Първоначално изпратено от Mike Florida
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да приемаме ли бежанци ?
Collapse
X
-
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеКаква "ценност" има в това да сриташ някого, който НИЩО не е направил, нито на теб, нито на някой друг (и то да си организираш хайка с изричната цел да го нариташ в калта)?????
Джей бил праснал някой, който биел друг - ами това е съвсем различно нещо.
Аз сигурно съм пропуснал, че динковците са се намесили със свинските опашчици, за да спасят девойка от изнасилване или побой, но вината не е моя, в нито една медия не пишеше такова нещо!
Напротив, ония арабели си вървели в гората, а динковците ГИ ЛОВУВАЛИ!!!
Last edited by Mike Florida; 12.04.2016, 17:02.
Коментар
-
Каква "ценност" има в това да сриташ някого, който НИЩО не е направил, нито на теб, нито на някой друг (и то да си организираш хайка с изричната цел да го нариташ в калта)?????
Джей бил праснал някой, който биел друг - ами това е съвсем различно нещо.
Аз сигурно съм пропуснал, че динковците са се намесили със свинските опашчици, за да спасят девойка от изнасилване или побой, но вината не е моя, в нито една медия не пишеше такова нещо!
Напротив, ония арабели си вървели в гората, а динковците ГИ ЛОВУВАЛИ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПравилно, затова ако видя да те пребиват с бухалка или да те колят на улицата не бих се намесил, нито бих защитил щерка ти ако и порят гъза някъде или пък сина ти ако му трошат главата. Не бих се обадил и по телефона на 112 да не би случайно после да се налага да давам с часове обяснения защо и как пък и що да си хабя батерията... Естествения отбор е важен за еволюционния процес и човек не бива да се меси
Коментар
-
Първоначално изпратено от duzo Разгледай мнениеСилното общество се познава по това че си подкрепя ценностите и не си заравя главата в пясъка..!
Един случай от Втората Световна... Химлер както е известно е огромен враг на евреите. Обаче в 40 и някоя година при него идва делегация от териториите където е днешен Израел. Неофициално... Евреите от делегацията избират около 10 000 младежи и някои по-умни глави и с позволението на СС ги откарват с кораб в днешните земи на Израел.. Химлер пита...''Защо вземате само тези?''.. Ционистите му казват "Тия струват, а с другите правете каквото искате''.. Случаят е истински, само не съм сигурен за точната бройка на отведените в Палестина.
Останалите отиват в газовите камери (няколко милиона) и до последния миг вярват, че ги водят на баня понеже СС-овците са им дали сапунче.
Обаче - днешен Израел никой не може да го барне, защото има 5000 танка (всички в движение) и наследниците на тия 10 000 които си ходят с автоматите по улиците... Останалото е на пепел - просто не си е струвало да спасяват хора които като ги водят на смърт, мислят, че отиват на баня.Last edited by Jay Gould; 12.04.2016, 16:55.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНизамов е арестван за 24 часа
А Цацаров направо да си подава оставката!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПравилно, затова ако видя да те пребиват с бухалка или да те колят на улицата не бих се намесил, нито бих защитил щерка ти ако и порят гъза някъде или пък сина ти ако му трошат главата. Не бих се обадил и по телефона на 112 да не би случайно после да се налага да давам с часове обяснения защо и как пък и що да си хабя батерията... Естествения отбор е важен за еволюционния процес и човек не бива да се меси
И веднага ще подкепя тезата си с един виц, който много точно определя ситуацията.
Мъж си гледа телевизия в хола. Крещейки влиза жена му и панически крещи:
- Ставай горим! Има пожар в къщата! Хващай се за кофите!
Мъжът, поглаждайки самодоволно шкембето си, отвръща:
- Спокойно жена, то си има пожарна!
