Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеSorry, ще те наричам Бенито
Пип ми даде добър съвет, както и Вие с Тони.
Виждам, че си бил предпазлив в началото с атерките , та и аз ще взема не повече от 300бр. За Софарма знаеш ли нещо от кухнята примерно дали дават някакви акции на служителите по-тънкана за лоялност примерно? Ще си взема и нещо по-консервативно примерно BSO, както и мога да поиграя комар с Енергоните на Наивника
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМльъм.
Аз за Трейдингите и друго нещо съм намислил.
Лордов - що ми викаш Химператор? Нито съм химик, нито си падам по Химимпорт, нито съм имал някога акции в Химко. Значи - не съм такова.
А жабоците са си яки.
Sorry, ще те наричам Бенито
Пип ми даде добър съвет, както и Вие с Тони.
Виждам, че си бил предпазлив в началото с атерките , та и аз ще взема не повече от 300бр. За Софарма знаеш ли нещо от кухнята примерно дали дават някакви акции на служителите по-тънкана за лоялност примерно? Ще си взема и нещо по-консервативно примерно BSO, както и мога да поиграя комар с Енергоните на Наивника
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМльъм.
Лордов - що ми викаш Химператор? Нито съм химик, нито си падам по Химимпорт, нито съм имал някога акции в Химко. Значи - не съм такова.
А жабоците са си яки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее как купуваш - без да си чел?!?!
Спиди обявиха още преди няколко месеца - викам да предложим и на СФТРД
А жабоците са си яки.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеДа бе да, на жена пари и на луд картечница...
Точно си помислих, че си онзи грък с 18-те %-а
Всъщност добре е да се купува на дъно. Стига дъното да не опира до някоя пропаст.
след 0,001 лв следва пълна 0....
Повече от 100 лв е рисковано да се спекулира а аз спекулирам и рискувам в мнго позиции...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsлордов, дай ги на жената - кажи и,че са подарък за нея... да прави каквото реши с тях...
Ще жънеш дивиденти поне 6 месеца с този жест!
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз се бъзикъм бре
Всъщност добре е да се купува на дъно. Стига дъното да не опира до някоя пропаст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТака, малко хора до момента ми дават ясни и конкретни предложения за един фаворит.
Наивник ми предложи Енергони
Тонката и Химператора цял портфейл.
Все си мисля, че Химператора най-си аресва жабите, ама за мене те са крастави.
Тони, много съсредоточие в Софарма при теб. Различните разновидности Софарми ли са ти флагмана?От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеПирамидка, вместо да ми спамиш непрекъснато в темата, вземи се включи в бизнес темите и си презентирай "уширението под мивката". БФБ явно не е лъжица за твоята уста или просто не харесваш да купуваш акции. Това не значи, че ще ти търпя дивотиите! Има достатъчно теми където да се изявяваш. АЗ НЯМА ДА СИ КУПЯ "УШИРЕНИЕТО", ще си купувам акции!
А, за БФБ, правилно си усетил: Не харесвам да купувам акции.
Предпочитам да продавам.
Жив и здрав, радвам се, че те извадих от бърлогата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеСега, ти първо, кажи кои, от своите фаворити контролираш, да има на кого да се кланям...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТака, малко хора до момента ми дават ясни и конкретни предложения за един фаворит.
Наивник ми предложи Енергони
Тонката и Химператора цял портфейл.
Все си мисля, че Химператора най-си аресва жабите, ама за мене те са крастави.
Тони, много съсредоточие в Софарма при теб. Различните разновидности Софарми ли са ти флагмана?
Щом те не кефят жабите - това е най добрия вариант.
Земя и илачи - от туй по сигурно - здраве му кажи.
Поне х 2 доходност ще имаш спрямо наемите, а и капиталова.
Коментар
Коментар