IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
    Рашките имат опит с жени камикаджета. Щом са толкова безопасни и се чувстваш спокоен отиди към Татарстан или Дегестан. Трябва да пратим Юнкер и Меркел там да видят какво е да си сред така обичаните от тях мюсюлмани
    Да бе да, ок то страхът си е субективна емоция. де да знам предполагам че човек може да се страхува и от жени и деца ако са мюсулмани. не е най-ирационалния страх - най-смешна например ми е Anatidaephobia - страхът, че някъде по света има патица, която те гледа

Гледай колко е страшно

Коментар

Джръмани ,за да не работиш ,а някой да те издържа а? Какво лошо има в Саудитска Арабия или ОАЕ,Бахрейн, Кувейт? Това са все арабски държави, с две думи ваши хора. Ще се интегрирате много лесно. Но там трябва да РАБОТИТЕ. Аз няма да издържам паразити. Дано повече хора в Европа се осъзнаят и спрат да плащат данъците си. Време е да накажем тия пе*алски изпълнения на Юнкер и кликата му.
      Как пък никой не видя, че не пише джермани а ГЕЙмани. Прав е боко само лош материал е останал.
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Европейските лидери искат да натрапят на своите народи 160 000 бежанци !!!

http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_...000_bejanci_v/

В статията не пише какви са тия бежанци, но аз си задавам разни въпроси - щото нали съм нетолерантен, фашист и още не помня какво:

- Тези 160 000 бежанци сирийци ли са? Ако да колко от тях са здрави мъже на възраст за военна служба? - Видимо по репортажите и снимките, които гледаме - поне половината и дори повечето... това са над 80 000 мъже !!!
        - Дори половината само да са сирийци - пак стигаме до бройката - над 40 000 мъже годни за военна служба... а колко още се излежават по бежанските лагери из Турция, Йордания, Ливан? - В ПЪТИ ПОВЕЧЕ !!!
        - Е добре де - специалистите смятат, че въоръжените сили на т.нар. "ислямска държава" са около 25-30 000 фанатици. Не е ли логично, че ако всички тия мъжки бежанци грабнат по един шмайзер и се върнат в родината си, ще видят сметката на Ислямска държава за 2-3 седмици !!! По дяволите всички - една трета от тия здрави и прави мъже могат да решат проблемът за месец или два дори и без военна помощ от белите държави !!! Да-а-а-а - ама на тях не им се мре за родината - те просто искат да лежат, да се оплакват и някой да ги храни на корем - ТОВА Е ГОЛАТА ИСТИНА !!!

Оттук - СИГУРНО ЛИ Е, че ИД наистина извършва такива зверства срещу сирийците? Ами ако всичко е постановка със скритата цел Европа да бъде залята с ислямски паразити? Вече има такива сериозни предположения... а откъде т.нар. "бедни бежанци" имат хиляди евро да плащат на каналджии, ама иначе са си изгубили документите? Хора, докога ще бъдем наивни и ще се оставяме някакви псевдобежанци да заливат страните ни? А разните негъри, бангладешци, пакистанци - те какви бежанци са, щом в държавите им няма война?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Значи искаш да даваме повече пари на цигани за повече деца
          .
          Винаги ми е правило кофти впечатление когато хората хем знаят, че не са прави, хем го увъртат, за да докажат неззнайно на кого, че не е верно, че не са прави.
          Повтарям, ако тряба после пак ще повторя. Демографският проблем не се решава с превръщане на държавата в разграден двор. Казаха го хората по-долу и аз го гледах по телевизията, тези псевдобежанци не искат да работят тука. Давали са им заплати по-високи от тези на местното население и пак не искат, не учат и езика.
          Който иска да си внася хора го прави при своите условия, на сила хубост не става.

Проблемът с ниската разждаемост и циганизацията е много лесен - който плаща данъци има право на медицинска помощ при възпроизводителни проблеми. Помощи за деца, но до трето и то само ако се ходи на училище.
          С толерастия не става.

Коментар

Ау колко страшно. Орди от жени камикадзета атакуват границата ни
            Рашките имат опит с жени камикаджета. Щом са толкова безопасни и се чувстваш спокоен отиди към Татарстан или Дегестан. Трябва да пратим Юнкер и Меркел там да видят какво е да си сред така обичаните от тях мюсюлмани

Коментар

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
              Тук я подкара на ангро с клишета. В бъдеще ще се намира все по трудно работа, особено неквалифицирана. сигурно можеш да си изясниш причините.
              никакво клише не е - чиста математика. Брой заети по произведена добавена стойност на един зает ти дава БВП.

Коментар

Помислете си добре - последното голямо поколение е това от 89 година. В момента работи поколението 1995-1950. работната сила вече намалява - не поради безработица а поради демография. През 2030 или само след 15 години работната сила в България ще се е свила с 500 000 човека. Или ще имаме спад на БВП от 15% През 2040 работната сила ще е с 1 милион човека по-малка отколкото е сега. А това означава спад на икономиката с 30%

1 милион по малко работещи хора означава спад на БВП на България с 30%. Това е повече отколкото голямата депресия в САЩ или кризата в гърция сега. И това няма да се оправя. Това няма да е моментно състояние. Икономическата криза в българия само ще расте и расте. Защото за да се появи нова работна ръка трябва да минат 20 години.
                Тук я подкара на ангро с клишета. В бъдеще ще се намира все по трудно работа, особено неквалифицирана. сигурно можеш да си изясниш причините.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Къде е тоя магазин, че да видя колко добре се справят тия четири негъри?

