IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Не съм сигурен, че те разбрах.
    Ние с Муса-та сме неуравновесени ли?
    Kakво ле не правят парите.Вече заприлича на учническа свалка
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
      Анди, да ти кажа, че ти и Муса ми бяхте по-ведър полъх в най-отчайващите моменти. Жена съм, но мисля, че съм по-уравновесена от голяма част от пишещите тук, изключвам обаче вас двамата.
      Не съм сигурен, че те разбрах.
      Ние с Муса-та сме неуравновесени ли?

Коментар

• Анди, да ти кажа, че ти и Муса ми бяхте по-ведър полъх в най-отчайващите моменти. Жена съм, но мисля, че съм по-уравновесена от голяма част от пишещите тук, изключвам обаче вас двамата.
        Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

Отворих еврова спестовна сметка в банка, която според мен е по-сигурна, на 0,3% лихва. Ще преведа там повечето пари и после ще му мисля, първо трябва да се успокоя от стреса, който преживях.
          А така, това е сериозен отговор.

Коментар

Отворих еврова спестовна сметка в банка, която според мен е по-сигурна, на 0,3% лихва. Ще преведа там повечето пари и после ще му мисля, първо трябва да се успокоя от стреса, който преживях.
            0.3 %???

Коментар

• Отворих еврова спестовна сметка в банка, която според мен е по-сигурна, на 0,3% лихва. Ще преведа там повечето пари и после ще му мисля, първо трябва да се успокоя от стреса, който преживях.
              Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнение
                Хората с 20 000-30 000лева няма да му мислят много.Но за голям депозант има вясто за лавиране.Аз лично бих направил така: 2-стаен тухлен ново строителство в София (престижен квартал)-120 000лв.; 40 000лв. банка, 20 000лева договорен фонд, 10 000 потребление за коледа.

п.п Все пак ако трябва да конкретизирам, аз лично 40к банка (тъй като имам доста в чужбина) няма да ги сложа на стандартен депозит, а ще избера инвестиционния продукт на една голяма банково-застрахователна група, които предлагат 2/3 депозит и 1/3 застраховка живот свързана с фонд.
                Я да прочета кой е този престижен квартал

Коментар

Не е баш така.Хайде за трима петзвезден хотел е 1000лв. за нова година няколко дни.Но подаръче за жената някое палто за 2-3К, един костюм за мен си 1.5К, Ай фон 6 за детето 1.5К, 3К нова плазма и си готов.
                  А за любовницата е класа.

Коментар

Аз лично бих направил така: 2-стаен тухлен ново строителство в София (престижен квартал)-120 000лв.; 40 000лв. банка, 20 000лева договорен фонд, 10 000 потребление за коледа.
                    Баси, 5% от всичкия капитал в потребление, и то за един празДник. Играч си ти, Недев, играч!

Коментар

Не е баш така.Хайде за трима петзвезден хотел е 1000лв. за нова година няколко дни.Но подаръче за жената някое палто за 2-3К, един костюм за мен си 1.5К, Ай фон 6 за детето 1.5К, 3К нова плазма и си готов.
                      Брато да не мислиш, че парите ще ги дават х2 - и от фонда и от КТБ
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Абе, дано жената и детето не те четат че току виж реално си ги поискат всички тия неща

Коментар

Недев, направо вземай новата Е Класа и не се занимавай с глупости брат!

Коментар

Хората с 20 000-30 000лева няма да му мислят много.Но за голям депозант има вясто за лавиране.Аз лично бих направил така: 2-стаен тухлен ново строителство в София (престижен квартал)-120 000лв.; 40 000лв. банка, 20 000лева договорен фонд, 10 000 потребление за коледа.

п.п Все пак ако трябва да конкретизирам, аз лично 40к банка (тъй като имам доста в чужбина) няма да ги сложа на стандартен депозит, а ще избера инвестиционния продукт на една голяма банково-застрахователна група, които предлагат 2/3 депозит и 1/3 застраховка живот свързана с фонд.
                            Абе Недев, двустаен тухлен нов престижен квартал, такова животно почти няма и за 120 000 нема да ти е много лесно

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                              Или имаш много голямо семейство или след коледа задължително требе да си вземеш карта за фитнес

Коментар

10 000 потребление за коледа.
                                Или имаш много голямо семейство или след коледа задължително требе да си вземеш карта за фитнес

Коментар

Working...
                                X