Първоначално изпратено от andy2000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеАнди, да ти кажа, че ти и Муса ми бяхте по-ведър полъх в най-отчайващите моменти. Жена съм, но мисля, че съм по-уравновесена от голяма част от пишещите тук, изключвам обаче вас двамата.
Ние с Муса-та сме неуравновесени ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеОтворих еврова спестовна сметка в банка, която според мен е по-сигурна, на 0,3% лихва. Ще преведа там повечето пари и после ще му мисля, първо трябва да се успокоя от стреса, който преживях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеОтворих еврова спестовна сметка в банка, която според мен е по-сигурна, на 0,3% лихва. Ще преведа там повечето пари и после ще му мисля, първо трябва да се успокоя от стреса, който преживях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнениеХората с 20 000-30 000лева няма да му мислят много.Но за голям депозант има вясто за лавиране.Аз лично бих направил така: 2-стаен тухлен ново строителство в София (престижен квартал)-120 000лв.; 40 000лв. банка, 20 000лева договорен фонд, 10 000 потребление за коледа.
п.п Все пак ако трябва да конкретизирам, аз лично 40к банка (тъй като имам доста в чужбина) няма да ги сложа на стандартен депозит, а ще избера инвестиционния продукт на една голяма банково-застрахователна група, които предлагат 2/3 депозит и 1/3 застраховка живот свързана с фонд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнениеНе е баш така.Хайде за трима петзвезден хотел е 1000лв. за нова година няколко дни.Но подаръче за жената някое палто за 2-3К, един костюм за мен си 1.5К, Ай фон 6 за детето 1.5К, 3К нова плазма и си готов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнениеАз лично бих направил така: 2-стаен тухлен ново строителство в София (престижен квартал)-120 000лв.; 40 000лв. банка, 20 000лева договорен фонд, 10 000 потребление за коледа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнениеНе е баш така.Хайде за трима петзвезден хотел е 1000лв. за нова година няколко дни.Но подаръче за жената някое палто за 2-3К, един костюм за мен си 1.5К, Ай фон 6 за детето 1.5К, 3К нова плазма и си готов.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнениеНе е баш така.Хайде за трима петзвезден хотел е 1000лв. за нова година няколко дни.Но подаръче за жената някое палто за 2-3К, един костюм за мен си 1.5К, Ай фон 6 за детето 1.5К, 3К нова плазма и си готов.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнениеХората с 20 000-30 000лева няма да му мислят много.Но за голям депозант има вясто за лавиране.Аз лично бих направил така: 2-стаен тухлен ново строителство в София (престижен квартал)-120 000лв.; 40 000лв. банка, 20 000лева договорен фонд, 10 000 потребление за коледа.
п.п Все пак ако трябва да конкретизирам, аз лично 40к банка (тъй като имам доста в чужбина) няма да ги сложа на стандартен депозит, а ще избера инвестиционния продукт на една голяма банково-застрахователна група, които предлагат 2/3 депозит и 1/3 застраховка живот свързана с фонд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеИли имаш много голямо семейство или след коледа задължително требе да си вземеш карта за фитнес
Коментар
-
Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнение10 000 потребление за коледа.
Коментар
Коментар