Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци ?
Collapse
X
-
http://georgipiskov.blogspot.com
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПроста сметчичка:
Емигрантите са около 4 000 000 - в Европа, Йордания, Турция, Ливан.
Чисто статистически - 2 000 000 са мъжките емигранти.
Приемаме, че половината (1 000 000) са във възраст за военна служба - и то - здрави мъже).
Е, ако само 10% от тях грабнат оръжието (100 000), те ще имат числено превъзходство над 3:1 срещу бойците на ИД - следователно с умерена доза храброст ще се разправят с джихадистите най-ного за месец - дори без могъщата подкрепа на НАТО или Русия.
Е, пита се в задачата - ЗАЩО те не сторят това? - Или сирийците са най-страхливото племе на света, или за тях ИД е само повод да нахлуят в Европа !!!
Напротив, сирийците воюват с всички сили.
Колкото могат се бият.
Ако не му пречат, Асад отдавна да е приключил с този въпрос...
Или краварите, не могат да изпепелят тия главорези... ?
Защо се разсмърдяха до небесата, на евентуална руска намеса... ?
Повтарям, НЕ ТОВА Е ЦЕЛТА...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеМалко очевидното, да. Какви глупости, то само airsoft отбора ми и още 3-4 бригади могат да изчистят даден град за отрицателно време. Да не говорим за хора, биещи се за бъдещето/настоящето си.
Е, естествено трудно ще тръгнеш да се биеш срещу хора, чиито възгледи съвпадат с твойтеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеС подобно отношение предизвиквате това:
Германски кмет иска сирийци вместо българи
"Склонен съм по-скоро да приютя двойно повече сирийски бежанци", казва кметът на Дуйсбург
Кметът на германския град Дуйсбург е готов да приеме сирийски бежанци, ако обаче освободи града от румънци и българи.
Политикът социалдемократ е заявил това пред местния общински съвет, пише изданието "Зюддойче Цайтунг" цитирано от Нова ТВ.
"Склонен съм по-скоро да приютя двойно повече сирийски бежанци, но за сметка на това да се отърва от няколко източноевропейци", са думите на кмета Сьорен Линк, посрещнати с бурна критика от опозицията в залата.
По думите на градоначалника в района на Дуйсбург живеят и работят в момента над 10 000 българи и румънци.
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...ylgari-6042708
И подобно отношение го предизвикват такива като тебе (само че с повече власт) които не смеят да обявят в прав текст пред Европа и света, че ЦИГАНИТЕ нямат нищо общо с БЪЛГАРИТЕ, освен документи за самоличност от една и съща държава - камо ли пък да се осмелят да впишат етносът в тези документи... защото толерастията за тях е по-важна от националното ни достойнство !!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПроста сметчичка:
Приемаме, че половината (1 000 000) са във възраст за военна служба - и то - здрави мъже).
Е, ако само 10% от тях грабнат оръжието (100 000), те ще имат числено превъзходство над 3:1 срещу бойците на ИД - следователно с умерена доза храброст ще се разправят с джихадистите най-ного за месец - дори без могъщата подкрепа на НАТО или Русия.
Е, пита се в задачата - ЗАЩО те не сторят това? - Или сирийците са най-страхливото племе на света, или за тях ИД е само повод да нахлуят в Европа !!!
Е, естествено трудно ще тръгнеш да се биеш срещу хора, чиито възгледи съвпадат с твойте#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеДа приемаме ли бежанци ?
Крайно време да се обсъди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАз това от самото начало не моа да го рАзбера...
Това са много хора. Мъже.
Сто, двеста хиляди души, с два-три месеца подготовка биха могли да свършат много работа...
Е, пита се в задачата - ЗАЩО те не сторят това? - Или сирийците са най-страхливото племе на света, или за тях ИД е само повод да нахлуят в Европа !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениемдааа, за неразбиране ставаше въпрос, което не се изчерпва с външни признаци...#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеИ с кое по-точно не си сългасен? Това което описа доста очевадно съм го споменал като "прости селяндури". Ама да кажем нещо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНе бъди толкова сигурен в последното. Всъщност, не е само до това, да пиеш домашната пърцуца на тате/дедо, сварена нелегално нейде из монтанските села, докато дъниш ушите на комшиите немци с ритмите на Пена, Гена, Цеца и Меца... то е и до манталитет и начин на мислене и възприемане на света...
Докато ти не разбираш света и света няма да те разбира и за него ще си чужд, тъмен балански/близкоизточен субект...#dagoduhatbednite
Коментар
-
Еееее, разочароващо....
Спецслужбы Германии не нашли боевиков ИГИЛ среди беженцев
https://slon.ru/posts/56678
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеГерманци не искат българи и румънци, щото българите и румънците дето са там са мангали или прости селяндури. Тея дето се бият в гърдите с българиан, бугарск. but thatøs none of my business. Някои хора нямат тоя проблем - навсякъде ги искат
Докато ти не разбираш света и света няма да те разбира и за него ще си чужд, тъмен балкански/близкоизточен субект...Last edited by kandid; 18.09.2015, 13:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеС подобно отношение предизвиквате това:
Германски кмет иска сирийци вместо българи
"Склонен съм по-скоро да приютя двойно повече сирийски бежанци", казва кметът на Дуйсбург
Кметът на германския град Дуйсбург е готов да приеме сирийски бежанци, ако обаче освободи града от румънци и българи.
Политикът социалдемократ е заявил това пред местния общински съвет, пише изданието "Зюддойче Цайтунг" цитирано от Нова ТВ.
"Склонен съм по-скоро да приютя двойно повече сирийски бежанци, но за сметка на това да се отърва от няколко източноевропейци", са думите на кмета Сьорен Линк, посрещнати с бурна критика от опозицията в залата.
По думите на градоначалника в района на Дуйсбург живеят и работят в момента над 10 000 българи и румънци.
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...ylgari-6042708
Много слабо, колега, много. Причинно-следстваната ти връзка е също толкова смислена и обвързана с реалността, колкото и позицията ти по бежанците.
Германци не искат българи и румънци, щото българите и румънците дето са там са мангали или прости селяндури. Тея дето се бият в гърдите с българиан, бугарск. but thatøs none of my business. Някои хора нямат тоя проблем - навсякъде ги искат#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАз на гарата в Милано може да не съм замръквал, но съм замръквал на гарата в Ербил, на гарата във Фес, на гарата в Маркеш, на гарата в Диарбъкър, на гарата в Урфа, на гарата в Сюлеймания, на гарата в Мосул... да ти кажа, не е толкова страшно... Хора като нас...
Беше преди да им донесете "демокрацията".
Защо не oтидете сега да замръкнете ?
Мосул в наши дни.
Коментар
Коментар