Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЗначи банките са с нискова финансова култура в сравнение с никому неизвестния герой три нули хахахахахах, темата кърти от полуидиоти...Last edited by 0; 29.04.2021, 15:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеВ атера и елана го набутай с 200
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение..
Къде да набутам кеша ...:
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Още 4 ника ли има!?!?Last edited by Pyramid; 28.04.2021, 19:41.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ако ще те успокои, още 220 ника има, важното е да имаш вътрешен мир, ма се съмнявам
Нещо си ги плямпаш ей така, просто, за да си в разговора.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Още 4 ника ли има!?!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Пропускате "дребния детайл" че, всеки гледа от СВОЯ камбанария, като финансовата му култура, висока или не, е градена върху същите основи. "Добра" или "лоша", тя е, съотнесена към цялостната личност/ интегритета на субекта си-носител, а не изобщо. Затуй, като вземе някой така да ми се хили, и аз се хиля, представяйки си го в МОЯ свят. Толкова по "големия СПЕЦ", Лорда (а.к.а. още 4 ника)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
100^ истина!!!!Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Пич, преди имотите умните хора са вкарали кеша в акции,крипто,земеделска земя и злато.След като им се зарине кеша го тургат в тухли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеМного пъти съм казвал,че имотаджиите са с ниска финансова култура.След 1,2 години сравни цената на имота който купи с цената на някой от "популярните " акции,Направи си ако искаш виртуален портфейл на БФБ и сравнявай.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЗначи, дойдохме си на думата, банките не признават никакво обезщетение, освен ИМОТИ, ИМОТИ и само ИМОТИ, разбрахте ли гумени глави, дето ще учите тухларите на търговия с акции и злато. Скрийте се форевър...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеМного пъти съм казвал,че имотаджиите са с ниска финансова култура.След 1,2 години сравни цената на имота който купи с цената на някой от "популярните " акции,Направи си ако искаш виртуален портфейл на БФБ и сравнявай.
Имам 4 позиции в BSO, Софарма, Атера и Монбат.
Да ми казва 000, че имам ниска финансова култура, трите нули хахахаха, що банките не те обезпечат за акциите ти на БФБ? И те ли са с ниска финансова култура хахаха?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЗначи, дойдохме си на думата, банките не признават никакво обезщетение, освен ИМОТИ, ИМОТИ и само ИМОТИ, разбрахте ли гумени глави, дето ще учите тухларите на търговия с акции и злато. Скрийте се форевър...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар