IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Проста сметчичка:

Е, пита се в задачата - ЗАЩО те не сторят това? - Или сирийците са най-страхливото племе на света, или за тях ИД е само повод да нахлуят в Европа !!!
    Европа, включително и ние сме съпричастни в разрушаването на техния дом. Така че те просто ще се настанят в нашия дом без да ни питат. Ще се хранят от нашата транеза, ще си строят джамии, и ще си запазят техните обичаи и вяра. Ще се размножават в пъти по-бързо от европейците. Бъдещето е Европейски Халифат!!
    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Императорът

Кой ти каза че те бягат от ИД и то пък точно за Германия ?
      D.Y.F-091066

Коментар

Проста сметчичка:

Емигрантите са около 4 000 000 - в Европа, Йордания, Турция, Ливан.
        Чисто статистически - 2 000 000 са мъжките емигранти.
        Приемаме, че половината (1 000 000) са във възраст за военна служба - и то - здрави мъже).
        Е, ако само 10% от тях грабнат оръжието (100 000), те ще имат числено превъзходство над 3:1 срещу бойците на ИД - следователно с умерена доза храброст ще се разправят с джихадистите най-ного за месец - дори без могъщата подкрепа на НАТО или Русия.

Е, пита се в задачата - ЗАЩО те не сторят това? - Или сирийците са най-страхливото племе на света, или за тях ИД е само повод да нахлуят в Европа !!!
        Защото НЕ ТОВА Е ЦЕЛТА...
        Напротив, сирийците воюват с всички сили.
        Колкото могат се бият.
        Ако не му пречат, Асад отдавна да е приключил с този въпрос...
        Или краварите, не могат да изпепелят тия главорези... ?
        Защо се разсмърдяха до небесата, на евентуална руска намеса... ?
        Повтарям, НЕ ТОВА Е ЦЕЛТА...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
          Малко очевидното, да. Какви глупости, то само airsoft отбора ми и още 3-4 бригади могат да изчистят даден град за отрицателно време. Да не говорим за хора, биещи се за бъдещето/настоящето си.
          Е, естествено трудно ще тръгнеш да се биеш срещу хора, чиито възгледи съвпадат с твойте
          Естествено - трудно е да се биеш за бъдещето/настоящето си, щом виждаш това свое бъдеще като мързелив и нагъл хрантутник на гърбът на немската социална система. Разбира се - говорим за тия, дето нахлуват туканка - сигурен съм, че има хиляди сирийци (за кюрдите знаем) които храбро се сражават за земята си - към тях само: респект.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            С подобно отношение предизвиквате това:

Германски кмет иска сирийци вместо българи

"Склонен съм по-скоро да приютя двойно повече сирийски бежанци", казва кметът на Дуйсбург

Кметът на германския град Дуйсбург е готов да приеме сирийски бежанци, ако обаче освободи града от румънци и българи.

Политикът социалдемократ е заявил това пред местния общински съвет, пише изданието "Зюддойче Цайтунг" цитирано от Нова ТВ.

"Склонен съм по-скоро да приютя двойно повече сирийски бежанци, но за сметка на това да се отърва от няколко източноевропейци", са думите на кмета Сьорен Линк, посрещнати с бурна критика от опозицията в залата.

По думите на градоначалника в района на Дуйсбург живеят и работят в момента над 10 000 българи и румънци.

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...ylgari-6042708
            Този кмет просто се е изразил толерастки - ти знаеш това, но се правиш на ударен. Той не иска да се отърве от Българи и румънци. Хер кметът иска да се отърве от българските и румънските хъхряци - просто защото си мисли, че сирийските хъхряци са по-малко хъхряци.

И подобно отношение го предизвикват такива като тебе (само че с повече власт) които не смеят да обявят в прав текст пред Европа и света, че ЦИГАНИТЕ нямат нищо общо с БЪЛГАРИТЕ, освен документи за самоличност от една и съща държава - камо ли пък да се осмелят да впишат етносът в тези документи... защото толерастията за тях е по-важна от националното ни достойнство !!!!

Коментар

Проста сметчичка:

Приемаме, че половината (1 000 000) са във възраст за военна служба - и то - здрави мъже).
              Е, ако само 10% от тях грабнат оръжието (100 000), те ще имат числено превъзходство над 3:1 срещу бойците на ИД - следователно с умерена доза храброст ще се разправят с джихадистите най-ного за месец - дори без могъщата подкрепа на НАТО или Русия.

