Първоначално изпратено от citizen_bg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнениеЧеркезов, я кажи като вътрешен човек, Сидеров наистина ли е националист, или колкото и БСП-арите са социалисти толкова и той националист? Да не съм пропуснал някое от изказванията му за бежанците и за продажбата на българска земя? Как ще действат?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеДругия начин е Волен Сидеров да стане премиер или главнокомандващ на БА.
Единствено той е достатачно смел и има подкрепата на Москва и ако се наложат военни действия, ще ни трябва помощ от стратегически партньор като Русия.
Коментар
-
Другия начин е Волен Сидеров да стане премиер или главнокомандващ на БА.
Единствено той е достатачно смел и има подкрепата на Москва и ако се наложат военни действия, ще ни трябва помощ от стратегически партньор като Русия.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеЧеркезов, ПОДКРЕПЯМ ТЕ.
Кажи как?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеКрайно време беше и България да се сблъска с този проблем.
И когато някоя сила тръгне да внася Демокрация в друга автономна страна, ДА СИ ЗНАЕМ МЯСТОТО и да не заемаме лесно страната на силния
Със Сърбия и Косово извадихме късмет, защото гърците имаха повече какво да дадат от нас.
С Либия - също. Помогна ни и отдалечеността
Това е тема за Обществото и външната ни политика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеДемек тая тема е некакъв мираж, щото ние нямаме нито общество, нито пък външна политика
на самотек...и двете...или организиране от силния, независимо от интереса на мнозинството
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеГражданино нямам предвид човешкото общество.Ние сме само малка част от Природата.И не мисля а знам.Природата не си съобразява законите с моите или твоите желания...
По природните закони трябваше да е друг изходът и за сърбите, и за сирийците.
Не слагаш в сметката "бог", т.е. тези дето се мислят за него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Коментар
-
Крайно време беше и България да се сблъска с този проблем.
И когато някоя сила тръгне да внася Демокрация в друга автономна страна, ДА СИ ЗНАЕМ МЯСТОТО и да не заемаме лесно страната на силния
Със Сърбия и Косово извадихме късмет, защото гърците имаха повече какво да дадат от нас.
С Либия - също. Помогна ни и отдалечеността
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеМного съм гневен. а секувндата трябва да изпратим сухопътната войска и морската пехота на границата с Турция, да се уплашат тези клоуни и да спрат да ни изпращат тези ислямисти. Който е ЗА да заплашим военно Турция моля да ме подкрепи!
Кажи как?Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнениеАко под свят имаш предвид човешкото общество, сериозно ли го мислиш това или ти дойде ей така???
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЕ, няма такъв филм, природата не търпи празни пространства.
..
Разликата с нас е че те са били някога колониални сили и сега чувстват морално притеснение да откажат на колониите си от които стотици години са цицали. А и имат общ език. Ние обаче никому нищо не дължим - по времето на колониалните империи сме си били предани на Султана роби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение.....Обяснявал съм много пъти че света се управлява от закони на Природата и те не се вълнуват от теб и мен а са неизменни.
Коментар
Коментар