Аз вече казах - с целия кеш трябва да купиш акции на Синергон Холдинг. Препоръка е.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Аналог, аз съм известен в Европа с това, че не продавам.
Димитър, не следвам подписа си, щото КЕШ-а е недостатъчен за да купя имот какъвто желая в момента. Наивник, към 5000К лева е от два депозита.
ВанкУ, в случая не става въпрос за имоти въобще, нещо си се объркал, както казва Бате Пешо, ама вече не се обажда, щото разбра, че всички изчисления са ми точни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеМоже да има подобна тема някъде, но не я намирам, ПЪК и може мненията да не са актуални, затова започвам с нова свежест.
Давайте точни и конкретни отговори, без общи лафове или обобщения на цели интрументи. Примерно: "Набутвай само в "Софарма"! или от сорта..........
До довечера докато съм се прибрал в 8 от работа, да имам яснота, къде да набутам кеша.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Къде да набутам КЕШ-а?
Може да има подобна тема някъде, но не я намирам, ПЪК и може мненията да не са актуални, затова започвам с нова свежест.
Давайте точни и конкретни отговори, без общи лафове или обобщения на цели интрументи. Примерно: "Набутвай само в "Софарма"! или от сорта..........
До довечера докато съм се прибрал в 8 от работа, да имам яснота, къде да набутам кеша.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар