IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
    Точно затова не го разбираш. Защото не си замръквал там.
    Защото в изборените от теб цигански страни - има закони. За цигани и за не-цигани. В изборените от мен страни, пък, ако законите са приложени за цигани - ще вдигнете олелия до небето. Затова циганите са чиста слободия. И българските мангали в България, и арабските мангали в Италия.

От 4 дни го повтарям - единствения ви проблем, е че говорите за нещо без да го разбирате и да сте го изпитали. Също като идиотите плюещи исляма, без да са прочели корана.
    Ваньо,
    Разбери, тоя и немуподобните, НЕ Е нужно да разбират материята на темата, която мърсят.
    Те просто ТРЯБВА да постват.
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• бежанците

да, трябва да се подходи солидарно, но и отговорно т.е. да се проверяват и т.н. защото сред тях със сигурност има и недоброжелатели ...

Коментар

• С подобно отношение предизвиквате това:

Германски кмет иска сирийци вместо българи

"Склонен съм по-скоро да приютя двойно повече сирийски бежанци", казва кметът на Дуйсбург

Кметът на германския град Дуйсбург е готов да приеме сирийски бежанци, ако обаче освободи града от румънци и българи.

Политикът социалдемократ е заявил това пред местния общински съвет, пише изданието "Зюддойче Цайтунг" цитирано от Нова ТВ.

"Склонен съм по-скоро да приютя двойно повече сирийски бежанци, но за сметка на това да се отърва от няколко източноевропейци", са думите на кмета Сьорен Линк, посрещнати с бурна критика от опозицията в залата.

По думите на градоначалника в района на Дуйсбург живеят и работят в момента над 10 000 българи и румънци.

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...ylgari-6042708

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Аз на гарата в Милано може да не съм замръквал, но съм замръквал на гарата в Ербил, на гарата във Фес, на гарата в Маркеш, на гарата в Диарбъкър, на гарата в Урфа, на гарата в Сюлеймания, на гарата в Мосул... да ти кажа, не е толкова страшно... Хора като нас...
          Точно затова не го разбираш. Защото не си замръквал там.
          Защото в изборените от теб цигански страни - има закони. За цигани и за не-цигани. В изборените от мен страни, пък, ако законите са приложени за цигани - ще вдигнете олелия до небето. Затова циганите са чиста слободия. И българските мангали в България, и арабските мангали в Италия.

От 4 дни го повтарям - единствения ви проблем, е че говорите за нещо без да го разбирате и да сте го изпитали. Също като идиотите плюещи исляма, без да са прочели корана.
          #dagoduhatbednite

Коментар

• Странно е докъде може да стигне КРЕТЕНИЗМА на мурзилската пропаганда... ето тук любимецът на поколения мурзилки Иванджийски...

САЩ нанесоха ядрен удар по Китай
            "Апокалипсис сега" в Тянцзин

В сряда, 12 август 2015 г., – 23.33:57 ч., и в 23.34:27 ч. започна новият етап на ядрената фаза на Третата световна война в контейнерния терминал на китайския град Тянцзин, който е съперник на Ню Йорк и Хамбург с 15-милионно население. Там избухна най-голямата техногенна катастрофа на съвременността, чиито реални параметри едва ли някога ще бъдат съобщени официално.

Първият взрив прогърмя с еквивалент 3 мегатона, след това последва още по-мощен – 21 мегатона. Нанесени бяха колосални щети на пристанището, околните жилищни и промишлени райони, със стотици жертви. Взривът беше видян и от Космоса. От взривовете на различните химикали и продукти в терминалите, според някои китайски социални мрежи, токсичният газ стигна и до Пекин, който е само на 120 километра.

С една дума катастрофа, вероятно по-голяма и от бедствието във Фукушима през март 2011 г.
            http://strogosekretno.com/index.php?...e&id=244&aid=1

Сега чакаме да ни разкаже, как "джихадистите" на унгарската граница се опитват да внесат преносими ядрени устройства, примерно...

Коментар

Млад съм още, но това не ми пречи да видя, че няколко човека говорите и проповядвате базирано на картинка. Никога не сте попадали в такова място, не сте замръквали на гарата в Милано и т.н. и т.н.
              Вашия краен либерализъм е напълно обясним с това, че найстина нямате представа за какво става на въпрос в арабските гета на континента. Но пък е жалко, че въпреки, че нямате представа за какво иде реч в реалността /не в либералните мантри и красивите думи, написани по конвенции и т.н./ - все пак говорите.