Малко очевидното, да. Какви глупости, то само airsoft отбора ми и още 3-4 бригади могат да изчистят даден град за отрицателно време. Да не говорим за хора, биещи се за бъдещето/настоящето си.
              Е, естествено трудно ще тръгнеш да се биеш срещу хора, чиито възгледи съвпадат с твойте
              #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                Да приемаме ли бежанци ?
                Крайно време да се обсъди.
                НЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Аз това от самото начало не моа да го рАзбера...
                  Това са много хора. Мъже.
                  Сто, двеста хиляди души, с два-три месеца подготовка биха могли да свършат много работа...
                  Проста сметчичка:

Коментар

мдааа, за неразбиране ставаше въпрос, което не се изчерпва с външни признаци...
                    Точно така, но понеже имаме малко знания по статистика - предпочитаме да не рискуваме и да не се опитваме да отделим 30-те процента смислени хора от останалата част от мигрантската измет. Затова и Европа не иска мигранти. или поне в мнозинството
                    #dagoduhatbednite

Коментар

И с кое по-точно не си сългасен? Това което описа доста очевадно съм го споменал като "прости селяндури". Ама да кажем нещо...
                      мдааа, за неразбиране ставаше въпрос, което не се изчерпва с външни признаци...

Коментар

Не бъди толкова сигурен в последното. Всъщност, не е само до това, да пиеш домашната пърцуца на тате/дедо, сварена нелегално нейде из монтанските села, докато дъниш ушите на комшиите немци с ритмите на Пена, Гена, Цеца и Меца... то е и до манталитет и начин на мислене и възприемане на света...

Докато ти не разбираш света и света няма да те разбира и за него ще си чужд, тъмен балански/близкоизточен субект...
                        И с кое по-точно не си сългасен? Това което описа доста очевадно съм го споменал като "прости селяндури". Ама да кажем нещо...
                        #dagoduhatbednite

Коментар

• Еееее, разочароващо....

Спецслужбы Германии не нашли боевиков ИГИЛ среди беженцев
                          https://slon.ru/posts/56678

Коментар

Германци не искат българи и румънци, щото българите и румънците дето са там са мангали или прости селяндури. Тея дето се бият в гърдите с българиан, бугарск. but thatøs none of my business. Някои хора нямат тоя проблем - навсякъде ги искат
                            Не бъди толкова сигурен в последното. Всъщност, не е само до това, да пиеш домашната пърцуца на тате/дедо, сварена нелегално нейде из монтанските села, докато дъниш ушите на комшиите немци с ритмите на Пена, Гена, Цеца и Меца... то е и до манталитет и начин на мислене и възприемане на света...

Докато ти не разбираш света и света няма да те разбира и за него ще си чужд, тъмен балкански/близкоизточен субект...
                            Last edited by kandid; 18.09.2015, 13:21.

Коментар

С подобно отношение предизвиквате това:

Германски кмет иска сирийци вместо българи

"Склонен съм по-скоро да приютя двойно повече сирийски бежанци", казва кметът на Дуйсбург

Кметът на германския град Дуйсбург е готов да приеме сирийски бежанци, ако обаче освободи града от румънци и българи.

Политикът социалдемократ е заявил това пред местния общински съвет, пише изданието "Зюддойче Цайтунг" цитирано от Нова ТВ.

"Склонен съм по-скоро да приютя двойно повече сирийски бежанци, но за сметка на това да се отърва от няколко източноевропейци", са думите на кмета Сьорен Линк, посрещнати с бурна критика от опозицията в залата.

По думите на градоначалника в района на Дуйсбург живеят и работят в момента над 10 000 българи и румънци.

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...ylgari-6042708
                              Доста е типичо. Като ти кажат истината в прав текст и няма какво да кажеш - давйа с нападките. Германците не искат българи, понеже българи не искат циганите?
                              Много слабо, колега, много. Причинно-следстваната ти връзка е също толкова смислена и обвързана с реалността, колкото и позицията ти по бежанците.

Германци не искат българи и румънци, щото българите и румънците дето са там са мангали или прости селяндури. Тея дето се бият в гърдите с българиан, бугарск. but thatøs none of my business. Някои хора нямат тоя проблем - навсякъде ги искат
                              #dagoduhatbednite

Коментар

Аз на гарата в Милано може да не съм замръквал, но съм замръквал на гарата в Ербил, на гарата във Фес, на гарата в Маркеш, на гарата в Диарбъкър, на гарата в Урфа, на гарата в Сюлеймания, на гарата в Мосул... да ти кажа, не е толкова страшно... Хора като нас...
                                Да, разбира се - замръквали сте, но по времето на бащата на Башар Асад и по времето на Садам Хюсеин. Тогава можеше, имаше и магистрала Истанбул - Багдат и това бяха мирни държави, в които работеха хиляди българи.

Беше преди да им донесете "демокрацията".

Защо не oтидете сега да замръкнете ?

Мосул в наши дни.

Коментар

Working...
                                X