питекантропи се гаврят с тях както си искат.

ОМГ - построили са най-голямата европейска джамия, защото руският правоверен човек обича своята страна не по-малко от православният човек и спазва законите и не по-зле от него. Русия е пример как здравият и справедлив закон дава на хората равенство, сигурност и взаимно уважение.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Руският човек, ако толкова го биваше в наритването, отдавна да е наритал Путин и обкръжението му, ама нещо май не му стиска
                    ...
                    и защо мужиците е необходимо да наритат Вовата ?
                    нали той вреди на Русия.
                    С което пък изпълва с неописуема радос останалата, свободна час от земното кълбо ... Аре определете се ...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Тоест защото някакви мръсни диверсанти и терористи талибани най-напред са НАРУШИЛИ нашата граница, ние трябва да ги приемем
                      Ами като ни мързи да си пазим границата, така ще е. Изглежда ми справедливо.

Коментар

А в Германия: какво? Във Франция: какво? В Швеция: какво? В Белгия: какво?
                        Ми какво ... чудим се що расссийския челавек брои капейките и труповете от Сирия и Украйна, вместо да дойде да споделя опит как се строи най-голямата европейска джамия
                        Е, вярно, наскоро минаха няколко атрофирали восъка на американски матори, но те се вълнуваха повече за кожените си гащи
                        Yeah

Коментар

щяха автоматически да лягат по очи и да не смеят да си поемат дъх, преди руският човек да ги изрита в задника !!!!

Много се смея като давате любимата манголска крепост като контрапункт на всичко дето не е наред на запад

Коментар

Германците са нация с прекършен гръбнак. Никой никого вече няма да беси. Особено пък демократично избран лидер.

Виж, може да се отсекат известен брой непослушни глави, ама това чак след въвеждането на шариата
                            За злочестина си прав. Събитията в Кьолн го доказаха. Това ако бе се случило в Русия, рашъните щяха такъв погром да направят в талибанското свърталище, че оцелелите - до края на животът си - само като видеха руски човек, щяха автоматически да лягат по очи и да не смеят да си поемат дъх, преди руският човек да ги изрита в задника !!!!

А в Германия: какво? Във Франция: какво? В Швеция: какво? В Белгия: какво?

Ми: нищо, нищо, нищо, нищо. Затова талибанците ще ги изнасилват, колят, мачкат с камиони и взривяват - защото не срещат съпротива. Поне гетото Моленбек трябваше да бъде унищожено досега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              Тоест защото някакви мръсни диверсанти и терористи талибани най-напред са НАРУШИЛИ нашата граница, ние трябва да ги приемем и да ги отглеждаме и да треперим да не грабнат ножове и брадви и да тръгнат да колят - или да вземат камион и да тръгнат да мачкат хора по Витошка????

Не е ни 318 000 пъти по-лесно и по правилно просто да ги разстрелваме, колчем опитат да пресекат нелегално държавната ни граница?

Поне да ги хвърлят в затвора, както е според НК !!!!

Коментар

• http://dnes.dir.bg/news/samolet-avst...-23379242?nt=4

Коментар

Working...
                                X