Това е жалко. А долно е, че оспорвате демократичния избор на цяла една нация и я усмивате. Защо? Защото демократичния избор на тази нация не съвпада с вашите виждания. Това не е либерално поведение. Това е либерастия.

Впрочем и на мен не ми харесва демократичния избор на цялата българска нация, но не е тук момента да я нагрубявам. It is how it is. Toва е демокрация и лични свободи. Да си свободен дори в глупостта си.
              Аз на гарата в Милано може да не съм замръквал, но съм замръквал на гарата в Ербил, на гарата във Фес, на гарата в Маркеш, на гарата в Диарбъкър, на гарата в Урфа, на гарата в Сюлеймания, на гарата в Мосул... да ти кажа, не е толкова страшно... Хора като нас...

Коментар

Млад си още...
                Млад съм още, но това не ми пречи да видя, че няколко човека говорите и проповядвате базирано на картинка. Никога не сте попадали в такова място, не сте замръквали на гарата в Милано и т.н. и т.н.
                Вашия краен либерализъм е напълно обясним с това, че найстина нямате представа за какво става на въпрос в арабските гета на континента. Но пък е жалко, че въпреки, че нямате представа за какво иде реч в реалността /не в либералните мантри и красивите думи, написани по конвенции и т.н./ - все пак говорите.

Това е жалко. А долно е, че оспорвате демократичния избор на цяла една нация и я усмивате. Защо? Защото демократичния избор на тази нация не съвпада с вашите виждания. Това не е либерално поведение. Това е либерастия.

Впрочем и на мен не ми харесва демократичния избор на цялата българска нация, но не е тук момента да я нагрубявам. It is how it is. Toва е демокрация и лични свободи. Да си свободен дори в глупостта си.
                #dagoduhatbednite

Коментар

Млад си още...
                  ...но правилно думаш

Коментар

От сърце им го пожелавам на либерастите в форума да са първите нашляпани от бомбите
                    Млад си още...

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                      С нетърпение очаквам времето, когато терористични актове ще станат ежедневие из Европа и специално в Германия. Нищо не вразумява откачили евро либерали както вида на разкъсани от взривове тела из метрото. За съжаление, както винаги жертвите ще бъдат невинни, но все пак не живеем в идеален свят.
                      От сърце им го пожелавам на либерастите в форума да са първите нашляпани от бомбите
                      #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                        С нетърпение очаквам времето, когато терористични актове ще станат ежедневие из Европа и специално в Германия. Нищо не вразумява откачили евро либерали както вида на разкъсани от взривове тела из метрото. За съжаление, както винаги жертвите ще бъдат невинни, но все пак не живеем в идеален свят.
                        Нещо като Масква отпреди 10-на години викаш... където е много вероятно да започне отново да се случва....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          ... Като са такива герои-разрушители - да се връщат в Сирия, да вземат по един шмайзер (все мъже са), да се разправят с ИД и да си освободят държавата !!! ...
                          Аз това от самото начало не моа да го рАзбера...
                          Това са много хора. Мъже.
                          Сто, двеста хиляди души, с два-три месеца подготовка биха могли да свършат много работа...
                          Last edited by Колчо Слепеца; 18.09.2015, 11:15.
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• С нетърпение очаквам времето, когато терористични актове ще станат ежедневие из Европа и специално в Германия. Нищо не вразумява откачили евро либерали както вида на разкъсани от взривове тела из метрото. За съжаление, както винаги жертвите ще бъдат невинни, но все пак не живеем в идеален свят.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                              Ми ето аз честно ти го казвам неща мангали в България.Ако може ЛицеМеркел да приеме и нашите мангали ще е още по добре.Кви работници за БМВ и Даймлер става от тях....И сега си запиши в тефтера щото няма да повтарям.Скоро очаквам бели емигранти от Запад да се заселят в България.
                              +++

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
                                Не е въпрос на домиляване! Защо трябва да крият “интелектуалците“ ксенофобските си възгледи зад разни джихадисти! Нека си кажат прямо и честно, че не им трябват “мангали“ и толкова!
                                Ми ето аз честно ти го казвам неща мангали в България.Ако може ЛицеМеркел да приеме и нашите мангали ще е още по добре.Кви работници за БМВ и Даймлер става от тях....И сега си запиши в тефтера щото няма да повтарям.Скоро очаквам бели емигранти от Запад да се заселят в България.

Коментар

Working...
                                X