IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Kakво става сега, къде набутахте кеша !?
    вчера малко в АТЕРА
    мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Kakво става сега, къде набутахте кеша !?
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
        де видя па злоба не мога да разбера, отговарям на злобно мнение , тва е .... иначе боли ма и спешъл с теб никога не съм имал пререкания ма мусата дразни, и те така

пп ако си чел темата за корп - казал съм там - пари по йордановден - е сбъркал съм с месец излиза - тва ако е тема да злобея ..... здраве да е
        Мисля че не е редно все пак така да разговаряме помежду си.Аз имам доста пари в КТБ и въпреки фалита смятам че печалбата е добра.Парите няма да налея в потребление защото каквото ми трябва си имам.Парите в голямата си част заминават в Германия в Дойчебанк.Казвал съм много пъти че с тарикати не желая да си имам работа.Не вярвам и дума на българска медия журналист политик и институция.И те така.А тия боклуци дето са в Народното събрание са ми изключително противни всичките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
          Темата, "уважаеми", е "къде да си набутам кеша след КТБ"И като такава е предназначена за хора с пари в КТБ, па ти ги наричай "спестовници:П, и други "мръсни" думи

Нищо против всеки да се разпише тук, демокрация и право на слово! Ама защо аджеба баш тези в ВИСОКИТЕ рейтинги постоянно пускат апокалиптични (и дразнещи) коментари? И НЕАРГУМЕНТИРАНИ? Не виждам друга причина освен злоба и завист към хора с РЕАЛНИ пари, депозирани в КТБ.

Ти питал ли си се как някой прави €100-200К+++ и решава част от тях да ги остави на депозит (гарантиран)? Или това за теП са неразбираеми пари?
          аз Уважаеми , също имам пари в КТБ - 17 лева , така че темата важи и за мен Иииии ква злоба търсиш , не разбирам - аз съм си в реалната икономика - и ще ми е кеф да се налеят некви си стотинки или леФ4ета в потреблението. Подразни ме ВАШЕТО злобно и неуважително отношение към друг участник във форума....... па ай стига с условностите -----боли ма оная работа за теб и за твойте пари ----кат ги вземеш други ден -кво ша ги правиш? кат нямаш идея сега , рано или късно ша ги загубиш , ма твои са си , губи си ги както искаш ..... и не ми брой моите , може да не са в ктб , ма може да са повече и по добре вложени

пп И ония там пари за мен са нИразбираеми - ма как мое си представиШ че некой освен теби е виждал пари на куБ смеееешко, къде ша са напиваме на 5-ти

ППП И темата не е кват си я мислиш - Я прочети заглавието пак !!!!!!!!
          Last edited by Pacho; 26.11.2014, 00:39.

Коментар

• Pacho

Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
            бре бре .... де го хикс игреков дет ма триеше вчера. Аз личн ша са изкефя на "сичкото банки и бордове долу" ,и на масовите безредици ша са изкефя (ша си погърмя по носърчета), и системите кат спрат да функционират - още имам неплатени данъци - пак ша са кефя ....... абе къф е тоя рай дет го описваш , твърде хубаво за да е истина.........и кво тва за джигера - на кой му пука за твойте пари , освен на тебе, мен специално ми е през тоз крачол та в другия...... и тва е уж форум за инвеститори и спекуанти , не за спестовници (да не употребявам по-вярната дума ) ........ та аре по-лекинко с обидите Спестителю В КТБ
            Темата, "уважаеми", е "къде да си набутам кеша след КТБ"И като такава е предназначена за хора с пари в КТБ, па ти ги наричай "спестовници:П, и други "мръсни" думи

Нищо против всеки да се разпише тук, демокрация и право на слово! Ама защо аджеба баш тези в ВИСОКИТЕ рейтинги постоянно пускат апокалиптични (и дразнещи) коментари? И НЕАРГУМЕНТИРАНИ? Не виждам друга причина освен злоба и завист към хора с РЕАЛНИ пари, депозирани в КТБ.