Коментар
-
Да ви обясня малко за боклуците ... Един ден преди години имам среща с жена ми и приятели да ходим на вечеря. Виждам на центъра един бие някакво момиче и дърпа чантата му. На минаване го прасвам, а после с няколко шута го парирах да не стане да ме нападне.... И мършата която я бият и която е с разбит нос... рев... вкопчва се на колене в панталона ми (бях с костюм) и реве... "Не го бий той ми гадже!''... щях да се издрайфам, обаче такъв е света. Повечето хора са боклуци... След някоя година в една дискотека стоим един до нас взе да бие една... Не се намесих и сигурно с право.. Обаче пък следващата вечер гледам един ритна един таралеж, той го отнесе яко. Защото таралежът си е таралеж, но повече българи са боклуци и живота им не чини и един бодил. Мършите не си струва да ги спасява никой! Да мрат мама им проста.. Така че тия момци на границата вършат безсмислена дейност. Лично аз се радвам, че вече официално съм отписан от армията и няма да се налага да воювам за нечий боклучив живот следващите години.Last edited by Jay Gould; 12.04.2016, 16:44.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПравилно, затова ако видя да те пребиват с бухалка или да те колят на улицата не бих се намесил, нито бих защитил щерка ти ако и порят гъза някъде. Не бих се обадил и по телефона на 112 да не би случайно после да се налага да давам с часове обяснения защо и как.. Естествения отбор е важен за еволюционния процес и човек не бива да се меси
Е това вече обяснява нещата и напълно оправдава динковците. Нямам повече забележки, към иначе престъпното им поведение
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТакова понятие като „граждански арест” не съществува, то е недопустимо и ще се преследва с цялата строгост на законаLast edited by Jay Gould; 12.04.2016, 16:35.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЧовече, никой с нищо не може да ти гарантира нищо
Но относно реда и сигурността ТРЯБВА да е така... ( и на мен и на хората от село Мечка..)
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеОбръщаш логиката.
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеНе е нужно някой да доказва, че не е терорист, а обратното, ако някой има съмнение, че той е терорист, може да се обади на полицията да провери.
Едни българи, обикаляйки в гората резко изпадат в съмнение, относно добрите намерения на чужди (никой не знае дори кои са и от къде са) граждани незаконно преминали държавната граница и помагат за изясняване на случая ...
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеИначе, аз мога да имам съмнение във всеки на улицата, но това не ми дава основание да му спретна един "граждански арест".Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Гладният прокурор Сотир Цацаров започна да арестува вместо нарушителите тия които се опитват да ги спират, защото пречат на бизнеса с каналджиите... А вероятно и от един от спонсорите на Ислямска държава - Катар, са изсъскали на Бойко днес да арестуват противниците на джихада.
Низамов е арестван за 24 часа и предстои разпознаване, предаде БНТ. В дома и автомобила му са извършени обиски, съобщи пред журналисти главният прокурор Сотир Цацаров. Идентифицирани са и други от участниците; локализирано е мястото, където незаконно са задържани бежанците. Досъдебното производство се води от Районната прокуратура в Малко Търново - за противозаконно лишаване от свобода. Понятие като "граждански арест" не съществува и ще се преследва с цялата строгост на закона, коментира Цацаров.
Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/347275.html http://www.novini.bg/news/347275.htmlhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Както и да е. Очевадно е, че има различни мнения и никога няма да бъде постигнато единодушие.
Затова си има закони, които създават еднакви правила за спазване от субектите на различни мнения
И, както по-долу се чете, законът казва:
Такова понятие като „граждански арест” не съществува, то е недопустимо и ще се преследва с цялата строгост на закона
+
Никой няма право да иззема функциите на държавните органи
+
Петър Низамов и останалите участници в хайката за мигранти ще бъдат обвинени в противозаконно лишаване от свобода. Ако бъдат признати за виновни, наказанието, предвидено от закона, е до 6 г. затвор.
точка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЗАЩО би ударил "един убав задвратник и два шута в задника" на някого, без дори да знаеш причините по които е взел два ката дрехи и последните си пари и трамбова пеш през цяла Турция и Европа?
АКО, някой иска да да емигрира, трябва да спазва РЕДА.
Да премине ГКПП (българските цетрове за бежанци не са пълни. има места)
Да го регистрират.
И да спазва местните закони и обичаи...
При изпълнение на тези условия, е добре дошъл.
Ся, кой колко ката дрехи е взел. Откъде и колко пари има. Демографски и полов профил да "мигрантите". Поведението им по границите...
Все неща, за които можем да си твърдим, ВСИЧКО.
но, ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ...
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеКОЙ ти дава това право?
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЩе се почувстваш по-щастлив?
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеА ако "тоа, дето требе, не се оправя (в пълен обем и с неопходимото качество..) с възложените му задачи" то трябва да протестираш и да му търсиш сметка НА НЕГО, щото ТИ му плащаш за тая работа.
Ама не виждам ентусиасти да митингуват пред МВР или гранични войски.
Смесваш студеното със синьото, или пореден опит да смениш темата...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар