IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да приемаме ли бежанци ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За каква Християнска Европа говорим , какви християнски ценности щом главата на западната църква кани иноверци?? Християнските ценности остават на изток от Дрина.
    И много съжалявам за тези на Запад, та дори и за момента да имат по-добър стандарт на живот. Именно той им изиграва лоша шега, защото там се насочват скакалците.
    Last edited by verimg; 17.03.2016, 23:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Ватикана е една малка държава с ресурси достатъчни за да приеме 2-3 милиона псевдо бежанци - мигранти. Папата да отваря вратите , какво чака още !
      Не случайно казах, че коментара е БРИЛЯНТЕН! Казва и обяснява всичко, само с няколко изречения!

Коментар

• Mike Florida

Ватикана е една малка държава с ресурси достатъчни за да приеме 2-3 милиона псевдо бежанци - мигранти. Папата да отваря вратите , какво чака още !
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
          Папата призова: Отворете врати за мигрантите!

http://www.dnes.bg/world/2016/03/16/...rantite.296269

Вижте го този.
          "Отворете вратите и сърцата си за мигрантите".
          С каква коварна усмивка съветва последователите си да пуснат змия в пазвата.
          Добре че българинът е корав, твърдоглав и много много патил.
          На запад вече започва метаморфозата от комедия към трагедия по проблема с бежанците. А евробюрократите все оше броят парите и ползите.
          Оформя се година на развръзка и лъсване на истинското лице за много хора, пардон на истинския задник.
          Ето един брилянтен коментар по темата, който срещнах в новинарски сайт! Този го е казал невероятно точно! От мен има

+ 1000000000000000000000000000000000000...

"Where is the outcry for the genocide of his own flock in the Middle East? Has he called Obama and Kerry to encourage them to rule Christian Genocide in the Middle East that the Senate passed 393-0? Who opened their doors and hearts to the Christian Yazdis when they were stuck on a hill just waiting to be killed? Where is his voice when Christianity is being slowly removed from the US? We don't hear anything from this Marxist Globalist...And now he is calling for more immigration? What a treasonous bastard.."
          Last edited by Mike Florida; 17.03.2016, 16:15.

Коментар

• Снощи UDO беше на гости на Слави.
            И изпя на живо една песничка!

Поздрав със нея за всички соросоиди без топки!

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнение
              Има и по-нататък - папата не ми е никакъв ... за да ми дава тона Ла и да ми казва каквото и да било. Може да съм адвентист.
              То е ясно, че по тия земи тук е никакъв, просто ми направи впечатление, че има голяма разлика между тоя папа и предишния, по който стреля Али Агджа навремето.

Коментар

Има и по-нататък - папата не ми е никакъв ... за да ми дава тона Ла и да ми казва каквото и да било. Може да съм адвентист.
                Last edited by бай Промо; 17.03.2016, 09:13.

Коментар

Да, бе да. И ако имигрантите ви поискат свирка - почерпете ги да ви нae'ат.
                  Този въпрос с имигрантите е доста сложен - и не виждам защо аз трябва да го решавам. Аз ли съм лицето със 17.5 трильона дълг, който се чуди сега как и на кого да го набута?
                  Last edited by бай Промо; 17.03.2016, 09:14.

Коментар

• Папата призова: Отворете врати за мигрантите!

http://www.dnes.bg/world/2016/03/16/...rantite.296269

Вижте го този.
                    "Отворете вратите и сърцата си за мигрантите".
                    С каква коварна усмивка съветва последователите си да пуснат змия в пазвата.
                    Добре че българинът е корав, твърдоглав и много много патил.
                    На запад вече започва метаморфозата от комедия към трагедия по проблема с бежанците. А евробюрократите все оше броят парите и ползите.
                    Оформя се година на развръзка и лъсване на истинското лице за много хора, пардон на истинския задник.

Коментар

• 4ervenasgan

Аудиторията спи, дреме и за войната. 2 милиона нагазили 450 и те ги усещат разбира се както слон - муха.Лошото е че за тези два милиона политиците искат да харчат пари като за 20, но сега вниманието е приковано по друг начин. В Гърция има 2 милиона албанци много отдавна но не се беше вкарала в извънредно положение при което да и се полагат извънрени пари.Путин е велик..какво знаеш ти ? Хората му крадат много велико.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Не се ли трогва аудиторията?

Пиши с по-големи букви!

Коментар

• НИЩО НЕ ЗНАЕМ! Отец Янакиев разкри трагичната истина за Европа и България! Ние сме във война

"Предупредих още преди две години и оттогава не спрях да предупреждавам. Европа е във война, но още не го знае. „Бежанците“ вече започнаха да вземат първите си жертви. И това е само началото.

Ако нашите малоумни политици не си бяха свалили така безподобно гащите (всъщност, те свалиха нашите гащи) и бяха проверявали с един обикновен генетичен тест дали децата, подмятани в ръцете на млади мъже имат родствена връзка с тях.

В исляма жената се грижи за децата, а не бащата. Противно на всяка шериатска логика е разни млади мъже да щъкат насам-натам с невръстни деца.

Сега вече си имаме над 200 хилядна, вкусила кръв, армия, която е заела своите места в Европа. А България… не е била в такова лошо състояние дори и след Ньойския „мирен“ договор… Бог да ни е на помощ!

Нещата няма да се решат с байрака на Франция, защото ще ви се наложи да слагате и други флагове… Тези няма да се спрат, освен ако не бъдат спрени със сила."

Отец Силвестър Янакиев

За съжаление, право дума тоя свят човек!

Коментар

В Европа има сили които ги използват, целта е ясна - ксенофобия и ново разделение.
                            Че ти не си ли навикнал на манипулаторите. Нашенските малко ли са. Това е програмиране на високо ниво.

Коментар

• В Европа има сили които ги използват, целта е ясна - ксенофобия и ново разделение.
                              D.Y.F-091066

Коментар

Чак пък едва удържат...2 милиона в страни които са с 300 милиона население и няма да ги издържат с по повече от 200 евро на месец реално. Освен това бежанците са малко, тези които са от страни в които няма война въобще не може да се броят за бягащи. Освен това тези които се представят за бежанци са измамници откровенно и не могат да бъдат наречени по друг начен, те са хукнали да се влеят в бежанската вълна с което терминират международната конвенция според която бежанците трябва да бъдат приемани и да им се оказва помощ. Тази конвенция, нейното съществуване е хуманно и тези измамници я терминират - това се случва реално, а на практика е каналджийство и корупция.
                                Не е чак толкова голям проблем че 2 -3 милиона се местят, големия проблем е че те ерозират държавността в страните в които нахлуват сеейки корупция. Първия проблем е че трябва да бъдат издържани и втория проблем е какво да се направи с очевидно корумпираната държавна машина позволваща тази гавра.
                                Говорим за сирийци и иракчани, отчасти афганистанци. Тези държави дотолкова бяха объркани от геостратегическите напъни на свръхсилите, от собствените им военни изстъпления и от гражданските войни в тях, като вече половин столетие са под огромно напрежение, че всеки техен гражданин може да заяви, че е потенциално застрашен и има право да поиска убежище. Доста повече от два милиона са тези оттатък пределите на държавите си. Много трудно тези държави ще се върнат към нормален живот и е възможно да повлекат други, например Йордания, Ливан и Турция в перипетии, та не е учудващо, че ги плъзнаха по улея към Европа. Барем да им изплаща издръжка. Горката Гърция!

Коментар

Working...
                                X