IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    То хубаво, че си против, ама как ще ги спреш.? .
    Tи добре ли си ?
    Начина е само 1 - безкомпромисен. Всичко друго е анархия.
    Границите затова са граници, защото милиони от дедите ни са мрели векове наред за да ги има.
    Който е достатъчно нагъл да ги нарушава - си заслужава последствията.
    Аман от евротолерастия.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
      Аз съм против приемането на бежанци! И знаете ли защо? Защото е технически невъзможно. Това са 1 млрд. души от целия Близък изток, Средна Азия и Субсахарска Африка, които са пустиня. Това са региони с огромна раждаемост, с 60% под 25 години, живо буре за революции. Сушата, пренаселеността, беднотията са невероятна смес.

Те на година могат да бълват по 50 млн. души мигранти към Европа без да им мигне окото, само от раждаемост.

Може да ви звучи нехуманно?
      Хуманността няма нищо общо. Просто е технически невъзможно да се приемат тези хора.

Трябва границите да се затворят, да се върнат тези които са дошли и да им се отправи ясно послание, че трябва да си седнат на дупетата и да си оправят проблемите, включително да спрат да се плодят.

Защото сега силата им отива в това как да се доберат до Европа, а не как да си оправят кошарата. ИД кърти мивки, защото с хаос в Сирия, Ирак и Либия прати милиони в ЕС, а скоро и десетки милиони.

Да! Има суша, има глад, живеят в пустиня, но аз ли съм ги карал да имат по 10 деца и да се молят на Алах от сутрин до вечер?

Това са държави, където пшеницата се внася и не расте и трева, дето се казва. Какви са тези населения от милиард души? Някой съмнява ли се, че ще има граждански войни в Судан, Либия, Еритрея, Сомалия, Сирия, Ирак, Афганистан и т.н. Аз не се съмнявам. Това е чист бой за хляба.

И тарикатите решили, че тука ще дойдат да папат и да ни внясят религия.

Просто е технически невъзможно да ви приемем. I'm sorry but... no way

Все едно в Европа не са мряли стотици милиони във войни (първа и втора световна), трийсетгодишна, стогодишна, реформация, контрареформация, инквизиция и какви ли не простотии, за да ни дойде малко акъла.

Пустинниците какво измислиха? Тук е жега, ще се наплодим (защото Алах така ни разправя), ще станем 1 млрд. и ще поемем към ЕС, Русия и Индия да ги асимилираме отвътре. Алилуя

Не било хуманно, да не се приемат бежанци. WTF
      Те дори не знаят какво са, защото не са осъзнати същества, а стадо икономически мигранти избрали лесното и желаещи да ни научат на ислям. Те са тролове на ИД, исляма и тарикатските монархии от залива. Както и на Турция, която се кефи, че после ще бъде приета в един ислямски ЕС, след 20 г.

