Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да набутам КЕШ-а?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cactusa Разгледай мнениеКолега, и аз тва се чудя,в какво да инвестирам така че хем да е сигурно хем печелившо във времето!
Ако говорим за акции - и при тях може да се направи условна класификация според риск и печалба. Адсиц например върху земя не растат осезаемо като цена, но раздават редовен дивидент (елана, атера). Според закона раздават 90% от печалбата. Други производствени дружества пък не са длъжни да раздават дивидент, но сами решават да го правят и вече имат традиции на "дивидентни" компании. Не са много но има. Набор от 10тина дивидентски често бият индекса, както го доказа анализ на нашия уважаван форумец - BigBear.
А с по-голям риск и евентуално печалба, са трета категория книжа, за които обикновено печалбите се ползват за растеж на компанията, вместо да се раздават като дивидент (за себе си мога да кажа, че повече ми допадат тези дружества, като се търси условие за подцененост на компанията) Така че, първо може да си определите вашата настройка към риск и доход и после да избирате активa в някоя категория. Това накраткоLast edited by precakanoto; 13.02.2021, 18:22.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Купи си биткойн и ги сложи на депозит във реномирана фирма, плащат от 1% до 15% лихва.
Така, че капиталова печалба + лихва.
Естествено, говорим само за пари, за които можеш да си позволиш да загубиш теоретично.
П.П.Binance плаща ниска лихва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cactusa Разгледай мнениеКолега, и аз тва се чудя,в какво да инвестирам така че хем да е сигурно хем печелившо във времето!
Така, че капиталова печалба + лихва.
Естествено, говорим само за пари, за които можеш да си позволиш да загубиш теоретично.
П.П.Binance плаща ниска лихва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Извинявай, че не го набутах КЕШ-в онова твое странно изобретение. Всъщност да знаеш, че услуга съм ти свършил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...набутахте ли си го, пусти кеш? Ами бутайте, де! Ама хА, ще ми се мОтат. Калпазани с калпазани!
- 1 like
Коментар
-
Онзи ден, приятел ми каза, че IoT било много добро решение. Да се интернетизираш тотално. В смисъл, както Пинокио, паричките, в страната на обратното на умниците...
Щото, като ти ре разпърца и разхълца Хаус-ът, бай църен Мун-Чо от Мумбай (и т.н.) дистанционно, ше му даде „хапче”.
Или, примерно, може да влезеш в заговор с къщата на съерника (тъпият ъгъл в еди триъгълник) и онА да почне да го дърпа за рогите. Абе, места за набутване да ще чиляк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snedev Разгледай мнение
Не знам от къде е взет този линк, но съм 100% сигурен, че не е от статията за депозитите. Ако е взет от някое ревю - там има. И на сайта ясно си го пише. Ако за някой това е проблем, честно казано не ме интересува. Аз не бих имал нищо против, когато чета нещо полезно и реша да се възползвам от написаното. Аз лично, с удоволствие ще се възползвам от ваш реферал, в случай, че решите да напишете нещо смислено и полезно за мен Никой никого не задължава с това. Разбира се злобата и завистта са често срещани човешки качества. А
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
utm_source=targetcircle&utm_medium=affiliate&utm_c ampaign=ovgt55&tmtData=60f7796c-1ee7-4488-b804-c623d39d94c2
Т'ва кво е на края на всеки линк към Peer-to-peer сайт?
Не знам от къде е взет този линк, но съм 100% сигурен, че не е от статията за депозитите. Ако е взет от някое ревю - там има. И на сайта ясно си го пише. Ако за някой това е проблем, честно казано не ме интересува. Аз не бих имал нищо против, когато чета нещо полезно и реша да се възползвам от написаното. Аз лично, с удоволствие ще се възползвам от ваш реферал, в случай, че решите да напишете нещо смислено и полезно за мен Никой никого не задължава с това. Разбира се злобата и завистта са често срещани човешки качества. Аwww.wavetrader.eu
Коментар
-
Първоначално изпратено от snedev Разгледай мнение
В статията няма нито един реферал линк. Всички линкове водят до други статии или директно до споменататите стайтове. Къде точно ги видяхте? А ако нещо не ви харесва, четенето не е задължително Нали, БЕ?
Т'ва кво е на края на всеки линк към Peer-to-peer сайт?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Стига с тия referral-и бе.Last edited by snedev; 25.03.2019, 18:29.www.wavetrader.eu
Коментар
Коментар