IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Не ви ли омръзна да се занимавате с глупостите на този "изобретател"?
    Бил направил УНИКАЛЕН апарат за "жива" бира.
    И уникалното в какво се състои? В това, че бирата се предлага непречистена и непастьоризирана. Ами че преди в завода да я филтрират, пастьоризират и стабилизират всяка бира е "жива". Ако имаше някакво търсене на такава мътилка, то заводите за бира щяха да ни залеят с нея. Да ни залеят. За нищожни стотинки. Едно време бутилка такава полужива бира в Шумен беше 23 стотинки. И се вкисваше за два дни и ставаше на парцали. Който иска да си я пие. Не му преча. Не и аз.

Айде стига простотиии.
    То и самото заглавие на темата предполага да се пишат малоумия, ама чак пък толкоз!
    Ами пий си я с Е-тата Като не разбираш какво е натурален продукт.Ядем и пием боклуци пълни с консерванти, ароматизатори, овкусители, оцветители, стабилизатори. Почти няма хранителен продукт който да няма хидрогенирани масла , а знаеш ли колко са вредни. Но кой ти казва .В Щатите от 15 години е забранено да се ползват в ресторантите , защо мислиш е така? А тук във всички евтини млека, сирена , салами, сладкиши , маргарини са пълни с тях .Че и отгоре на това ги препоръчват че не съдържали холестерол а само растителни мазнини. А това че тези растителни мазнини са хидрогенирани и че съдържат свободни радикали и се натрупват в организма понеже много трудно се разграждат. А тези свободни радикали е доказано че са причина за много болести.
    Ами натриевият глутамат който във всеки хранителен продукт го има за да заблуждава мозъка че тази помия която ядеш е вкусна.Има го във всички салами, сухи супи и в не знам още колко продукти.
    Ами консервантите Калиев Сорбат, Натриев бензоат има ги във почти всички напитки и храни.Да не мислиш че са безобидни?Писна ми от лумпени.
    Хорат на запад защо почнаха да купуват масово така наречените еко храни, да не са глупави.
    Живата бира е с доказан здравословен ефект. Някои източници дори твърдят че лекува рак.
    А преди бирата струваше 20-30 стотинки защото беше планова икономика и от едно печелившо производство се покриваха загубите от друго.Това ЦК на БКП го решаваше ако не си спомняш? А и цената на ечемика колко беше тогава? Аз не помня но едва ли повече от 10 стотинки, защото и хляба беше по 28 стотинки.
    Търся сериозен инвеститор за моя проект.
    Каквото и да ти говорят, знай че става въпрос за пари !!!

Коментар

• Не ви ли омръзна да се занимавате с глупостите на този "изобретател"?
      Бил направил УНИКАЛЕН апарат за "жива" бира.
      И уникалното в какво се състои? В това, че бирата се предлага непречистена и непастьоризирана. Ами че преди в завода да я филтрират, пастьоризират и стабилизират всяка бира е "жива". Ако имаше някакво търсене на такава мътилка, то заводите за бира щяха да ни залеят с нея. Да ни залеят. За нищожни стотинки. Едно време бутилка такава полужива бира в Шумен беше 23 стотинки. И се вкисваше за два дни и ставаше на парцали. Който иска да си я пие. Не му преча. Не и аз.

Айде стига простотиии.
      То и самото заглавие на темата предполага да се пишат малоумия, ама чак пък толкоз!
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от krasinet Разгледай мнение
        ... Малко демонстрации и дегустации и хиляди ще бъдат зарибени.Освен това имам идеи за различни конфигурации на апрата.Например мога да изработя бутиков модел от кристално стъкло където процеса се вижда и всичко да става там вътре от варенето , през ферментацията до наливането на готовта бира. ...

|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
        |___________||__|___|)
        (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

