Първоначално изпратено от 000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Защо тези басни задължително се споделят в темата ми за имотите? Има 100 теми за всяка една акция на БФБ. Влизаш във всяка една където са направили милионите и казваш...моят приятел Х спечели милион с тази позиция и така до Х5. Ама по-голяма еякулация е да се треснеш в темата за имоти и да разкажеш на простите калпаци как се печели от акции.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Защо тези басни задължително се споделят в темата ми за имотите? Има 100 теми за всяка една акция на БФБ. Влизаш във всяка една където са направили милионите и казваш...моят приятел Х спечели милион с тази позиция и така до Х5. Ама по-голяма еякулация е да се треснеш в темата за имоти и да разкажеш на простите калпаци как се печели от акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
В този форум знам поне 5 човека които с парите от апартамент /около 50 хил лева/ станаха милионери.Не с имоти,а на БФБ.
Та и в тази тема същата схемаLast edited by 13ADROL; 29.04.2021, 21:20.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Ако правиш 30% годишна доходност от борсата( говорим за няколко години по ред) ще ти дадат нобелова награда за икономика
Коментар
-
Другия вариянт е не да направиш +30% , а -30%. Затова банките залагат на +3% . За това и 90% от нормалните българи залагат на имотиту да набиват КЕШ-а. Вий тарикатите с висока фин. култура, играйте срещу евреите-емитенти от валстреет.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Ако правиш 30% годишна доходност от борсата( говорим за няколко години по ред) ще ти дадат нобелова награда за икономика
- 1 like
Коментар
-
Не напразно ти писах,че си с ниска финансова култура/това не е обида,не всеки е компетентен във всичко/,Банките търсят сигурност.И имотите се явяват такъв актив-"сигурен",т.е нискорисков и от там следва и с ниска норма на печалба.Банките работят с милярди .Когато работиш с много пари ,най-важно е да запазиш поне стойността им,Печалба-ако може..С малка сума, търсиш максимална доходност.Така,че струва ли си да вложиш 100бона /примерно/в имот за 3% годишен доход-3000лв.Или с 10бона да направиш на пазара 30%-3000лв /което при сегашния бичи трент не е много.И още 10 бона в акции- да компенсираш евентуалната капиталова печалба на имота.Тоест доходност с 20бона=100бона.
- 1 like
Коментар
-
Не напразно ти писах,че си с ниска финансова култура/това не е обида,не всеки е компетентен във всичко/,Банките търсят сигурност.И имотите се явяват такъв актив-"сигурен",т.е нискорисков и от там следва и с ниска норма на печалба.Банките работят с милярди .Когато работиш с много пари ,най-важно е да запазиш поне стойността им,Печалба-ако може..С малка сума, търсиш максимална доходност.Така,че струва ли си да вложиш 100бона /примерно/в имот за 3% годишен доход-3000лв.Или с 10бона да направиш на пазара 30%-3000лв /което при сегашния бичи трент не е много.И още 10 бона в акции- да компенсираш евентуалната капиталова печалба на имота.Тоест доходност с 20бона=100бона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеКакво казва Груецът - бий им щута още през май и си гледай кефа цяло лято.
Единственото място където има логика и смисъл да се влага кеш в момента е точно там
- 3 Харесвания
Коментар
-
В Атерата имам, но не съм много очарован, само ме подсети, че не съм си прибирал дивидента 2г. В Елана нямам, гледах им фондовете през 2018-та
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЗначи банките са с нискова финансова култура в сравнение с никому неизвестния герой три нули хахахахахах, темата кърти от полуидиоти...Last edited by 0; 29.04.2021, 15:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеВ атера и елана го набутай с 200
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение..
Къде да набутам кеша ...:
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Още 4 ника ли има!?!?Last edited by Pyramid; 28.04.2021, 19:41.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар