Значи, дойдохме си на думата, банките не признават никакво обезщетение, освен ИМОТИ, ИМОТИ и само ИМОТИ, разбрахте ли гумени глави, дето ще учите тухларите на търговия с акции и злато. Скрийте се форевър...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от qnidopi Разгледай мнение
Защо й е на банка да приема обезпечение в акции? Риска свързан с подобно обезпечение ще изстреля лихвеният процент по кредита в небесата, горе-долу на нива от около 11% - 14%. И ти най-вероятно няма да искаш подобен кредит.
Те не могат да си вземат от пенсионното дето е при тях, камо ли акции от някой по голям измамник от ЧерепаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
И на мен това ми стана много чудно, в 5-6 банки питах дали приемат обезпечения в акции, ама те тъпанарите приемат само такива в имоти...и аз като най- простия тъпанар, приех сделка с имот и потребителски кредит, който ми одобриха заради притежания на други имоти и на нито една от акциите ми, нито грам от златото ми. Казах им на банкерите, че акциите ми ще са с по-добра доходност, но не искаха и да чуят за акции, ебати тъпите банкери, как не се вслушват в инвеститорите в акции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Зависи за колко време ще го върне. Аз съм взимал също потребителски за 5 месеца, защото сметката показваше, че разходите по ипотечния са доста повече от по-високата лихва.
От друга страна Митачето не се знае за кво се бори и на колко чужди контраразузнавания служи..от една страна се е ушил яко в имоти, от друга дума не дава да се каже за поскъпването, нещо не е така
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеЛорде, един съвет от мен- взимай ипотечни кредити вместо потребителски когато можеш- лихвата е по- малка а потребителския пак го гарантираш с цялото си имущество.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
А защо не го "набута" в акции?Предполага се,че доходността ще е по-добра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеНабутах кеша в морски имот. Целия кеш, че взех и кредит. Оставих си в резерв само акциите на БФБ и физическото злато. Писна ми от тези нулеви лихви по депозитите от години
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Мерси! Честит и на теб имот в Банско! Много приятни мигове там морскиSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Честито! Добре си направил.Аз щото съм морски си взех планински имот.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеНабутах кеша в морски имот. Целия кеш, че взех и кредит. Оставих си в резерв само акциите на БФБ и физическото злато. Писна ми от тези нулеви лихви по депозитите от годиниSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cactusa Разгледай мнениеКолеги,до тук нищо конкретно не казахте!Питах за сигурни инвестиции а не за хартии и цойни!
Кажете нещо за златото и среброто и за други метали!Те поне са бързо ликвидни за разлика от имотите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Предполагаш, че заради това ли основно е взел койните. Има логика, да шокирва света, ама все си мисля, че може и да ползва за нещо. Пък ако му трябваха за по-приложна дейност със сигурност има по-евтини алтернативи.
Коментар
Коментар