Апетита идва с яденето е казал народа. Пиеш по толкова защото пиеш промишлена бира. Ако пиеш жива бира сварена от теб количествата са други. Аз познавам хора които си варят бира от поне 20 години и 300 литра на месец изпиват цялото семейство.
          Не знам за вас,но това 300 литра бира за месец от семейство
          Дали не са алкохолици тези хора или са много плодовити,ама много.
          Нека да пожелая успех на krasinet,дори и да не се съглася с бизнес проекта му.
          Наистина,пожелавам успех
          Поздрави

Коментар

Апетита идва с яденето е казал народа. Пиеш по толкова защото пиеш промишлена бира. Ако пиеш жива бира сварена от теб количествата са други. Аз познавам хора които си варят бира от поне 20 години и 300 литра на месец изпиват цялото семейство.
            Абе хайде стига глупости. 300 литра бира на месец. Ако кажеш на този, дето ще ти дава пари, че това са ти разчетите, ще падне от смях
            Желая ти успех, но пари не давам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Абе колко бира пиете тук? Аз като се замисля, пряко сили около 50-60 литра годишно, От най-хубавата да пия - 300-400 кинта. И ще го избивам тва чудо 5-10 години ли????
              Баааах тази бира

Коментар

• Абе колко бира пиете тук? Аз като се замисля, пряко сили около 50-60 литра годишно, От най-хубавата да пия - 300-400 кинта. И ще го избивам тва чудо 5-10 години ли????
                Баааах тази бира

Коментар

• Първоначално изпратено от Coininvest Разгледай мнение
                  Нали знаеш, истински приятел е този, който ти казва истината в очите (в случая че много хвърчиш и фантазираш), дори да ти стане кофти, а не този който винаги те подкрепя и те тупа по рамото колко си велик.
                  Така че, недей бъди като кон с капаци и не се самозалъгвай да търсиш нещо във форуми, а говори с капацитети в областта, те да ти обяснят за какво има пазар, и за какво - не.
                  Това е уникален за България продукт какви ще са тези"капацитети" да ми кажат какъв пазар има несъществуващ на този пазар продукт?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                    Успокой топката.Хубаво е да си упорит но, нека не е на инат, магарешката. Хората ти казват някои неща, детоне е хубаво да ги подминаваш. Стискам ти палци, ама си опичай акъла.
                    Имам чувството че някои хора ,не визирам теб, влизат тук да си запълват времето и да си избиват комплексите от реалния живот.Тук нали са анонимни могат да влязат в роля и да се правят на велики като критикуват всичко яростно без да имат и най-малка представа за какво става въпрос. По този начин получават духовно удовлетворение. " Видиш ли какво го направих тоя.Голяма работа съм"
                    Едва ли всички които ме критикуват са такива но голяма част от тях влизат в това число.

Коментар

Благодаря ,
                      ти още от началото се държиш човешки с мен за разлика от другите.Целевите групи са много според мен именно за това е ценна идеята. На по едрите може да се продават по-малко бройки по-големи инсталации но и с по-голяма добавена стойност. А на по-дребните по-голямо количество с по-малка печалба но ефектът ще е същия. Имам идея за стратегията .Само малко реклама на подходящите места.Малко демонстрации и дегустации и хиляди ще бъдат зарибени.Освен това имам идеи за различни конфигурации на апрата.Например мога да изработя бутиков модел от кристално стъкло където процеса се вижда и всичко да става там вътре от варенето , през ферментацията до наливането на готовта бира. Наистина пълен автомат. Но нали се сещаш каква ще е цената на такова изделие? То ще е само за определен кръг ценители с дебели портфейли. За тях и малцовите смеси ще бъдат най-качествените , за най-добър резултат. Имам и други идеи но трябва да пиша цяла нощ. Отивам да вечерям че имам нужда.
                      Благодаря ти пак за отношението.
                      Нали знаеш, истински приятел е този, който ти казва истината в очите (в случая че много хвърчиш и фантазираш), дори да ти стане кофти, а не този който винаги те подкрепя и те тупа по рамото колко си велик.
                      Така че, недей бъди като кон с капаци и не се самозалъгвай да търсиш нещо във форуми, а говори с капацитети в областта, те да ти обяснят за какво има пазар, и за какво - не.

