Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнениеде видя па злоба не мога да разбера, отговарям на злобно мнение , тва е .... иначе боли ма и спешъл с теб никога не съм имал пререкания ма мусата дразни, и те така
пп ако си чел темата за корп - казал съм там - пари по йордановден - е сбъркал съм с месец излиза - тва ако е тема да злобея ..... здраве да е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнениеТемата, "уважаеми", е "къде да си набутам кеша след КТБ"И като такава е предназначена за хора с пари в КТБ, па ти ги наричай "спестовници:П, и други "мръсни" думи
Нищо против всеки да се разпише тук, демокрация и право на слово! Ама защо аджеба баш тези в ВИСОКИТЕ рейтинги постоянно пускат апокалиптични (и дразнещи) коментари? И НЕАРГУМЕНТИРАНИ? Не виждам друга причина освен злоба и завист към хора с РЕАЛНИ пари, депозирани в КТБ.
Ти питал ли си се как някой прави €100-200К+++ и решава част от тях да ги остави на депозит (гарантиран)? Или това за теП са неразбираеми пари?
пп И ония там пари за мен са нИразбираеми - ма как мое си представиШ че некой освен теби е виждал пари на куБ смеееешко, къде ша са напиваме на 5-ти
ППП И темата не е кват си я мислиш - Я прочети заглавието пак !!!!!!!!Last edited by Pacho; 26.11.2014, 00:39.
Коментар
-
Pacho
Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнениебре бре .... де го хикс игреков дет ма триеше вчера. Аз личн ша са изкефя на "сичкото банки и бордове долу" ,и на масовите безредици ша са изкефя (ша си погърмя по носърчета), и системите кат спрат да функционират - още имам неплатени данъци - пак ша са кефя ....... абе къф е тоя рай дет го описваш , твърде хубаво за да е истина.........и кво тва за джигера - на кой му пука за твойте пари , освен на тебе, мен специално ми е през тоз крачол та в другия...... и тва е уж форум за инвеститори и спекуанти , не за спестовници (да не употребявам по-вярната дума ) ........ та аре по-лекинко с обидите Спестителю В КТБ
Нищо против всеки да се разпише тук, демокрация и право на слово! Ама защо аджеба баш тези в ВИСОКИТЕ рейтинги постоянно пускат апокалиптични (и дразнещи) коментари? И НЕАРГУМЕНТИРАНИ? Не виждам друга причина освен злоба и завист към хора с РЕАЛНИ пари, депозирани в КТБ.
Ти питал ли си се как някой прави €100-200К+++ и решава част от тях да ги остави на депозит (гарантиран)? Или това за теП са неразбираеми пари?Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи кат сме го почнали аз ша го преместа в другия крачол за това дето се кефиш.Кефи се тука във форума щото в реалността ще се пръснеш от злоба.
пп ако си чел темата за корп - казал съм там - пари по йордановден - е сбъркал съм с месец излиза - тва ако е тема да злобея ..... здраве да еLast edited by Pacho; 26.11.2014, 00:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи кат сме го почнали аз ша го преместа в другия крачол за това дето се кефиш.Кефи се тука във форума щото в реалността ще се пръснеш от злоба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнениебре бре .... де го хикс игреков дет ма триеше вчера. Аз личн ша са изкефя на "сичкото банки и бордове долу" ,и на масовите безредици ша са изкефя (ша си погърмя по носърчета), и системите кат спрат да функционират - още имам неплатени данъци - пак ша са кефя ....... абе къф е тоя рай дет го описваш , твърде хубаво за да е истина.........и кво тва за джигера - на кой му пука за твойте пари , освен на тебе, мен специално ми е през тоз крачол та в другия...... и тва е уж форум за инвеститори и спекуанти , не за спестовници (да не употребявам по-вярната дума ) ........ та аре по-лекинко с обидите Спестителю В КТБ
Коментар
-
ебаси ташака щом с 900млн. може да се прецака всичко
Комисията установи, че ликвидната подкрепа за ПИБ е свързана с последиците за пазара от ликвидната криза, която настъпи в България през юни и юли 2014 година, а не се дължат на структурен проблем в банката. Пълно връщане на депозита сега може да доведе до дестабилизиране не само на банката, а и на цялата финансова система на България. Поради тези причини ЕК заключи, че ликвидната подкрепа за ПИБ в размер на 900 млн. лева до 28 май 2016 г. е в съответствие с нейното съобщение относно държавната помощ за банките, както и с по-строгите изисквания на съобщението за банките от 2013 г.
На 04.12. искам всичко в брой независимо от таксите, защото не знам кеша докога ще стигне
Коментар
-
Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнениеБи ли си аргументирал това ти твърдение, моля? Утре борда пада, 'СИЧКОТО банки фалирват, държавата фалирва, почват се масови безредици, и всички системи спират да функционират?!?
Или от злоба и завист към "паралиите" с гарантирани депозити си решил още веднъж да ги подразниш, по въшкаро'пролетарски, АМ?!?
Като ви чета всичките с високи рейтинги, НЕ МОГА ДА НЕ ЗАБЕЛЕЖА ОМРАЗАТА ВИ КЪМ ХОРАТА С РЕАЛНИ ПАРИ, които са ги депозирали в КТБ
Гледай новините на 4/12 и си яж джигера от яд че хората си взимат парите, след 5 и кусур месеца, гиди хейтърче въшливо, и по всяка вероятност безпарично
Коментар
-
коки
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеДано ,но нещо ми се струва ,че и след тая дата няма да можеш да ги видиш...
Или от злоба и завист към "паралиите" с гарантирани депозити си решил още веднъж да ги подразниш, по въшкаро'пролетарски, АМ?!?
Като ви чета всичките с високи рейтинги, НЕ МОГА ДА НЕ ЗАБЕЛЕЖА ОМРАЗАТА ВИ КЪМ ХОРАТА С РЕАЛНИ ПАРИ, които са ги депозирали в КТБ
Гледай новините на 4/12 и си яж джигера от яд че хората си взимат парите, след 5 и кусур месеца, гиди хейтърче въшливо, и по всяка вероятност безпаричноJesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеМи не съм изгърмял наборке, даже мога да тегля след 04.12-ти за да има и за подаръци за Коледа.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеA трябваше.
Депозитарин, чи и при мустака, пфуу
Иначе си прав, че трябва да имаме нетърпимост както към вчерашни дришльовци, които станаха мажоритари в БГ, както и банкери. Лошото е, че има още такива и на двете места, та като дръпна КЕШ-а ще го крия под един от 13-те ми дюшека докато не минат месеци за да се види накъде ще тръгне финансовата ни с-ма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеМи не съм изгърмял наборке, даже мога да тегля след 04.12-ти за да има и за подаръци за Коледа.
Депозитарин, чи и при мустака, пфуу
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеНаборе тя лакомията до туй води.Ако си ги беше кътал у буркан банк , нямаше да изгърмиш
Коментар
Коментар