IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде да набутам КЕШ-а?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от snedev Разгледай мнение
    Ако все пак държите на гаранцията по депозитите ето най-доброто, което се предлага в момента. Повече от година се говори за повишение на лихвите, което все не се случва. Минаха 6 месеца, от статията за банките, даващи най-високи лихви по депозити. Ето кои са те през 2019 и какво наистина се случва с лихвите по депозитите.
    Стига с тия referral-и бе.

Коментар

• Ако все пак държите на гаранцията по депозитите ето най-доброто, което се предлага в момента. Повече от година се говори за повишение на лихвите, което все не се случва. Минаха 6 месеца, от статията за банките, даващи най-високи лихви по депозити. Ето кои са те през 2019 и какво наистина се случва с лихвите по депозитите.
      Кои банки дават най-високите лихви по депозити през 2019? Колко сигурна е гаранцията на депозитите? Какви са алтернативите с висока доходност?
      www.wavetrader.eu

Коментар

• Ето едно място за кеш с подходящо име - RoboCash, за всички от клуба на всичко знаещите, на които Mintos не им звучи добре, а в Bondora им е малко доходността. Със сигурност и това няма да им хареса
        Ревю на RoboCash - P2P платформа с 12% годишна доходност с напълно автоматична и изцяло пасивна инвестиционна стратегия. Лично мнение и впечатления.
        www.wavetrader.eu

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Еми давай идеи. От 1 година само се множи тоя кеш. Ма не съм го хванал още къде
          Нямате достатъчно. Е, мен и 250 К ме оправят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            Айде бе, не си ли го набутахте пусти кеш...някъде?
            Еми давай идеи. От 1 година само се множи тоя кеш. Ма не съм го хванал още къде
            Last edited by X_Y; 17.03.2019, 16:21.
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Айде бе, не си ли го набутахте пусти кеш...някъде?

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

Отначало не разбирах настървението, с което факирите на фондовите борси се нахвърлят върху този начин на инвестиране. Само понци-монци, ама никой от тях не дръзва да изложи доказателства. Е, хайде, от време на време се сочи Китай, но и там липсват подробности.
                После, обаче, нещата започнаха да ми се изясняват. Как може Сульо и Пульо да получават 8-10, че и 12% доходност, а те, корифеите на финансовите пазари, властелините на борсата, да се бъхтят безсънни нощи пак за толкова, че някои и за по-малко! Че това е скандално!
                Неотдавна четох такъв "материал" в сериозна медия от рода на Бизнесинсайдър или Блумбърг...
                Бомбастично заглавие как тези "мошеници" завличали хората по света и отнасяли парите им.
                Съдържанието: три къси плачливи лични разказа на закъсали при форс-мажор китайци в Китай, как сега нещо не можели да си вземат парите. Даже без коментари на автора.
                Направо вонеше на пропаганда.
                Last edited by Джон Бийст; 17.03.2019, 14:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
                  ....
                  После, обаче, нещата започнаха да ми се изясняват. Как може Сульо и Пульо да получават 8-10, че и 12% доходност, а те, корифеите на финансовите пазари, властелините на борсата, да се бъхтят безсънни нощи пак за толкова, че някои и за по-малко! Че това е скандално!
                  Ха ха, да.

Коментар

• Дубрютрю!

Коментар

• Първоначално изпратено от snedev Разгледай мнение

Има известна разлика. Тук става дума за 6-15% годишно! Не месечно. И бонусите, които предлагат са около 1% еднократно. Има някъде около 10-тина пъти разлика. А иначе не възможно е и да сме колеги, макар че не съм убеден.
                      Отначало не разбирах настървението, с което факирите на фондовите борси се нахвърлят върху този начин на инвестиране. Само понци-монци, ама никой от тях не дръзва да изложи доказателства. Е, хайде, от време на време се сочи Китай, но и там липсват подробности.
                      Last edited by ford_perfekt; 02.03.2019, 18:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

HYIP - high yield investment program.
                        В общия случай предлагаха от 1% дневно до 15% на седмица възвръщаемост.
                        В крайна сметка това нямаше голямо значение, тъй като при достигане на 20% "разходи" по "лихвите" програмата изчезваше.

Най-добре бяха хората които рекламираха тези схеми, получаваха по десетина процента от "инвестицията" ти ако "инвестираш" през техния линк.
                        Гледам че "колегата" снедев добре се е ориентирал.

Мир на праха на ето този човек:

Има известна разлика. Тук става дума за 6-15% годишно! Не месечно. И бонусите, които предлагат са около 1% еднократно. Има някъде около 10-тина пъти разлика. А иначе не възможно е и да сме колеги, макар че не съм убеден.
                        www.wavetrader.eu

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

какво е хайп аз не съм го чувал
                          HYIP - high yield investment program.
                          В общия случай предлагаха от 1% дневно до 15% на седмица възвръщаемост.
                          В крайна сметка това нямаше голямо значение, тъй като при достигане на 20% "разходи" по "лихвите" програмата изчезваше.

Най-добре бяха хората които рекламираха тези схеми, получаваха по десетина процента от "инвестицията" ти ако "инвестираш" през техния линк.
                          Гледам че "колегата" снедев добре се е ориентирал.

Мир на праха на ето този човек:

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Що?
                            преди двайсетина години много популярни бяха т.нар. хайп, после станаха популярни измамни схеми от типа бфб, после биткойн, сега п2п...
                            Ми развива се сектора,

какво е хайп аз не съм го чувал

Коментар

Що?
                              преди двайсетина години много популярни бяха т.нар. хайп, после станаха популярни измамни схеми от типа бфб, после биткойн, сега п2п...
                              Ми развива се сектора,

P2P съществуват от 2005, доста преди Bitcoin. Гледам, че БФБ е включена сред "популярните измамни схеми". Явно сектора се развива, но инвеститорите по-бавничко Все пак за любителите на сигурността има страхотни предложения за депозити ))
                              Какво трябва да знаем за депозитите в банките. Къде са най-високите лихви по депозити? Колко сигурна е гаранцията на депозитите? Какви са алтернативите?
                              www.wavetrader.eu

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

аи стига глупави реклами
                                Що?
                                Ми развива се сектора,

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X