Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Ами натриевият глутамат който във всеки хранителен продукт го има за да заблуждава мозъка че тази помия която ядеш е вкусна.Има го във всички салами, сухи супи и в не знам още колко продукти.
Ами консервантите Калиев Сорбат, Натриев бензоат има ги във почти всички напитки и храни.Да не мислиш че са безобидни?Писна ми от лумпени.
Хорат на запад защо почнаха да купуват масово така наречените еко храни, да не са глупави.
Живата бира е с доказан здравословен ефект. Някои източници дори твърдят че лекува рак.
А преди бирата струваше 20-30 стотинки защото беше планова икономика и от едно печелившо производство се покриваха загубите от друго.Това ЦК на БКП го решаваше ако не си спомняш? А и цената на ечемика колко беше тогава? Аз не помня но едва ли повече от 10 стотинки, защото и хляба беше по 28 стотинки.
Коментар