IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

В Атерата имам, но не съм много очарован, само ме подсети, че не съм си прибирал дивидента 2г. В Елана нямам, гледах им фондовете през 2018-та
    Какво казва Груецът - бий им щута още през май и си гледай кефа цяло лято.

Коментар

Значи банките са с нискова финансова култура в сравнение с никому неизвестния герой три нули хахахахахах, темата кърти от полуидиоти...
      Не напразно ти писах,че си с ниска финансова култура/това не е обида,не всеки е компетентен във всичко/,Банките търсят сигурност.И имотите се явяват такъв актив-"сигурен",т.е нискорисков и от там следва и с ниска норма на печалба.Банките работят с милярди .Когато работиш с много пари ,най-важно е да запазиш поне стойността им,Печалба-ако може..С малка сума, търсиш максимална доходност.Така,че струва ли си да вложиш 100бона /примерно/в имот за 3% годишен доход-3000лв.Или с 10бона да направиш на пазара 30%-3000лв /което при сегашния бичи трент не е много.И още 10 бона в акции- да компенсираш евентуалната капиталова печалба на имота.Тоест доходност с 20бона=100бона.
      Last edited by 0; 29.04.2021, 15:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
        В атера и елана го набутай с 200
        В Атерата имам, но не съм много очарован, само ме подсети, че не съм си прибирал дивидента 2г. В Елана нямам, гледах им фондовете през 2018-та

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
          ..

Къде да набутам кеша ...:
          В атера и елана го набутай с 200

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Още 4 ника ли има!?!?
            Е как. На тоя, никовете му повече от акъла. Неясно остава, наистина, на какво е "лорд" и с кого спи вечер в една палата - с Наполеон, Александър или с Чърчил (примерно). Санитарите упорито мълчат.
            Last edited by Pyramid; 28.04.2021, 19:41.

Коментар

Ако ще те успокои, още 220 ника има, важното е да имаш вътрешен мир, ма се съмнявам
              Кво общо има моят вътрешен мир с многото ти никове.
              Нещо си ги плямпаш ей така, просто, за да си в разговора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Още 4 ника ли има!?!?
                Ако ще те успокои, още 220 ника има, важното е да имаш вътрешен мир, ма се съмнявам

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Пропускате "дребния детайл" че, всеки гледа от СВОЯ камбанария, като финансовата му култура, висока или не, е градена върху същите основи. "Добра" или "лоша", тя е, съотнесена към цялостната личност/ интегритета на субекта си-носител, а не изобщо. Затуй, като вземе някой така да ми се хили, и аз се хиля, представяйки си го в МОЯ свят. Толкова по "големия СПЕЦ", Лорда (а.к.а. още 4 ника)
                  Още 4 ника ли има!?!?

Коментар

100^ истина!!!!
                    Пък на мойте години си е друго до камината с пуричката и пиячката да гледам към Пирин планина. Еееееее, кефа цена няма.
                    Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Пич, преди имотите умните хора са вкарали кеша в акции,крипто,земеделска земя и злато.След като им се зарине кеша го тургат в тухли.
                      100^ истина!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                        Много пъти съм казвал,че имотаджиите са с ниска финансова култура.След 1,2 години сравни цената на имота който купи с цената на някой от "популярните " акции,Направи си ако искаш виртуален портфейл на БФБ и сравнявай.
                        Пич, преди имотите умните хора са вкарали кеша в акции,крипто,земеделска земя и злато.След като им се зарине кеша го тургат в тухли.
                        Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

Значи, дойдохме си на думата, банките не признават никакво обезщетение, освен ИМОТИ, ИМОТИ и само ИМОТИ, разбрахте ли гумени глави, дето ще учите тухларите на търговия с акции и злато. Скрийте се форевър...
                          Пропускате "дребния детайл" че, всеки гледа от СВОЯ камбанария, като финансовата му култура, висока или не, е градена върху същите основи. "Добра" или "лоша", тя е, съотнесена към цялостната личност/ интегритета на субекта си-носител, а не изобщо. Затуй, като вземе някой така да ми се хили, и аз се хиля, представяйки си го в МОЯ свят. Толкова по "големия СПЕЦ", Лорда (а.к.а. още 4 ника)

Коментар

• Значи банките са с нискова финансова култура в сравнение с никому неизвестния герой три нули хахахахахах, темата кърти от полуидиоти...

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                              Много пъти съм казвал,че имотаджиите са с ниска финансова култура.След 1,2 години сравни цената на имота който купи с цената на някой от "популярните " акции,Направи си ако искаш виртуален портфейл на БФБ и сравнявай.
                              Аз нямам виртуален портфейл на БФБ, а реален такъв.
                              Имам 4 позиции в BSO, Софарма, Атера и Монбат.
                              Да ми казва 000, че имам ниска финансова култура, трите нули хахахаха, що банките не те обезпечат за акциите ти на БФБ? И те ли са с ниска финансова култура хахаха?

Коментар

Значи, дойдохме си на думата, банките не признават никакво обезщетение, освен ИМОТИ, ИМОТИ и само ИМОТИ, разбрахте ли гумени глави, дето ще учите тухларите на търговия с акции и злато. Скрийте се форевър...

Коментар

Working...
                                X