Който минава границата да се покръства и т.н., ако не "янки го хоум", върнете се вкъщи и си оправете кошарата, ако ще и с оръжие, ако ще с диалог. Господ е решил да се родят в оная дивотия. Да я оправят за внуците си.
      То хубаво, че си против, ама как ще ги спреш.? С телена мрежа през Средиземно море ли? Западният свят трябва да осъзнае своята отговорност за контрола и цивилизоването на регионите, които се превръщат в огромна глобална язва. Наместо това Америка и Русия ги ползват като оръжие срещу Европа. Трябва ли ЕС да води войни със САЩ и Русия, за да предотврати обезличаването си? Европа бе превърната през 1945 в политическо пале. Време е да се възстанови военната мощ на Германия, а европейците да изградят единна отбранителна система и външнополитическо представителство.
      Турция и Леванта е възможно да бъдат приобщени към ЕС, а пустините зад тях и Двуречието да бъдат уредени според етническия им състав и религиозните характеристики в конфедерална структура, продължение на европейското икономическо пространство до Персийския залив. Северна Африка да се асоциира плътно с европейската икономика и култура на основата на общата средиземноморска историческа и културна подложка. Конфедериране на Либия.
      В Африка на юг от Сахара да се възстанови европейското социално-икономическо наставничество и да се отвори възможност за ново държавно-политическо структуриране, доколкото настоящото е извор на разпри и конфликти. Налагане на норми чрез образованието, културата и икономическо стимулиране за разумно семейно планиране. Въвеждане на мерки за повсеместна социална осигуреност. Социализмът не беше случайно явление или грешно отклонение. Особено в шведския си вариант.
      Не че светът ще стане по-безопасно място при тези интервенции. Дори може да се възбуди световен конфликт за разпределение на сферите на влияние. Но е присъщо на човекът да подрежда околността, която обитава. Културните човешки общности отиват далеч зад границите и хоризонта на населяваните от тях зони и установяват връзки с други общности или ги приобщават. Колонизацията беше съпроводена от отвратителни престъпления, но благодарение на нея живеем в свят на благоденствие, здраве и дълъг живот. Нейните насоки и импулси все още са актулни и е време белите да се върнат към цивилизаторските си функции за преуспяването на цялата човешка общност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Ако ти не можеш да си представиш визуално и с подробности долуописаното, направо ти съчувствам.
        Негово Императорско Величество няма ли желание да ни уведоми колко мангала е решил да приюти на вилата си в Тиволи, и колко джамии смята да им построи - защото те с една джамия няма да минат. Ще им трябват поне пет вида - иначе ще се изпобият. Даже и нашите дгжамии не ги устройват.
        Трябва да има някакви политика с перспектива по отношение на тези хора. Не да им се правят джамии както Саудитска Арабия дава акъл на Германия, а да им се направи една Адвентистка църква унисекс - без забрадки, и който иска да се моли на когото и да било да ходи там, да прави каквото иска. Нали искат да се интегрират.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
          Аз съм против приемането на бежанци! И знаете ли защо? Защото е технически невъзможно. Това са 1 млрд. души от целия Близък изток, Средна Азия и Субсахарска Африка, които са пустиня. Това са региони с огромна раждаемост, с 60% под 25 години, живо буре за революции. Сушата, пренаселеността, беднотията са невероятна смес.

Те на година могат да бълват по 50 млн. души мигранти към Европа без да им мигне окото, само от раждаемост.

Хуманността няма нищо общо. Просто е технически невъзможно да се приемат тези хора.

Трябва границите да се затворят, да се върнат тези които са дошли и да им се отправи ясно послание, че трябва да си седнат на дупетата и да си оправят проблемите, включително да спрат да се плодят.

Защото сега силата им отива в това как да се доберат до Европа, а не как да си оправят кошарата. ИД кърти мивки, защото с хаос в Сирия, Ирак и Либия прати милиони в ЕС, а скоро и десетки милиони.

Да! Има суша, има глад, живеят в пустиня, но аз ли съм ги карал да имат по 10 деца и да се молят на Алах от сутрин до вечер?

Това са държави, където пшеницата се внася и не расте и трева, дето се казва. Какви са тези населения от милиард души? Някой съмнява ли се, че ще има граждански войни в Судан, Либия, Еритрея, Сомалия, Сирия, Ирак, Афганистан и т.н. Аз не се съмнявам. Това е чист бой за хляба.

Все едно в Европа не са мряли стотици милиони във войни (първа и втора световна), трийсетгодишна, стогодишна, реформация, контрареформация, инквизиция и какви ли не простотии, за да ни дойде малко акъла.

Пустинниците какво измислиха? Тук е жега, ще се наплодим (защото Алах така ни разправя), ще станем 1 млрд. и ще поемем към ЕС, Русия и Индия да ги асимилираме отвътре. Алилуя

Те дори не знаят какво са, защото не са осъзнати същества, а стадо икономически мигранти избрали лесното и желаещи да ни научат на ислям. Те са тролове на ИД, исляма и тарикатските монархии от залива. Както и на Турция, която се кефи, че после ще бъде приета в един ислямски ЕС, след 20 г.

