Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеКак ли пък не се сетих по-рано, че ще попадна на най-куцата!
Нищо, ще ги дръпна веднага КЕШ до стотинка, обръщам ги в зелени и чао Гергино, в 4 банки на 3 континента и нито една лицензирана в БГ.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от EasyHard Разгледай мнениеАз лично си държа кеша от 2012 година 10-ти месец в пенсионен фонд, и преди месец като правих справка доходността ми беше около 11% - 12%
2012 вкарах 20 000 лева и като изтеглих преди месец 10 000 , вътре останаха 14 600 лева. Като два пъти тегля облекчение на 10% от годишния ми доход за 2012 година и за 2013 година. Платил съм една такса при откриването 10 лева май и 1.6% на сумата която внесох - 320 лева, и 20 лева ми беше таксата като изтеглих 10 000 хилки, толкова е максималната такса при теглене. Ако имате въпроси на лично.
Коментар
-
Това май са свободни съчиненияПървоначално изпратено от EasyHard Разгледай мнениеАз лично си държа кеша от 2012 година 10-ти месец в пенсионен фонд, и преди месец като правих справка доходността ми беше около 11% - 12%
2012 вкарах 20 000 лева и като изтеглих преди месец 10 000 , вътре останаха 14 600 лева. Като два пъти тегля облекчение на 10% от годишния ми доход за 2012 година и за 2013 година. Платил съм една такса при откриването 10 лева май и 1.6% на сумата която внесох - 320 лева, и 20 лева ми беше таксата като изтеглих 10 000 хилки, толкова е максималната такса при теглене. Ако имате въпроси на лично.
Коментар
-
Банките, които ще изплащат сумите до размера на гарантираните влогове в КТБ, вече са определени. Изплащането започва на 4 декември.
Официално финансовите институции ще бъдат оповестени в началото на следващата седмица от Фонда за гарантиране на влоговете в банките, но са ясни:
1. „УниКредит Булбанк“
2. Банка ДСК
3. ОББ
4. „Първа инвестиционна“
5. „Пощенска банка“
6. „Райфайзенбанк“
7. „Алианц България“
8. „СиБанк“
9. „Централна кооперативна банка“.Last edited by mibova; 24.11.2014, 08:48.
Коментар
-
Аз лично си държа кеша от 2012 година 10-ти месец в пенсионен фонд, и преди месец като правих справка доходността ми беше около 11% - 12%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеИзкопираха ми темата разни комплексари, но тази е основната, МОЛЯ другата да се изтрие!
След КТБ, мисля да набутам КЕШ-а в талери на четири порции в банки на три континента. За подробности ще Ви отговоря на лични.
А кеша ще вкарваме там където е ликвиден .... сетих се за ДесиЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеДнес се присетих, че гледах една реклама във вестник 24 часа на някакъв посредник, който помага при покупка на имоти във Флорида. Някой да знае повече информация по темата?
След КТБ, мисля да набутам КЕШ-а в талери на четири порции в банки на три континента. За подробности ще Ви отговоря на лични.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДайте кеша на Пешо-млекото, той ще ви го набута при изгодни условия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jawly Разгледай мнениеМарто, аз също не виждам далаверата от поскъпване на долара. Ти решаваш.
Не е препоръка.
Коментар
Коментар