IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Мъка мъкааа мЪка !
    Горките 4 банки на 3 континента
    Защо; какъв им е проблема?!

Коментар

• Как ли пък не се сетих по-рано, че ще попадна на най-куцата!
      Нищо, ще ги дръпна веднага КЕШ до стотинка, обръщам ги в зелени и чао Гергино, в 4 банки на 3 континента и нито една лицензирана в БГ.
      Мъка мъкааа мЪка !
      Горките 4 банки на 3 континента

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
        Как ли пък не се сетих по-рано, че ще попадна на най-куцата!
        Нищо, ще ги дръпна веднага КЕШ до стотинка, обръщам ги в зелени и чао Гергино, в 4 банки на 3 континента и нито една лицензирана в БГ.
        Наборе тя лакомията до туй води.Ако си ги беше кътал у буркан банк , нямаше да изгърмиш
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от EasyHard Разгледай мнение
          Аз лично си държа кеша от 2012 година 10-ти месец в пенсионен фонд, и преди месец като правих справка доходността ми беше около 11% - 12%
          2012 вкарах 20 000 лева и като изтеглих преди месец 10 000 , вътре останаха 14 600 лева. Като два пъти тегля облекчение на 10% от годишния ми доход за 2012 година и за 2013 година. Платил съм една такса при откриването 10 лева май и 1.6% на сумата която внесох - 320 лева, и 20 лева ми беше таксата като изтеглих 10 000 хилки, толкова е максималната такса при теглене. Ако имате въпроси на лично.
          Браво пич, ГоУем си ......... само дет си скаран с математиката , ма нейсе..... тя не е необходимо условие за щастлив живот....... вчера па един много смяташе , ма той скаран с други работи. И що "на лично" ? - толко сме прости , че не мое проверим доходностите на 9 ПФ? Илиииии...... той твоя е некъфффф мнооооого спешъл , или па , което е по-вероятно просто не знаеш кво е ПФ или ДФ или не знам си кво.

Коментар

• Това май са свободни съчинения
            Първоначално изпратено от EasyHard Разгледай мнение
            Аз лично си държа кеша от 2012 година 10-ти месец в пенсионен фонд, и преди месец като правих справка доходността ми беше около 11% - 12%
            2012 вкарах 20 000 лева и като изтеглих преди месец 10 000 , вътре останаха 14 600 лева. Като два пъти тегля облекчение на 10% от годишния ми доход за 2012 година и за 2013 година. Платил съм една такса при откриването 10 лева май и 1.6% на сумата която внесох - 320 лева, и 20 лева ми беше таксата като изтеглих 10 000 хилки, толкова е максималната такса при теглене. Ако имате въпроси на лично.

Коментар

• Как ли пък не се сетих по-рано, че ще попадна на най-куцата!

Коментар

• Банките, които ще изплащат сумите до размера на гарантираните влогове в КТБ, вече са определени. Изплащането започва на 4 декември.
                Официално финансовите институции ще бъдат оповестени в началото на следващата седмица от Фонда за гарантиране на влоговете в банките, но са ясни:
                1. „УниКредит Булбанк“
                2. Банка ДСК
                3. ОББ
                4. „Първа инвестиционна“
                5. „Пощенска банка“
                6. „Райфайзенбанк“
                7. „Алианц България“
                8. „СиБанк“
                9. „Централна кооперативна банка“.
                Last edited by mibova; 24.11.2014, 08:48.

Коментар

• Аз лично си държа кеша от 2012 година 10-ти месец в пенсионен фонд, и преди месец като правих справка доходността ми беше около 11% - 12%

Коментар

• Малка спарвка-реална.
                    Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                      Изкопираха ми темата разни комплексари, но тази е основната, МОЛЯ другата да се изтрие!
                      След КТБ, мисля да набутам КЕШ-а в талери на четири порции в банки на три континента. За подробности ще Ви отговоря на лични.
                      Не се депресирай - ще пишем и в двете теми.
                      А кеша ще вкарваме там където е ликвиден .... сетих се за Деси
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                        Днес се присетих, че гледах една реклама във вестник 24 часа на някакъв посредник, който помага при покупка на имоти във Флорида. Някой да знае повече информация по темата?
                        Изкопираха ми темата разни комплексари, но тази е основната, МОЛЯ другата да се изтрие!
                        След КТБ, мисля да набутам КЕШ-а в талери на четири порции в банки на три континента. За подробности ще Ви отговоря на лични.

Коментар

• Днес се присетих, че гледах една реклама във вестник 24 часа на някакъв посредник, който помага при покупка на имоти във Флорида. Някой да знае повече информация по темата?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Дайте кеша на Пешо-млекото, той ще ви го набута при изгодни условия
                            Някак си огорчена звучиш....

Коментар

• Дайте кеша на Пешо-млекото, той ще ви го набута при изгодни условия
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Jawly Разгледай мнение
                                Марто, аз също не виждам далаверата от поскъпване на долара. Ти решаваш.

Не е препоръка.
                                Аааа, има има ...

Коментар

Working...
                                X