Кой говори да се стимулира циганската раждаемост? - Трябва да се стимулира раждаемостта на образованите хора, работещи, плащащи данъци, които отглеждат както трябва децата си, за да станат и те порядъчни и полезни граждани... колко ромове отговарят на тия изисквания? Които отговарят - да бъдат стимулирани и те.

Що за жалко племе сме станали, щом можем само да избираме кой да завземе земята ни - арапи или цигани?
                  Отиди в който и да било квартален промаркет - мисля че навсякъде бачкат негри.

Жалко нежалко, или всяко българско семейство трябва да има по едно ново дете следващата една година - всяко семейство, не само новите семейства. Или българската икономика след 20 години ще е в руини.

Коментар

А ти откаде знаеш,че това не са терористи. Жени камикадзета са срещано явление по арабският свят.
                    Ау колко страшно. Орди от жени камикадзета атакуват границата ни

Коментар

А ти откаде знаеш,че това не са терористи. Жени камикадзета са срещано явление по арабският свят.
                      Е, колега що му даде верия отговор, той го знае. Тъкмо щяхме да се посмеем на поредния тъпизъм на миуото мишуенце.Него не му требе жокер . Ама отговора не скакауец.
                      Лошото е, че животът е непредвидим и в бъдеще тези приети с толкова толерантност деца като порастнат и разберат, че никой не ги дава благата безплатно цял живот и току виж се радикализирали. Не е като да нямаме вече такива примери, нищо не пречи в бъдеще да са още повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
                        Ами трябва да се стимулира раждаемостта на българите, но за тях няма кой да мисли. Празнувахме наскоро с един съсед, че му се родила дъщеричка, да му е жива и здрава. Та той и разказва, че дълго време работили по въпроса и ме пита какъв е смисъла да плаща данъци като за една спермограма трябвало да кихне 40 лева на частна лаборатория. Е не можах да му отговорря какъв е смисъла. Осигуряват се хората на максимума, а като им потрябва медицинска услуга и ходят на частни кабинети и клиники.

Помислете си добре - последното голямо поколение е това от 89 година. В момента работи поколението 1995-1950. работната сила вече намалява - не поради безработица а поради демография. През 2030 или само след 15 години работната сила в България ще се е свила с 500 000 човека. Или ще имаме спад на БВП от 15% През 2040 работната сила ще е с 1 милион човека по-малка отколкото е сега. А това означава спад на икономиката с 30%

1 милион по малко работещи хора означава спад на БВП на България с 30%. Това е повече отколкото голямата депресия в САЩ или кризата в гърция сега. И това няма да се оправя. Това няма да е моментно състояние. Икономическата криза в българия само ще расте и расте. Защото за да се появи нова работна ръка трябва да минат 20 години.

Коментар

Това не знам къде си го чел, но само в магазина от който си пазарувам работят към 4 негри.

А за раждаемостта - ми нали веднага ще ревнете че се стимулира циганската раждаемост. Редно е да прецените какво е по-добре. нова работна ръка или интеграция на циганите - горе долу няма друг избор при положение че след 20 години един работещ ще издържа 4 пенсионера.
                          Нямам нищо против негри,азиатци или каквито и да са. Всички сме хора. Имам против мюсюлманите които не зачитат местните традиции и нрави и налагат своите.Мюсюлманите или по точни арабите с какво се занимават занеш ли? Те няма да са от полза за България. От полза биха били японци примерно.

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
                            Ами трябва да се стимулира раждаемостта на българите, но за тях няма кой да мисли. Празнувахме наскоро с един съсед, че му се родила дъщеричка, да му е жива и здрава. Та той и разказва, че дълго време работили по въпроса и ме пита какъв е смисъла да плаща данъци като за една спермограма трябвало да кихне 40 лева на частна лаборатория. Е не можах да му отговорря какъв е смисъла. Осигуряват се хората на максимума, а като им потрябва медицинска услуга и ходят на частни кабинети и клиники.
                            Ами така е, защото осигуровките му отиват за ордите цигани, в бъдеще ще отиват и за ордите арапи !!!
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ужас, много ли те е страх от жени и деца без документи или само мъжете без документи те притесняват силно

Коментар

Ужас, много ли те е страх от жени и деца без документи или само мъжете без документи те притесняват силно
                                Ама никак не е смешно. И от жени и деца без документи ме е страх. Ама ако малко повечко беше чел, щеше да знаеш защо.
                                Не разбрах е ли редно на който му скимне да си минава границата без документи.
                                Понеже си много умен ти дадох и жокер. Ако трябва и 50 на 50 ще ти дам.

Коментар

Working...
                                X