Коментар

Казвал ли съм ти, че ти се кефя? Нямам илюзии, че ще му е лесно, нито пък, че тутакси ще напави милиони. Хванал се е с нещо, по-голямо от мнозина. Ала щом иска да израстне, ще го подкрепя. Колкото мога. Да промени - като гледам, всичко - няма да му е лесно. намирам най-гъвкави подхода и после-целевата група. Ама той си знае.
                        Виж, в НИ, скоро няма да вложа. Не ми допадат.
                        Благодаря ,
                        ти още от началото се държиш човешки с мен за разлика от другите.Целевите групи са много според мен именно за това е ценна идеята. На по едрите може да се продават по-малко бройки по-големи инсталации но и с по-голяма добавена стойност. А на по-дребните по-голямо количество с по-малка печалба но ефектът ще е същия. Имам идея за стратегията .Само малко реклама на подходящите места.Малко демонстрации и дегустации и хиляди ще бъдат зарибени.Освен това имам идеи за различни конфигурации на апрата.Например мога да изработя бутиков модел от кристално стъкло където процеса се вижда и всичко да става там вътре от варенето , през ферментацията до наливането на готовта бира. Наистина пълен автомат. Но нали се сещаш каква ще е цената на такова изделие? То ще е само за определен кръг ценители с дебели портфейли. За тях и малцовите смеси ще бъдат най-качествените , за най-добър резултат. Имам и други идеи но трябва да пиша цяла нощ. Отивам да вечерям че имам нужда.
                        Благодаря ти пак за отношението.

Коментар

От часове не съм влизал тук и присъствието ми още се чувства.Това е ясен знак че съм на прав път.
                          Успокой топката.Хубаво е да си упорит но, нека не е на инат, магарешката. Хората ти казват някои неща, детоне е хубаво да ги подминаваш. Стискам ти палци, ама си опичай акъла.

Коментар

• Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнение
                            Ако успее, аз ще отида при него, ще се поклоня и ще кажа "teach me master". По-вероятно ти да забогатееш от недвижими имоти, а Лорд-а да патентова изобретение.

Сега, ако промени подхода си, продукта си и целевата си аудитория - може и да се получи, но милионни продажби? По-скоро печалба от тотото.
                            Казвал ли съм ти, че ти се кефя? Нямам илюзии, че ще му е лесно, нито пък, че тутакси ще напави милиони. Хванал се е с нещо, по-голямо от мнозина. Ала щом иска да израстне, ще го подкрепя. Колкото мога. Да промени - като гледам, всичко - няма да му е лесно. намирам най-гъвкави подхода и после-целевата група. Ама той си знае.
                            Виж, в НИ, скоро няма да вложа. Не ми допадат.

Коментар

• Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнение
                              Ако успее, аз ще отида при него, ще се поклоня и ще кажа "teach me master". По-вероятно ти да забогатееш от недвижими имоти, а Лорд-а да патентова изобретение.

Сега, ако промени подхода си, продукта си и целевата си аудитория - може и да се получи, но милионни продажби? По-скоро печалба от тотото.
                              От часове не съм влизал тук и присъствието ми още се чувства.Това е ясен знак че съм на прав път.

Коментар

kresinet, да знаеш, когато бях на 3-4 годинки, един от първите ми съзнателни спомени, и опитваха да ме научат да пия бира. Догорча ми и от тогава, не ми е кеф.
                                Обаче, стига да успееш, с кеф ще надигна една за теб. Задето си им натрил носа на едни надути тарикати. Естествено, и те са прави, има много тънки моменти и сложности в това, дето си се захванал и, сигурно, много от тях, НЕ СА измислени.
                                Обаче, ако сега си седнеш на гъза, вдигнеш ръце и се откажеш, няма да заслужиш повече уважение.
                                Напротив: Ще си те впишат в регистрите като "доказателство, че АЗ бях прав, а той, келеша..." Сещаш се.
                                Затова, умната: Никакво отказване !

Коментар

Working...
                                X