Ти питал ли си се как някой прави €100-200К+++ и решава част от тях да ги остави на депозит (гарантиран)? Или това за теП са неразбираеми пари?
            Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Ми кат сме го почнали аз ша го преместа в другия крачол за това дето се кефиш.Кефи се тука във форума щото в реалността ще се пръснеш от злоба.
              де видя па злоба не мога да разбера, отговарям на злобно мнение , тва е .... иначе боли ма и спешъл с теб никога не съм имал пререкания ма мусата дразни, и те така

пп ако си чел темата за корп - казал съм там - пари по йордановден - е сбъркал съм с месец излиза - тва ако е тема да злобея ..... здраве да е
              Last edited by Pacho; 26.11.2014, 00:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Ми кат сме го почнали аз ша го преместа в другия крачол за това дето се кефиш.Кефи се тука във форума щото в реалността ще се пръснеш от злоба.
                Не ги коментирай изядоха се като разбраха, че ще ни върнат парите.Хак им е нека гледат на 4.12.2014. с радост

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
                  бре бре .... де го хикс игреков дет ма триеше вчера. Аз личн ша са изкефя на "сичкото банки и бордове долу" ,и на масовите безредици ша са изкефя (ша си погърмя по носърчета), и системите кат спрат да функционират - още имам неплатени данъци - пак ша са кефя ....... абе къф е тоя рай дет го описваш , твърде хубаво за да е истина.........и кво тва за джигера - на кой му пука за твойте пари , освен на тебе, мен специално ми е през тоз крачол та в другия...... и тва е уж форум за инвеститори и спекуанти , не за спестовници (да не употребявам по-вярната дума ) ........ та аре по-лекинко с обидите Спестителю В КТБ

Коментар

• ебаси ташака щом с 900млн. може да се прецака всичко

Комисията установи, че ликвидната подкрепа за ПИБ е свързана с последиците за пазара от ликвидната криза, която настъпи в България през юни и юли 2014 година, а не се дължат на структурен проблем в банката. Пълно връщане на депозита сега може да доведе до дестабилизиране не само на банката, а и на цялата финансова система на България. Поради тези причини ЕК заключи, че ликвидната подкрепа за ПИБ в размер на 900 млн. лева до 28 май 2016 г. е в съответствие с нейното съобщение относно държавната помощ за банките, както и с по-строгите изисквания на съобщението за банките от 2013 г.

На 04.12. искам всичко в брой независимо от таксите, защото не знам кеша докога ще стигне

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
                      Би ли си аргументирал това ти твърдение, моля? Утре борда пада, 'СИЧКОТО банки фалирват, държавата фалирва, почват се масови безредици, и всички системи спират да функционират?!?

Или от злоба и завист към "паралиите" с гарантирани депозити си решил още веднъж да ги подразниш, по въшкаро'пролетарски, АМ?!?

Като ви чета всичките с високи рейтинги, НЕ МОГА ДА НЕ ЗАБЕЛЕЖА ОМРАЗАТА ВИ КЪМ ХОРАТА С РЕАЛНИ ПАРИ, които са ги депозирали в КТБ

Гледай новините на 4/12 и си яж джигера от яд че хората си взимат парите, след 5 и кусур месеца, гиди хейтърче въшливо, и по всяка вероятност безпарично

Коментар

• коки

Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Дано ,но нещо ми се струва ,че и след тая дата няма да можеш да ги видиш...
                        Би ли си аргументирал това ти твърдение, моля? Утре борда пада, 'СИЧКОТО банки фалирват, държавата фалирва, почват се масови безредици, и всички системи спират да функционират?!?

Или от злоба и завист към "паралиите" с гарантирани депозити си решил още веднъж да ги подразниш, по въшкаро'пролетарски, АМ?!?

Като ви чета всичките с високи рейтинги, НЕ МОГА ДА НЕ ЗАБЕЛЕЖА ОМРАЗАТА ВИ КЪМ ХОРАТА С РЕАЛНИ ПАРИ, които са ги депозирали в КТБ

Гледай новините на 4/12 и си яж джигера от яд че хората си взимат парите, след 5 и кусур месеца, гиди хейтърче въшливо, и по всяка вероятност безпарично
                        Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                          Ми не съм изгърмял наборке, даже мога да тегля след 04.12-ти за да има и за подаръци за Коледа.
                          Дано ,но нещо ми се струва ,че и след тая дата няма да можеш да ги видиш...
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            A трябваше.
                            Депозитарин, чи и при мустака, пфуу
                            Ами какво да направя като Мустака даваше 6,9% лихва само за няколко хилядарки.
                            Иначе си прав, че трябва да имаме нетърпимост както към вчерашни дришльовци, които станаха мажоритари в БГ, както и банкери. Лошото е, че има още такива и на двете места, та като дръпна КЕШ-а ще го крия под един от 13-те ми дюшека докато не минат месеци за да се види накъде ще тръгне финансовата ни с-ма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                              Ми не съм изгърмял наборке, даже мога да тегля след 04.12-ти за да има и за подаръци за Коледа.
                              A трябваше.
                              Депозитарин, чи и при мустака, пфуу

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                Наборе тя лакомията до туй води.Ако си ги беше кътал у буркан банк , нямаше да изгърмиш

Коментар

Working...
                                X