Който минава границата да се покръства и т.н., ако не "янки го хоум", върнете се вкъщи и си оправете кошарата, ако ще и с оръжие, ако ще с диалог. Господ е решил да се родят в оная дивотия. Да я оправят за внуците си.
          Освен това жените свалят забрадките.Която не иска айде обратно

Коментар

• Сигурно някой предприемчив търговец се е сетил, че хуманното отсъствие на всякакви митнически проверки е блестяща предпоставка да се внесат стотина тона разнообразна дрога посредством "бежанците". А на нас при всеки полет из Европа ни разглеждат внимателно всички вътрешни органи с едни страховити машини...

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=QCOGlIfsjV4

Унгария от 15 септември праща емигрантите в затвора

Коментар

• Аз съм против приемането на бежанци! И знаете ли защо? Защото е технически невъзможно. Това са 1 млрд. души от целия Близък изток, Средна Азия и Субсахарска Африка, които са пустиня. Това са региони с огромна раждаемост, с 60% под 25 години, живо буре за революции. Сушата, пренаселеността, беднотията са невероятна смес.

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
                  Саудитска Арабия има 100 хиляди празни палатки с климатици, не приема бежанци

Мина - Саудитска Арабия
                  координати на палатковия град:
                  21.413007, 39.889938
                  Знаеш ли кога почва хаджа? То ако ставаше така...

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнение
                    Един мой бивш състудент преди 10 год. го бяха арестували на аерогарата в Ел-Ей още от самолета ... за дребно хулиганство, защото свалял стюардесата ... и отнесъл една седмица обществено-полезен труд на дело по съкратената процедура. Не знам сега, ти може да си бил съдия от съда в Хага, обаче лично аз не съм компетентен да коментирам неща които не разбирам.
                    Ами тогава, защо коментираш?

Свалял стюардесата?
                    На това му казват хулиганство?

По кой точно житейски параграф!

Аз пък се сещам за един друг случай, дето един кривоглед мъж го отнесъл за сексуален тормоз от дамата срещу него!

Гладна кокошка, просо сънува!
                    Самозодоволяват се пред компютрите и на живо се чидят как да реагират!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                      Импе,имаш богато въображение!!!
                      Ако ти не можеш да си представиш визуално и с подробности долуописаното, направо ти съчувствам.

Само за бойкоборисов не мога да си представя това, защото подлецът няма врат.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Саудитска Арабия има 100 хиляди празни палатки с климатици, не приема бежанци

Мина - Саудитска Арабия
                        координати на палатковия град:
                        21.413007, 39.889938
                        Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Отн.: Че се съдят, изобщо не е белег за свобода!

Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                          В САЩ се съдят за всичко!
                          Когато няма морал има наложени правила/ рулс!

Колко % от адвокатите в света се падаха на САЩ?
                          Изобщо, като чуя някой да ми дава примери, че еди кой си го съдили за еди какво си и това е в реда на нещата!
                          Че се съдят, изобщо не е белег за свобода!
                          Точно обратното!
                          Един мой бивш състудент преди 10 год. го бяха арестували на аерогарата в Ел-Ей още от самолета ... за дребно хулиганство, защото свалял стюардесата ... и отнесъл една седмица обществено-полезен труд на дело по съкратената процедура. Не знам сега, ти може да си бил съдия от съда в Хага, обаче лично аз не съм компетентен да коментирам неща които не разбирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Дали ще имат време да се молят, докато висят на въжето, връткат се около оста си, риткат палаво с крачета и правят пьяу-пьяу?
                            Импе,имаш богато въображение!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                              Няма да се оправдават!!!Направо ще дойдат, да ти се молят ,да им простиш!!!
                              Дали ще имат време да се молят, докато висят на въжето, връткат се около оста си, риткат палаво с крачета и правят пьяу-пьяу?
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнение
                                Изобщо не знаеш за какво става въпрос, нали. Изкуството да се говорят глупости по медиите и по Интернет е дар от Бога ... и не си сам. Това умение не може да бъде усвоено в никое учебно и неучебно заведение. Човек или го има, или го няма.
                                Като нямаш никаква представа за какво и за кого и за какво говориш поне вземи говори нещо друго.
                                От бишета тук в тоя форум,сигурно малко хора разбират!!!

Коментар

Working...
                                X