IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
    Абе къде е Хима бе?
    Ти какво да не чакаш някой да ти кихне 5 лева затова ,че си се усмихнал красиво?
    Като искаш да спечелиш ,първо трябва да дадеш,след като не ти се бачка.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
      1) А днес като си купя хим, както е с 6% нагоре и утре е с 5% надоле, тва колкото лихвите ни в коя банка за 3 години ще е?
      2) Колко е оборота на Хима днес? Ако реша да си изтегля вложението за 40 000 лева в Хим един убав ден, не особено оборотен, дали нема да натисна цената с 8% надолу и на каква цена всъщност ще реализирам акциите. Що.. както днес всичко е с много проценти нагоре, така по повечето позиции оборота е под 50 000 лева, по некои е 3-4 000 та.. отговори си какво ще стане с %та ако реша да си изтегля "влога" от 40 000 от некоя такава %тна инвестиция
      Абе къде е Хима бе?

Коментар

• Аз съм го набутал в IQ-сметката на ПИБ-чето и съм доволен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          е тройна комисионна малка разлика ли е?
          Чак пък тройна... зависи си от конкретния случая де. Ако търгуваш активно, сигурно е от значение.
          За мен лично дали е 1$ или 2$ е все тая, при положение, че преводът е в пъти повече, а 1ст. разлика в курса на превалутиране е много по-важна от таксата за превода. Пък и при Карол засега не съм плащал inactivity fee.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            Добре де, не се ядосвай, ама не схващам разликата тогава.
            Каква е разликата между директен договор с ИБ и през интродюсър, например Карол?
            е тройна комисионна малка разлика ли е?

Коментар

Не, не е точно така. При мен много надделява досегашната ми търговия с ИБ. Имам хиляди сделки, без нито един проблем.
              Добре де, не се ядосвай, ама не схващам разликата тогава.
              Каква е разликата между директен договор с ИБ и през интродюсър, например Карол?

Коментар

Мислиш, че нашите ще те "цунат" ли?
                Не, не е точно така. При мен много надделява досегашната ми търговия с ИБ. Имам хиляди сделки, без нито един проблем.

Коментар

Е, този разговор вече сме го водили мисля
                  Няма го българският брокер, на който ще дам 100К зелено, вместо да ги запратя директно на ИБ
                  Ти във всеки един от случаите нареждаш парите в банкова сметка у Ситибанк у щатско.
                  Мислиш, че нашите ще те "цунат" ли?

Коментар

Аз имам предвид Интерактив през Карол,а не БГ брокер директно
                    Ти през Карол ли ги ползваш или директно? Как точно става директното ползване. И какво е доброто на ИБ? По-ниски тарифи, повече котирани инструменти, повече пазари?
                    Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
                      Това в твоя линк важи до 31/12/2014. От 1/1/2015 лихвите са други:

https://dskbank.bg/repository/docume...i_vlogove.pdf?

П.С. Само не убивай вестоносеца на лошите новини, моля
                      Верно, така е, мерси
                      Като дойде 31 ше го мислим тогава
                      Иначе ДСК приятно ме изненада с таз компонента а и директа е супер

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение

Да ти кажа, очаквам и в СЖ да се случи същото.
                        Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

Е, този разговор вече сме го водили мисля
                          Няма го българският брокер, на който ще дам 100К зелено, вместо да ги запратя директно на ИБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                            Да, тук е малко по-висока, но и тази банка също не я предпочитам, както и Булбанк или TBI. Все пак мерси за информацията.
                            https://www.tokudabank.bg/bg/service...izicheski-lica

Има имаааа А че не предпочиташ.. това вече си е предпочитание

Коментар

• misanthrope

Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение

Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

В момента не търгувам на щатски пазари.
                                За щатски пазари се използва щатски брокер.
                                Причините:
                                По ниски комисионни
                                По-голяма защита на средствата.
                                А нали и толкова много искате парите ви да са извън БГ.
                                Комисионните на Елана по всяка вероятност ги има на сайта им.
                                Данък върху капиталовата печалба не се дължи в щатите.
                                Тук не е толкова трудно да го декларираш и без помощта на Елана.

Коментар

Working...
                                X